Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Post autor: Abec »

Robi pisze:(...)
Natomiast Deaconwi zachciało się dziecka ::loll:: ::plask wczolo:
Deacon chyba chce w ten sposób osiągnąć dwa cele - po pierwsze wyrzyć się (zazwyczaj pewnie walił w worek bokserski, to teraz mała zmiana... ;)), a po drugie spróbować odrzucić od siebie wątpliwości co do sensu bycia z Bridget. Teraz nie ma już szans na Amber, a jest wie chyba, jak bardzo dzieciak cenentule związek.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Mnie ostatnio na równi z Amber i Deconem denrwuje też Eric, te jego teksty mnie powalają zachwuje się jak jakas wyrocznia, której każdy musi się słuchać.
Clarke tez dzisiaj pokazał jaki potrafi być przykry i chamski, nie wspominajac już o głupocie.
Amber też przechodzi samą siebie zachwuje się tak jakby wszyscy ją zmuszali do bycia z Rickiem i pod groźbą tortur kazali jej zajść w ciąże. ::plask wczolo: Już nie mogę patrzeć jak chodzi ciągle taka "rozmemłana" i tak na siłe stara się uśmiechac do Ricka. Deacon powinien sobie dac spokój ile bedzie sie jej prosił żeby na niego łaskawie spojrzała i dała mu szansę. Niezdecydowanie Amber potrafi w obecnych odcinkach nieźle zdenerwować oglądających. ::kwasny::
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

:evil: :evil: :evil: Cholera jasna..nie mogłam obejrzeć ani wczoraj ani dzisiaj a na YouTube :evil: nie ma... :evil: :evil: :evil:
:serce: Kocham Stefe :serce:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Cóż wierzę w Kristen i Tony'ego. Fajnie że nie rezygnują i mam nadzieję że Kristen do końca będzie odpowiedzialna :P . Eric zachowuje się jakby jego córka miała 15 lat. A przecież tak nie jest. Wątek Deacon-Amber-Rick-Bridget :ziewam: :ziewam: :ziewam: . Akurat Deaconowi dziecka się zachciało on po prostu chce się na Amber odegrac. Noi jaki ten Clarke jest podły :evil:
Milagros

Post autor: Milagros »

Dzisiejsze odcinki trochę nudnawe ::kwasny::
Chyba przez nieobecność Brooke,bo jak ona jest to zawsze coś się dzieje :lol:
O wątku Deacon&Amber&Bridget się nie wypowiadam,bo nie ma o czym pisać
Bridget jest strasznie naiwna ::loll:: Nie wydawało jej się podejrzane,że jej mężowi
tak nagle zachciało się potomka :?:
Clarke był dzisiaj nieznośny i bezczelny :mrgreen:
Stephanie mnie dzisiaj zadziwiła-myślałam,że inaczej zareaguje na wiadomość o
chorobie Toniego
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Clarke ::plask wczolo: ten to dopieto ma tupet. "Nie dotykaj mnie bo mogę się zrazić" Żałosne. A ja jestm ciekawa czy Clarke'owi było by dobrze jakby jego tak troktowano jak on traktuje Tony'go.
Amber&Deacon&Bridget&Rick. Ten wątek juz jest naprawde nudy... :ziewam: :ziewam:
Kristen jest jednak nieodpowiedzialana skoro ma zamiar sie kochać z Tony'm ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ne widziałem MnS od 3 dni. Dziś udało mi sie podsłuchać drugi odcinek.

Kristen szukała, jak widać tych pigułek. No ona troszkę nie mysli, chyba Eric miał rochę racji, by nie spotykali się ze sobą. Widziałem też kątem oka krzyczącego tony'ego na Clarke'a. Po tym, co on mu powiedział, to ja się Dominguez'owi nie dziwię. Amber w Ciąży. No, zaczyna być znów ciekawie. ::krzyw::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Dialog miesiąca:
Tony: Ty jesteś dla niej bardziej groźny
Clark: Czemu?
Tony: Głupota jest niebezpieczna

::loll:: ::loll:: ::loll::

