Massimo Marone

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Nowy "wróg dla Bruk". Stephanie w miłosnym trójkącie :zeby: :serce:
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

Mi Massimo działa na nerwy.. Można powiedzieć, że on również żeruje na cudzym nieszczęściu, nie bierze pod uwagę tego, że Brooke będzie cierpiała - dla niego najważniejsza jest Stephanie, myśli, że dzięki tej intrydze zdobędzie jej serce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

W tym wypadku zachowuje się "trochę" egoistycznie, ale nadal go lubię. Bardziej troszczy się o Stephanie niż zazdrosny Erick!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mass jest bardzo pewny sukcesu swojej intrygi, zbyt pewny... ::chytry::
Jestem ciekawy co Ridge zrobi z wizytówką, ale znając tego półgłupka to pewnie nic ::plask wczolo:
A napalenie Massima na Stefę aż przeraża ::ke:: On chyba myśli, że Stefa dalej jest taka sprawna jak za młodu :lol:
Wujek Fu

Post autor: Wujek Fu »

Dzisiaj miałem okazje po raz pierwszy ujrzec tego Massimo i powiem tak-na pierwsze wrazenie widac że koleś musi być całkiem bystry i obrotny. A wygląda troche jak mafioso. :mrgreen:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Wujek Fu pisze: A wygląda troche jak mafioso. :mrgreen:
Brakuje mu tylko broni, którą nosi za pasem. ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem pewien że ten aktor nosi tupecik jak Charlton Heston(Jason z "Dynastii Colbych") ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Mógł sobie dokonać przeszczepu włosów ( czy jakoś tak) w końcu oni żyją w Hollywood :mrgreen: ::jezyk::
Wujek Fu

Post autor: Wujek Fu »

Ale Eryk musiał zagiąc na niego parol, skoro nawet ochrzanił Stefanie za to ze sie z nim całowała.Takie objawy zazdrosci u naszego naczelnego Forestera nie zdarzają się przecież często. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Mass był taki pewny swojego planu :twisted: Jestem tylko ciekawy, czy upomni się on o te 5 mln co dał Stephanowi ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No i dobrze mu tak :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ralphie

Post autor: Ralphie »

justyna18 pisze:
Wujek Fu pisze: A wygląda troche jak mafioso. :mrgreen:
Brakuje mu tylko broni, którą nosi za pasem. ::loll::
a czy przypadkiem on nie jest naprawdę mafiozem??
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja bardzo nie lubie Massima bo od samego początku pojwienia się w Modzie walczy z Brooke :evil: Robi to po to żeby królowa Stephanie "lepiej" na niego patrzyła ::loll:: A znając Stephanie to napewno nie zostawi Erica, bo jej "szlachetność" i "odpowiedzianośc" jej na to nie pozwoli ::jezyk:: Massimo Marone to postać bezbarwna i nudna. Jego basowy głos nie pasuję do jego postaci, ma brzydką brodę i chodzi jakby miał 2 jeże pod pachami ::loll::
Abec

Post autor: Abec »

Massimo dziś ukazał swą ludzką stronę. Podoba mi się, że chciał się wczuć w sytuację Erica ("choć nim pogardzam" ::loll:: ). No i minka po tekscie Sally "można się kochać bezpiecznie, chcesz to mogę ci pokazać" ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Ostatnimi czasy mam do Massima bardzo mieszane uczucia.
Gdy intrygował przeciwko Brooke, knuł ze Stefą i walczył z Eric'em - po prostu go nie lubiłem :evil:
Natomiast w każdej scenie z Sally on mi się po prostu podoba ::rad:: Wraz z Rudą tworzą bardzo fajną parę, aż chce się na nich patrzeć ::rad:: ::jezyk::

[ Dodano: 2007-08-11, 00:26 ]
Czyli już wiemy, w jakim celu wymyślono postać Massima.
Jest on bardzo uparty, mimo zakazów Stefy dalej chce ingerować w jej życie. A kiedy dowie się prawdy o Ridge'u - dopiero zacznie mieszać... ::rad:: ::jezyk::
ODPOWIEDZ