Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Drugi odcinek też przedni :zeby: Tylor nie zdołała wywołać w Ridge'u poczucia winy z powodu Brooke. Facet ma rację, że tu nie chodzi o Brooke, tylko o to co zrobiła Tylor-> skrzywdziła Loganów i to jak okrutnie ::kwasny:: Pani Doktor niby źle się z tym czuje, z drugiej jakby nie docierało do niej w czym brała udział... Powtórzę: Świetne odcinki :!: :zeby:

P.S. Amber fajnie się zachowywała przy pokazywaniu ciuszków dziecięcych, jak taka totalnie happy mamuśka :zeby: Ten entuzjazm i to jak mówi że kocha Ricka, prawie mnie przekonuję do niej...
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Podobała mi się ta reklama po drugim odcinku, że Brooke i Ridge będą w końcu razem :)
A Taylor niech teraz siedzi sama i ryczy ::chytry:: Sama jest sobie winna. Brooke dobrze powiedziała Megan : "Taylor oskarża mnie, że rozbijam jej rodzinę a tymczasem ona rozbiła moją "
Milagros

Post autor: Milagros »

Bardzo podobała mi się postawa Ridge'a w dzisiejszych odcinkach :P
Nareszcie mówił mądrze i do rzeczy
Taylor to oczywiście powtarzała 'Przykro mi"ale ona chyba dalej nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobiła rodzinie Loganów
Przejęła od Stefy tą gadkę,że tylko Brooke jest niemoralna i tylko ciągle to powtarzała
Brooke ma prawdziwą przyjaciółkę od serca-Megan :lol:
Ona zawsze jej wysłucha i pocieszy :serce:
Amber niezdrowo podniecała się tymi ubrankami dla nienarodzonego maluszka
Rick znalazł sobie eksperta w sprawie Deacona i Amber-Thorne'a
Tylko ciekawe czy go posłucha :?:
Bardzo ciekawe odcinki 8)
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Amber bardzo ładnie dzisiaj wyglądała :serce:
Ridge jak zwykle broni Brooke. ::kwasny::
Nie potrafi zrozumieć, że to wszystko przez niego.
Gdyby był bardziej stanoczy wobec Brooke, nic takiego by się nie stało.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Ridge nie czuje się winny bo podoba mu się jak Brooke go adoruje. Biedny Massimo najpierw w zęby dostał od Eryk'a a teraz od Ridge'a.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge chyba do tej pory żył przez lata z fałszywym obrazem Taylor, czy jednak na pewno to zrozumiał już to zobaczymy ::jezyk:: ale wygarnął jej cudownie, Taylor mogłaby wreszcie zrozumieć że - tak zawsze była zbędna w tym trójkącie, scena z Thomasem miała wzruszyć widzów chyba a przecież nic się jeszcze nie stało, dopiero zobaczymy co Ridge powie nie zdrowo podekscytowanej Brooke. I ciekawe czy Taylor chociaż przeprosi kogoś z Loganów :roll: Raczej dalej martwi się tylko o siebie. Fajna reklama była na koniec :)
Thorne nie ma wątku swojego więc młodszy brat Rick dzwoni się poradzić :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Adex-fan Brooke pisze: Thorne nie ma wątku swojego więc młodszy brat Rick dzwoni się poradzić :zeby:
Ostatnio Thorne jest takim "wypełniaczem" cudzych wątków :zeby: Niedawno Brooke-Ridge-Taylor. Teraz Rick-Amber-Deacon. Może niedługo będzie brał udział w wątku Eric-Stephanie-Massimo ::loll::
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

Moim zdaniem odcinki ciekawe, ale Ridge jest the besciak:D TO jak wszedł i do matki i "Massa" : A wy do kąd?" :serce: Haha zgniłam z tego..a potem ta rozmowa...mamusia synka nie poznawała, gały jej na wierzch wyłaziły..a Taylor stała według mnie za spokojnie. Na jej miejscu skapnełabym sie że zależy mu na Brooke i powiedziała: Tak?? DObrze..ostatni raz widzisz mnie i dzieci!! Idz i załóż rodzine z Brooke!!"...Tay tak powinna zrobić.... :twisted: :twisted: Chciałabym zobaczyć mine Prydża. Brooke moim zdaniem sama była sobie winna. Przez 20 lat "rozwala" tę rodzinę od środka poprzez związki z każdym Forresterem..niestety z Rickiem związać sie tylko nie może z oczywistych względów. Gdyby aż tak nie dała sie we znaki wszystkim z rodziny jestem pewna że nie posuneli by sie do tego :x W końcu poczuła na własnej skorze co to znaczy "rozbita rodzina". Sądzę jednak że to jej niczego nie nauczy... A co do Ricka i Amber...Rick źle formuuje swoje wypowiedzi : To nie Amber zaszła z nim w ciąże, tylko jemu udało się ja zapłodnić ::loll:: ::loll:: Teraz powinien byc wkurzony na samego siebie. A ja myslałam że Amber bedzie jakaś zgaszona chodzic z powodu Deacona. a tymczasem prosze prosze...Jaka szczesliwa mamusia mna zakupy chodzi! (Ubrania mi sie nie podobały) :twisted: Czekam na poniedziałek :mrgreen:
:serce: Kocham Stefe :serce:
Tomala

