P.S. Amber fajnie się zachowywała przy pokazywaniu ciuszków dziecięcych, jak taka totalnie happy mamuśka
Bieżące odcinki cz. 1
- katarzynka
Drugi odcinek też przedni
Tylor nie zdołała wywołać w Ridge'u poczucia winy z powodu Brooke. Facet ma rację, że tu nie chodzi o Brooke, tylko o to co zrobiła Tylor-> skrzywdziła Loganów i to jak okrutnie
Pani Doktor niby źle się z tym czuje, z drugiej jakby nie docierało do niej w czym brała udział... Powtórzę: Świetne odcinki
P.S. Amber fajnie się zachowywała przy pokazywaniu ciuszków dziecięcych, jak taka totalnie happy mamuśka
Ten entuzjazm i to jak mówi że kocha Ricka, prawie mnie przekonuję do niej...
Bardzo podobała mi się postawa Ridge'a w dzisiejszych odcinkach
Nareszcie mówił mądrze i do rzeczy
Taylor to oczywiście powtarzała 'Przykro mi"ale ona chyba dalej nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobiła rodzinie Loganów
Przejęła od Stefy tą gadkę,że tylko Brooke jest niemoralna i tylko ciągle to powtarzała
Brooke ma prawdziwą przyjaciółkę od serca-Megan
Ona zawsze jej wysłucha i pocieszy
Amber niezdrowo podniecała się tymi ubrankami dla nienarodzonego maluszka
Rick znalazł sobie eksperta w sprawie Deacona i Amber-Thorne'a
Tylko ciekawe czy go posłucha
Bardzo ciekawe odcinki
Nareszcie mówił mądrze i do rzeczy
Taylor to oczywiście powtarzała 'Przykro mi"ale ona chyba dalej nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobiła rodzinie Loganów
Przejęła od Stefy tą gadkę,że tylko Brooke jest niemoralna i tylko ciągle to powtarzała
Brooke ma prawdziwą przyjaciółkę od serca-Megan
Ona zawsze jej wysłucha i pocieszy
Amber niezdrowo podniecała się tymi ubrankami dla nienarodzonego maluszka
Rick znalazł sobie eksperta w sprawie Deacona i Amber-Thorne'a
Tylko ciekawe czy go posłucha
Bardzo ciekawe odcinki
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
- Adex-fan Brooke
Ridge chyba do tej pory żył przez lata z fałszywym obrazem Taylor, czy jednak na pewno to zrozumiał już to zobaczymy
ale wygarnął jej cudownie, Taylor mogłaby wreszcie zrozumieć że - tak zawsze była zbędna w tym trójkącie, scena z Thomasem miała wzruszyć widzów chyba a przecież nic się jeszcze nie stało, dopiero zobaczymy co Ridge powie nie zdrowo podekscytowanej Brooke. I ciekawe czy Taylor chociaż przeprosi kogoś z Loganów
Raczej dalej martwi się tylko o siebie. Fajna reklama była na koniec
Thorne nie ma wątku swojego więc młodszy brat Rick dzwoni się poradzić
Thorne nie ma wątku swojego więc młodszy brat Rick dzwoni się poradzić
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem odcinki ciekawe, ale Ridge jest the besciak:D TO jak wszedł i do matki i "Massa" : A wy do kąd?"
Haha zgniłam z tego..a potem ta rozmowa...mamusia synka nie poznawała, gały jej na wierzch wyłaziły..a Taylor stała według mnie za spokojnie. Na jej miejscu skapnełabym sie że zależy mu na Brooke i powiedziała: Tak?? DObrze..ostatni raz widzisz mnie i dzieci!! Idz i załóż rodzine z Brooke!!"...Tay tak powinna zrobić....
Chciałabym zobaczyć mine Prydża. Brooke moim zdaniem sama była sobie winna. Przez 20 lat "rozwala" tę rodzinę od środka poprzez związki z każdym Forresterem..niestety z Rickiem związać sie tylko nie może z oczywistych względów. Gdyby aż tak nie dała sie we znaki wszystkim z rodziny jestem pewna że nie posuneli by sie do tego
W końcu poczuła na własnej skorze co to znaczy "rozbita rodzina". Sądzę jednak że to jej niczego nie nauczy... A co do Ricka i Amber...Rick źle formuuje swoje wypowiedzi : To nie Amber zaszła z nim w ciąże, tylko jemu udało się ja zapłodnić
Teraz powinien byc wkurzony na samego siebie. A ja myslałam że Amber bedzie jakaś zgaszona chodzic z powodu Deacona. a tymczasem prosze prosze...Jaka szczesliwa mamusia mna zakupy chodzi! (Ubrania mi sie nie podobały)
Czekam na poniedziałek 
Dokładnie to samo chciałem napisać. Może wtedy do Ridga dotarłoby co jest, a przynajmniej powinno być dla niego najważniejsze. Ale najbardziej rozwalił mnie dzisiaj tekst Ridga: "Brooke lubi flirtować" - żałosneacola16 pisze:Na jej miejscu skapnełabym sie że zależy mu na Brooke i powiedziała: Tak?? DObrze..ostatni raz widzisz mnie i dzieci!! Idz i załóż rodzine z Brooke!!"...Tay tak powinna zrobić....