Deacon i jego 'zachcianka' ::kwasny:: Po pierwsze z tego co wiem to wyrzucenie pigułek antykoncepcyjnych nie sprawia że ta zażyta wcześniej nagle przestaje działać :evil: Po drugie przecież jak Bridget się dowie że Amber jest w ciąży to stanie się dla niej jasne skąd u Deacona takie zachowanie, a to jej się nie spodoba ::ysz::

Miny Toniego podczas zbliżenia z Kristen były dosyć dziwne ::ysz:: :twisted:

P.S. wyobraźmy sobie hipotetyczną sytuację: Brooke jest żoną Ridga, nagle zjawia się jej ukochany z dawnych lat, ona całuje go w wyrazach wdzięczności co widzi Stefa, ciekawe co by powiedziała na takie dictum ::chytry:: Podejrzewam że napadłaby na Brooke, wyzywając od latawic, oskarżając o zdradę i takie tam. Tymczasem jej własny czyn wydaje się w jej mniemaniu być jak najbardziej w porządku :twisted:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dawidek pisze:chyba Eric miał rochę racji, by nie spotykali się ze sobą.
Niby dlaczego? Eryk powinien wspierać ich związek - wtedy byłby dobrym ojcem. :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex pisze:Ale nudne odcinki. Clarke znowu przypomniał nam jaki potrafi być podły. :roll:
Dokładnie tak ::kwasny:: i Deacon też dziś paskudnie się zachował (jak on traktuje tę Bridget? ale jak na nią patrze nie wiem czy ją żałować, sama go wzieła z powrotem co uważam za gorsze niż ten pochopny ślub).
Mimo nudnych odcinków bo bez Brooke polecam nie przegapiać nic po niedzieli! :!: ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Udało mi sie dzis na youtubie obejrzec 4 osttnie odcinki...normalnie powalające...CLark jest idiotą! Chciał tylko sprawić przykrość Toniemu, no i mu sie udało...mam nadzieję że Tony odpłaci mu kiedyś pięknym za nadobne...

A no i ten "namiętnyyyy" pocałunek starych "przyjaciół" był....hm...nie wypowiem sie jaki był :|
Amber to idiotka. Jeśli nie chciała tego dziecka mogła powiedziec o tym mężowi. Może by zrozumiał...Mogła coś mu nagadać że to za szybko, że po śmierci 1 dziecka nie jest na to gotowa...no ale Amber jak to Amber...No i Rick mógłby być troche bardziej dyskretny bo powalają mnie jego teksty w stylu: Yeah! Udało sie! Zrobiłem Amber dziecko....", mógłby powiedzieć że bedziemy mieli dziecko...no ale on sam to jeszcze dzieciak. Opowaiada siostrze że na studiach nie powinna mieć męża, że powinna szaleć a on sam to co..Bridget przynajmniej nie ma dzieci... :ziewam: :ziewam: :ziewam:
:serce: Kocham Stefe :serce:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

A już zaczynałam lubić Kristen ale jej wczorajsze zachowanie bardzo mi się nie podobało.
Zachowanie Amber i Deacona już od początku było po prostu żałosne nie wiem jak ten Rick wytrzymuje z tą Amber? I jak Bridget wytrzymuje z tym głupkiem Deaconem ::plask wczolo:
Clarke zachował się dziś podle ale i tak gorzej zachował się Tony ::kwasny::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

A Tony niby dlaczego gorzej?
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

dominik pisze:A Tony niby dlaczego gorzej?
Bo jak się dowiedział że jest chory to sobie powtarzał że na pewno nie zarazi Kristen, że to już koniec ich związku a tak jak nadarzyła się pierwsza lepsza okazja to on nawet nic nie pisnął że oni nie mogą bo jest chory ::plask wczolo: Chociaż szczerze mówiąc to Kristen jest strasznie nie rozsądna mówi że będzie się pilnować a tu sobie mówi te swoje głupie teksty: ,, ja mogę a ty nie '' a potem pewnie będzie beczeć że była taka głupia ::plask wczolo:
A co do Clarka on przynajmniej nikogo tym swoim gadaniem nie zarazi
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A ja myślę, że Amber nie jest w ciąży. Okaże się, że to była pomyłka, niedpatrzenie, cokolwiek. Takie mam przeczucie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany