Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

GL forever pisze:
PetroPython pisze:Ale tak na serio, to coraz bardziej żal mi Brooke.
A mnie nie jest jej żal. Ma to na co zasłużyła.
Zgadzam się, nie ma co lamentować, na pewno nic jej się nie stanie, ale może to ją otrząśnie i przestanie mieć tą obsesję na punkcie Ridga. Massimo niby taki mądry, ale łatwo dał się rozpoznać z tym znaczkiem "M" ::plask wczolo: A Thorne robił dzisiaj takie miny jak dziecko we mgle ::rad:: ::loll:: Rick trochę pocierpi teraz, bo był zbyt pewny siebie. Wątek Amber-Deacon przeraźliwie nudny. Taylor ma wyrzuty sumienia, ale oczywiście fani Brooke obarczają ją za tę intrygę najbardziej, zapominając, że to zasługa w głównej mierzy Stephanie, Massima, a także Stevena i Beth 8)

Inteligencja Ridga poraża, nigdy po nim nie spodziewałbym się takiego wyczynu, jak szybko łączy ze sobą fakty ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No a kto jak ciapa lamentował że koniec jej małżeństwa bo wie że oni się kochają? To ona zachęciła tych podłych intrygantów a teraz trzesie się ze strachu egoistycznie bojąc się że to obróci się przeciwko niej, bardziej zasługuje na to aby spaść z wieży niż Brooke jak już tak w ogole można komuś życzyć ::plask wczolo: Tez się nie martwie o Brooke jak kot spada zawsze na 4 łapy 8) (nawet jak Macy i Kimberly chciały ja zabic to przeżyła bez szwanku :zeby: )
Faktycznie Ridżówa błyska inteligencją :lol: i dobrze że Rick zobaczył Amber jak się publicznie całuje :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:To ona zachęciła tych podłych intrygantów a teraz trzesie się ze strachu egoistycznie bojąc się że to obróci się przeciwko niej, bardziej zasługuje na to aby spaść z wieży niż Brooke jak już tak w ogole można komuś życzyć ::plask wczolo:
Nie twierdzę, że nie maczała palców w intrydze, ale jak możesz pisać, że ich do tego zachęciła? To był pomysł Massima poparty przez Królową, a ojciec Brooke mógł się nie zgodzić. Taylor wielokrotnie próbowała, dzisiaj również wpłynąć na zmianę decyzji, nikogo do niczego nie zachęcała :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Telefon do Stephanie w którym mówiła musisz mi pomóc to niby co było? Nie bądź naiwny :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie widziałem dzisiejszych odcinków. ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Ale wiem, co się działo. Mimo, że nie mam dźwięku, chyba skorzystam jutro z usług YouTube. :!:

Z tego, co czytam, to rdge ma u mnie dzis mega plusa. Brooke była dość naiwna idąc z obcym facetem na wycieczkę. ::chytry:: Amber zrobiła wielką głupotę, ma u mnie dużego minusa. Taylor - na razie bez komentarza. A trójca stephanie - Massimo - Taylor nie widzieli chyba, co się święci. ::plask wczolo: Może jeszcze dam jakiś komentarz później. Żałuję, że dziś nie widziałem. ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Agmonka

Post autor: Agmonka »

A mnie się dzisiaj podobał wątek Amber i Deacona. Wreszcie wyznali sobie miłość. Tych dwoje mogłoby nadać MNS troszeczkę pikantnych scen. :mrgreen: Ale swoją drogą ta Amber była niepoważna, posuwając się do tak czułych gestów w miejscu publicznym :roll: :roll:
Scena spadającej Brook :arrow: od razu było widać, że to manekin ::chytry:: ::chytry::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Z dnia na dzień odcnki się robią coraz ciekawsze ::rad:: Jednak co tu durzo mowić to właśnie Brook sprawia, że chce się oglądać ten film :wink: Gdyby nie dzisiejsze sceny z nią pewnie bym ziewała z nudów :ziewam: No jeszcze może te sceny z zabójczo inteligentnym Ridgem ::loll:: Co do Amber i Deacona to szkoda gadać ciesze się, ze Rick ich zobaczył jednak jeśli przez to rozpadnie się ich małżeństwo to szkoda mi ich nienarodzonego dziecka...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
anita42

Post autor: anita42 »

Czy Forresterowie w swoim "big house" naprawdę nie mają zamka w drzwiach? Ciągle ktoś do nich ot tak wchodzi przez wiecznie nie zamknięte drzwi (ostatnio Tony se stanął w drzwiach). Myślałam, że jak się ma taką chatę to się chroni mienie w niej przechowywane, jakieś alarmy, zabezpieczenia, a oni nawet starego "skarbca" nie mają :shock: . Albo to czajenie się w krzakach różnych niepożądanych osobników. Przecież to bez sensu. Każdy złodziej mógłby wejść i obrobić im hacjendę.
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Scena spadania Brooke przypomiała mi spadnięcie Carmen chyba tez tam gdzieś robili bo było podobne to miejsce, a po za tym Brooke ma Tytanową głowę więc spadnie na głowę i przeżyje (w końcu jej wypadki wszystkie miały związek z jej głową) A wogóle moim zdaniem powinna wyjść ta intryga teraz jak Brooke opowie o swoim spadnięciu ::loll:: ::loll:: Beth lub Stepehenowi bo chyba nie zniosą tego bólu jakiego wyrządzili swojej córce.
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Telefon do Stephanie w którym mówiła musisz mi pomóc to niby co było? Nie bądź naiwny :wink:
Może i się wyżalała, ale dobrze wiesz, że nie wymyśliła TEJ INTRYGI. Mówmy o faktach Adexie :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nikt nie napisał że wymyśliła, taka mądra to ona nie jest :lol: poprosiła o pomoc Stephanie to co myślała? Że ona miło porozmawia z Brooke? ::kwasny:: Taylor gładko weszła w intrygę a teraz marwi się o siebie-to są fakty.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Naciągane to wszystko. Massimo na wizytówce z zastrzeżonym megaważnym i meganiedostępnym numerem robi takie logo jakim sie podpisuje. Mistrz strategii, nie ma co.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Jaki ten Ridge pomysłowy z tą wizytówką. Dziwne, że się nią tak przejmuje.
Biedna Booke zleciała z wieży Eiffela. To jej przerażenie troche sztucznie
wyglądało.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Bardzo sztucznie wyglądało. Ridge nagle się wizytówką zainteresował i prywatne śledztwo prowadzi... Niech on lepiej idzie do żony, poczyta dzieciom bajki na dobranoc, a nie zajmuje się tajemniczą wizytówką. A tak na marginesie, Ridge ma ochydną tapetę na komputerze ::plask wczolo: Taka seledynowa <bleee>
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Brooke też nie ma lepszej. Ridge widać kompletnie nie ma co robić tylko zajmować się jakąś głupią wizytówką. ::plask wczolo: Co za człowiek!
Zablokowany