Nie podobało mi się to że Brooke ciągle tak najbardziej oskarża Taylor o tę intrygę a tak naprawdę w głównej mierze to wina Massima że w ogóle wcielił ten plan w życie, to on zaproponował go Stephanie która niestety się na niego zgodziła. Żal mi Taylor wplątała się w tą intrygę tak naprawdę tylko po to by chronić swoją rodzinę a nie by zniszczyć rodzinę Loganów. Szkoda tylko że Ridge nie może tego zrozumieć
Rick poprosił o poradę Thorna ale moim zdaniem niesłusznie. Myślałam że Thorne stanie po stronie Ricka i każe jak najszybciej rozwieść się z tą kłamliwą, egoistyczną Amber
A on zamiast tego mówi żeby poczekać aż sprawa sie wyjaśni
Amber dziś tak się ekscytowała tymi ubrankami jakby to było nie wiadomo co pewnie myślała że to są ubranka dla dziecka Deacona
Tym swoim niby szczęściem chce zakryć miłość do Deacona. Mogę mieć tylko nadzieję że Rick pojmie że Amber i Deacon za jego plecami spotykali się i Rick wtedy odejdzie od Amber. Nie podoba mi się tez przyjaciółka Amber ciągle tylko pyta się ,,kochasz Deacona?" jakby nie wiedziała co się święci 
Rick poprosił o poradę Thorna ale moim zdaniem niesłusznie. Myślałam że Thorne stanie po stronie Ricka i każe jak najszybciej rozwieść się z tą kłamliwą, egoistyczną Amber
A on zamiast tego mówi żeby poczekać aż sprawa sie wyjaśni
Zgadzam sie z wami! Taylor w rzeczywistości nie jest winna tej intrygi, bo przecie ona sie już dowiedziała po wszystkim i chciała to zakończyć. Tylko że Massimo i Stephanie jej nie pozwolili. Ridge nawet nie prObuje zrozumieć w jakiej sytuacji była postawiona Taylor! Tylko broni tej Brooke, jakby była jakimś bogiem czy czymś!Tomala pisze:Dokładnie to samo chciałem napisać. Może wtedy do Ridga dotarłoby co jest, a przynajmniej powinno być dla niego najważniejsze. Ale najbardziej rozwalił mnie dzisiaj tekst Ridga: "Brooke lubi flirtować" - żałosneacola16 pisze:Na jej miejscu skapnełabym sie że zależy mu na Brooke i powiedziała: Tak?? DObrze..ostatni raz widzisz mnie i dzieci!! Idz i załóż rodzine z Brooke!!"...Tay tak powinna zrobić....
[/quote]
-
Dawidek
- Administrator
Mysiu, czy Ty przypadkiem nie zaspoilerowałaś?
Nie widziałem dzisiejszych odcinków, ale widzę z Waszych wypowiedzi, że rozmowa Ridge'a z Taylor i matką musiała byc ciekawa. Taylor jeszcze jakieś wyrzuty ma, Stephanie - bardzo w to wątpię. Zgadzam się z Wami, że Ridge postępuje w zasadzie tak jak powinienen. Według mnie ten atak na Massimo był niepotrzebny. W przydszłym tygodniu chyba skończy się u mnie skokowe oglądanie MnS.
Nie widziałem dzisiejszych odcinków, ale widzę z Waszych wypowiedzi, że rozmowa Ridge'a z Taylor i matką musiała byc ciekawa. Taylor jeszcze jakieś wyrzuty ma, Stephanie - bardzo w to wątpię. Zgadzam się z Wami, że Ridge postępuje w zasadzie tak jak powinienen. Według mnie ten atak na Massimo był niepotrzebny. W przydszłym tygodniu chyba skończy się u mnie skokowe oglądanie MnS.