Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Adex-fan Brooke pisze:Bez przesady -Stephen odszedł fizycznie od rodziny, Ridge pozostałby w Los Angeles, Brooke jeszcze nic nie zrobiła dzieciom -chyba że zaszkodziły im lizaki ::loll:: a więc ten tekst brzmi jak wymówka Taylor bo boi się że Ridge posłucha swojego serca jak m radzi Brooke.
Jeszcze nie zrobiła, ale chce zrobić, pozatym zapewne walczyła by z Taylor o względy dzieci i znowu byłaby chora sytuacja. Dzieciaki byłyby rozbite. A lizaki były jedną z pierwszych prób wkupienia się w ich łaski.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przypomina mi się jak Taylor uczyła pływać dzieci Brooke, to pewnie nie było wkupienie sie w łaski ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

GL forever pisze:Jestem pewien, że Brooke wygrałaby w konkursie - Najbardziej Żałosna Postac MNS.
Kiedyś były przeprowadzane podobne konkursy i dla Twojej informacji Brooke odpadała już w w pierwszym etapie :wink:

Odcinki były dosyć ciekawe. Taylor oczywiście nie miała kiedy wejść, musiała to zrobić akurat w najgorszym momencie... ::plask wczolo:
Wnuki ::cojest:: Ich dziadek umiera, a one nawet nie raczą się z nim spotkać. Powinni zbierać manatki i lecieć z nimi do Paryża...
Bridget wyglądała w tych włosach jak czarownica ::cojest::
Zauważyliście jakie Ridge ma długie pazury? ::ke:: ::jezyk::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

LoLex pisze:Taylor po raz kolejny pokazała jaką jest histeryczką. Intryga jest po prostu obrzydliwa. Brooke nigdy by się do takiego czegoś nie posunęła.
Nigdy nie posunęłaby się do czegoś takiego, bo posuwa się do znacznie gorszych rzeczy ::loll::
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Tyle, że Brooke jakoś wcześniej zbytnio nie interesowała sie dziećmi Ridga, dopiero wtedy jak zaczęła go zdobywać. ::jezyk::
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Damians pisze:
GL forever pisze: Zauważyliście jakie Ridge ma długie pazury? ::ke:: ::jezyk::
Haha...z pewnoścą tipsy:D
:serce: Kocham Stefe :serce:
GL Forever

acola16 pisze:
Damians pisze:
GL forever pisze: Zauważyliście jakie Ridge ma długie pazury? ::ke:: ::jezyk::
Haha...z pewnoścą tipsy:D
Jakoś źle to zacytowałaś. Ja nie pisałem nic o pazurach Ridge'a ::chytry::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Niby Brooke jest złamana wieścią że jej ojciec umiera ale wydaje mi się że i tak ważniejszy jest dla niej Ridge że bez niego nie pojedzie. Jakoś wcześniej bez niego wytrzymywała.
Coraz bardziej zaczynam lubić Taylor nie chciała mieć nic wspólnego że spiskiem Massima, potem weszła do gabinetu w bardzo dobrym momencie niech wreszcie Brooke zacznie myśleć o ojcu a nie o Ridgu ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

annnia pisze:Tyle, że Brooke jakoś wcześniej zbytnio nie interesowała sie dziećmi Ridga, dopiero wtedy jak zaczęła go zdobywać. ::jezyk::
Nigdy nie zapomne sceny jak Brooke przyszła do Taylor zapoznać się z Thomasem, wzieła go troskliwie na ręce i była nim zachwycona, nie było to dla niej łatwe, zwłaszcza że sam straciła dwójkę dzieci z Ridge'm, ale przemogła się, polecam tę scenę.
GLforever jakie gorsze rzeczy masz na myśli? Jest coś gorszego niż oszukać że ktoś Ci umiera? Chyba przemawia przez Ciebie zwykła niechęć do Brooke. :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Adex-fan Brooke pisze:
annnia pisze:Tyle, że Brooke jakoś wcześniej zbytnio nie interesowała sie dziećmi Ridga, dopiero wtedy jak zaczęła go zdobywać. ::jezyk::
Nigdy nie zapomne sceny jak Brooke przyszła do Taylor zapoznać się z Thomasem, wzieła go troskliwie na ręce i była nim zachwycona, nie było to dla niej łatwe, zwłaszcza że sam straciła dwójkę dzieci z Ridge'm, ale przemogła się, polecam tę scenę.
GLforever jakie gorsze rzeczy masz na myśli? Jest coś gorszego niż oszukać że ktoś Ci umiera? Chyba przemawia przez Ciebie zwykła niechęć do Brooke. :roll:
No, może i masz rację. Ale trzeba przyznac, że niektóe intrygi Brooke są podłe.
Milagros

Post autor: Milagros »

Bardzo ciekawe mamy ostatnio odcinki :lol:
Współczuję Brooke,która przeżywa obecnie ciężkie chwile.
Najgorsze jest to,że jest oszukiwana przez własnego ojca.
Dzisiaj Stephena dręczyły wyrzuty sumienia,chciał nawet wycofać się z umowy-
to dobrze o nim świadczy ale jest za słaby dla takiego zawodnika jakim jest Massimo :roll:
Jestem pewna,że Taylor powiedziałaby Brooke o intrydze,ale oczywiście musiała
wejść do jej gabinetu w najgorszym momencie...
Cóż,to są właśnie nasze modowe zbiegi okoliczności 8)
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Marisa

Post autor: Marisa »

Adex-fan Brooke pisze: Nigdy nie zapomne sceny jak Brooke przyszła do Taylor zapoznać się z Thomasem, wzieła go troskliwie na ręce i była nim zachwycona, nie było to dla niej łatwe, zwłaszcza że sam straciła dwójkę dzieci z Ridge'm, ale przemogła się, polecam tę scenę.
A masz ją :?: Jeśli tak zapodaj linka ::jezyk:: . Taylor mówi, że intryga w stylu Brooke, chyba już zapomniała, że Brooke mogła odzyskać Ridge'a kiedy Bailey ją hipnotyzował :roll: . Gdyby Brooke nie wyjawiła prawdy zapewne Tay szalałaby teraz z Piercem ::rad::. Stephen za bardzo daje się zastraszać ::kwasny:: . Bridget brzydko wyglądała ::jezyk:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Marisa poszukaj w temacie stare videa bójkę Brooke i Taylor :wink:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Nudzi mi się to podlizywanie się Brooke do Ridge'a ::kwasny:: i te kłótnie z Taylor. Jestem pewna że Ridżunio wybierze Taylor albo w ogóle utnie temat. Ostatnio coś Kristen i Tony'ego nie ma ::kwasny:: .A Massimo?Jak narazie nie pałam do niego zbyt wielką sympatią przez jego obsesję na punkcie Stefy.
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

Ciekawe, dlaczego w Paryżu mają czerwone telefony - Becky miała, Beth ma... :?:
Zablokowany