Jeszcze nie zrobiła, ale chce zrobić, pozatym zapewne walczyła by z Taylor o względy dzieci i znowu byłaby chora sytuacja. Dzieciaki byłyby rozbite. A lizaki były jedną z pierwszych prób wkupienia się w ich łaski.Adex-fan Brooke pisze:Bez przesady -Stephen odszedł fizycznie od rodziny, Ridge pozostałby w Los Angeles, Brooke jeszcze nic nie zrobiła dzieciom -chyba że zaszkodziły im lizakia więc ten tekst brzmi jak wymówka Taylor bo boi się że Ridge posłucha swojego serca jak m radzi Brooke.
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Przypomina mi się jak Taylor uczyła pływać dzieci Brooke, to pewnie nie było wkupienie sie w łaski 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kiedyś były przeprowadzane podobne konkursy i dla Twojej informacji Brooke odpadała już w w pierwszym etapieGL forever pisze:Jestem pewien, że Brooke wygrałaby w konkursie - Najbardziej Żałosna Postac MNS.
Odcinki były dosyć ciekawe. Taylor oczywiście nie miała kiedy wejść, musiała to zrobić akurat w najgorszym momencie...
Wnuki
Bridget wyglądała w tych włosach jak czarownica
Zauważyliście jakie Ridge ma długie pazury?
-
GL Forever
-
GL Forever
Niby Brooke jest złamana wieścią że jej ojciec umiera ale wydaje mi się że i tak ważniejszy jest dla niej Ridge że bez niego nie pojedzie. Jakoś wcześniej bez niego wytrzymywała.
Coraz bardziej zaczynam lubić Taylor nie chciała mieć nic wspólnego że spiskiem Massima, potem weszła do gabinetu w bardzo dobrym momencie niech wreszcie Brooke zacznie myśleć o ojcu a nie o Ridgu
Coraz bardziej zaczynam lubić Taylor nie chciała mieć nic wspólnego że spiskiem Massima, potem weszła do gabinetu w bardzo dobrym momencie niech wreszcie Brooke zacznie myśleć o ojcu a nie o Ridgu
- Adex-fan Brooke
Nigdy nie zapomne sceny jak Brooke przyszła do Taylor zapoznać się z Thomasem, wzieła go troskliwie na ręce i była nim zachwycona, nie było to dla niej łatwe, zwłaszcza że sam straciła dwójkę dzieci z Ridge'm, ale przemogła się, polecam tę scenę.annnia pisze:Tyle, że Brooke jakoś wcześniej zbytnio nie interesowała sie dziećmi Ridga, dopiero wtedy jak zaczęła go zdobywać.
GLforever jakie gorsze rzeczy masz na myśli? Jest coś gorszego niż oszukać że ktoś Ci umiera? Chyba przemawia przez Ciebie zwykła niechęć do Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
GL Forever
No, może i masz rację. Ale trzeba przyznac, że niektóe intrygi Brooke są podłe.Adex-fan Brooke pisze:Nigdy nie zapomne sceny jak Brooke przyszła do Taylor zapoznać się z Thomasem, wzieła go troskliwie na ręce i była nim zachwycona, nie było to dla niej łatwe, zwłaszcza że sam straciła dwójkę dzieci z Ridge'm, ale przemogła się, polecam tę scenę.annnia pisze:Tyle, że Brooke jakoś wcześniej zbytnio nie interesowała sie dziećmi Ridga, dopiero wtedy jak zaczęła go zdobywać.
GLforever jakie gorsze rzeczy masz na myśli? Jest coś gorszego niż oszukać że ktoś Ci umiera? Chyba przemawia przez Ciebie zwykła niechęć do Brooke.
Bardzo ciekawe mamy ostatnio odcinki
Współczuję Brooke,która przeżywa obecnie ciężkie chwile.
Najgorsze jest to,że jest oszukiwana przez własnego ojca.
Dzisiaj Stephena dręczyły wyrzuty sumienia,chciał nawet wycofać się z umowy-
to dobrze o nim świadczy ale jest za słaby dla takiego zawodnika jakim jest Massimo
Jestem pewna,że Taylor powiedziałaby Brooke o intrydze,ale oczywiście musiała
wejść do jej gabinetu w najgorszym momencie...
Cóż,to są właśnie nasze modowe zbiegi okoliczności
Współczuję Brooke,która przeżywa obecnie ciężkie chwile.
Najgorsze jest to,że jest oszukiwana przez własnego ojca.
Dzisiaj Stephena dręczyły wyrzuty sumienia,chciał nawet wycofać się z umowy-
to dobrze o nim świadczy ale jest za słaby dla takiego zawodnika jakim jest Massimo
Jestem pewna,że Taylor powiedziałaby Brooke o intrydze,ale oczywiście musiała
wejść do jej gabinetu w najgorszym momencie...
Cóż,to są właśnie nasze modowe zbiegi okoliczności
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
A masz jąAdex-fan Brooke pisze: Nigdy nie zapomne sceny jak Brooke przyszła do Taylor zapoznać się z Thomasem, wzieła go troskliwie na ręce i była nim zachwycona, nie było to dla niej łatwe, zwłaszcza że sam straciła dwójkę dzieci z Ridge'm, ale przemogła się, polecam tę scenę.
- Adex-fan Brooke
-
pszczolavel