Massimo Marone
-
Wujek Fu
- Adex-fan Brooke
Jestem pewien że ten aktor nosi tupecik jak Charlton Heston(Jason z "Dynastii Colbych") 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Wujek Fu
- Adex-fan Brooke
-
Ralphie
Ja bardzo nie lubie Massima bo od samego początku pojwienia się w Modzie walczy z Brooke
Robi to po to żeby królowa Stephanie "lepiej" na niego patrzyła
A znając Stephanie to napewno nie zostawi Erica, bo jej "szlachetność" i "odpowiedzianośc" jej na to nie pozwoli
Massimo Marone to postać bezbarwna i nudna. Jego basowy głos nie pasuję do jego postaci, ma brzydką brodę i chodzi jakby miał 2 jeże pod pachami 
Ostatnimi czasy mam do Massima bardzo mieszane uczucia.
Gdy intrygował przeciwko Brooke, knuł ze Stefą i walczył z Eric'em - po prostu go nie lubiłem
Natomiast w każdej scenie z Sally on mi się po prostu podoba
Wraz z Rudą tworzą bardzo fajną parę, aż chce się na nich patrzeć
[ Dodano: 2007-08-11, 00:26 ]
Czyli już wiemy, w jakim celu wymyślono postać Massima.
Jest on bardzo uparty, mimo zakazów Stefy dalej chce ingerować w jej życie. A kiedy dowie się prawdy o Ridge'u - dopiero zacznie mieszać...

Gdy intrygował przeciwko Brooke, knuł ze Stefą i walczył z Eric'em - po prostu go nie lubiłem
Natomiast w każdej scenie z Sally on mi się po prostu podoba
[ Dodano: 2007-08-11, 00:26 ]
Czyli już wiemy, w jakim celu wymyślono postać Massima.
Jest on bardzo uparty, mimo zakazów Stefy dalej chce ingerować w jej życie. A kiedy dowie się prawdy o Ridge'u - dopiero zacznie mieszać...