Post autor: Tomala »

acola16 pisze:Na jej miejscu skapnełabym sie że zależy mu na Brooke i powiedziała: Tak?? DObrze..ostatni raz widzisz mnie i dzieci!! Idz i załóż rodzine z Brooke!!"...Tay tak powinna zrobić....
Dokładnie to samo chciałem napisać. Może wtedy do Ridga dotarłoby co jest, a przynajmniej powinno być dla niego najważniejsze. Ale najbardziej rozwalił mnie dzisiaj tekst Ridga: "Brooke lubi flirtować" - żałosne ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nie podobało mi się to że Brooke ciągle tak najbardziej oskarża Taylor o tę intrygę a tak naprawdę w głównej mierze to wina Massima że w ogóle wcielił ten plan w życie, to on zaproponował go Stephanie która niestety się na niego zgodziła. Żal mi Taylor wplątała się w tą intrygę tak naprawdę tylko po to by chronić swoją rodzinę a nie by zniszczyć rodzinę Loganów. Szkoda tylko że Ridge nie może tego zrozumieć ::kwasny::
Rick poprosił o poradę Thorna ale moim zdaniem niesłusznie. Myślałam że Thorne stanie po stronie Ricka i każe jak najszybciej rozwieść się z tą kłamliwą, egoistyczną Amber ::kwasny::
A on zamiast tego mówi żeby poczekać aż sprawa sie wyjaśni ::plask wczolo: Amber dziś tak się ekscytowała tymi ubrankami jakby to było nie wiadomo co pewnie myślała że to są ubranka dla dziecka Deacona ::plask wczolo: Tym swoim niby szczęściem chce zakryć miłość do Deacona. Mogę mieć tylko nadzieję że Rick pojmie że Amber i Deacon za jego plecami spotykali się i Rick wtedy odejdzie od Amber. Nie podoba mi się tez przyjaciółka Amber ciągle tylko pyta się ,,kochasz Deacona?" jakby nie wiedziała co się święci ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Tomala pisze:
acola16 pisze:Na jej miejscu skapnełabym sie że zależy mu na Brooke i powiedziała: Tak?? DObrze..ostatni raz widzisz mnie i dzieci!! Idz i załóż rodzine z Brooke!!"...Tay tak powinna zrobić....
Dokładnie to samo chciałem napisać. Może wtedy do Ridga dotarłoby co jest, a przynajmniej powinno być dla niego najważniejsze. Ale najbardziej rozwalił mnie dzisiaj tekst Ridga: "Brooke lubi flirtować" - żałosne ::plask wczolo:
Zgadzam sie z wami! Taylor w rzeczywistości nie jest winna tej intrygi, bo przecie ona sie już dowiedziała po wszystkim i chciała to zakończyć. Tylko że Massimo i Stephanie jej nie pozwolili. Ridge nawet nie prObuje zrozumieć w jakiej sytuacji była postawiona Taylor! Tylko broni tej Brooke, jakby była jakimś bogiem czy czymś! ::plask wczolo: Taylor miała racje, gdy mówiła, że Ridge na każdą zachcianke Brooke leci do niej jak na skrzydłach.
[/quote]
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mysiu, czy Ty przypadkiem nie zaspoilerowałaś?

Nie widziałem dzisiejszych odcinków, ale widzę z Waszych wypowiedzi, że rozmowa Ridge'a z Taylor i matką musiała byc ciekawa. Taylor jeszcze jakieś wyrzuty ma, Stephanie - bardzo w to wątpię. Zgadzam się z Wami, że Ridge postępuje w zasadzie tak jak powinienen. Według mnie ten atak na Massimo był niepotrzebny. W przydszłym tygodniu chyba skończy się u mnie skokowe oglądanie MnS.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Dawidek pisze:Mysiu, czy Ty przypadkiem nie zaspoilerowałaś?
W którym momencie :?: :wink:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mysiu, zwracam honor. Przywidziało mi się. Jeszcze raz przepraszam. :oops: :oops:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Dawidek pisze:Mysiu, zwracam honor. Przywidziało mi się. Jeszcze raz przepraszam. :oops: :oops:
Już się przestraszyłam, że będe miała pierwsze ostrzeżenie :wink:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Zablokowany