Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Wkurza mnie Ridge! W jednej chwili mówi Brooke ze ją kocha, a potem mówi to samo Taylor... ::plask wczolo: Facet mógł by sie wreszcie zastnowić z kim chce tak naprawde byc i którą z nich kocha a nie tak lata od jednej do drugiej. ::kwasny::
Stephanie jest najlepsza jak ona tak przewraca oczami jak sie jej cos nie podoba! ::loll:: A tak swoja dorgą to nie wiem po co ona poszła do Brooke. ::kwasny:: Brooke juz dość przeszła. Mogła by sobie juz dać spokój!
Wątek Kristen&Tony nuda... :ziewam: Ale Eric to tez już mógł by sobie dać spokój i zaakcetować. A nie rozkazywać Kristen. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Mam w tym temacie baaardzo dużo postów do nadrobienia ale zanim to zrobie kilka słów.A więc uważam,że w całej tej aferze z Brooke najbardziej winny jest jej ojciec!Tak Mass to wymyślił,Stefa była zadowolona a Tay nie powiedziała prawdy ale Steven to przecież jedna z najbliższych osób w życiu Brooke,jej ojciec a on co?Wmawiał sobie,że tak będzie najlepiej dla córki, jezeli ją oszuka ale tak naprawdę 5 milinów zielonych skusiło go i to baardzo skutecznie!Świadczy o tym jego wydawanie ich.No ale oczywiśćie przebiegła Brooke dziś próbowała wmówić Ridgowi,że to Tay jest najbardziej winna w tej sprawie! ::kwasny::

Zauważyliście jak Brooke zawsze szybko się zbiera po najboleśniejszych wydarzeniach?Zostawił ją Thorne,to przez jeden dzień popłakała,poświatała w seksownych piórkach przed nim i już jej przeszło!Następnego dnia też świtała tyle,że przed Ridzem ::krzyw:: Tak samo jest obecnie.Płakała,ze ojciec ją tak oszukał ale kilka godzin po tym fakcie już tego nie pamięta tylko myśli o Ridzu i jak tu go przekonać do siębie a obrzucić błotem Taylor.

Dalej,myśle ,ze te dzisiejsze słowa w ustach Brooke ,że to Taylor (!)rozbiła jej rodzinę są naprawdę fałszywe.Uważam,że jej rodzine zniszczył jej własny ojciec.I pytam się ile razy Broke rozbijała cudze rodziny?Ile osób przez nią płakało?Dobrze tak Brooke!Niech siedzi i płacze!

[ Dodano: 2007-07-30, 21:14 ]
A i jeszcze przyszła bosska Stefa!Uwielbiam te jej rozmowy z Brooke :serce: Stefa górą!
Team Hunter:)A jak!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ridge tak naprawdę kocha dwie kobiety: Brooke i Taylor. nie może żyć bez nich obu. Dzisiejszy pierwszy odcinek według mnie był tego dowodem. Potem poszedł zagłuszyć żal i wyrzuty sumienia, że porzucił Brooke planowaniem wyjazdem do Aspden. Tak ja to widzę. Nie mam żadnych wątpliwości co do jednego - że bezgranicznie kocha dzieci.
Stephanie jest delikatnie mówiąc - dziwna. Ona w ogóle nie ma wyrzutów sumienia. Nie dość, że brała udział w intrydze, to robi wszystko by swoją winę jak najdalej odsunąć od siebie. ::plask wczolo:
Kolejna lekcja o HIV i AIDS. Być może takie dialgi były potrzebne by uświadomić Amerykanom o zagrożeniach. Może pojawiły się badania socjologiczne, że społeczeństwo amerykańskie naprawdę niewiele wie o tym wirusie i posiada stereotypowe informacje.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Misia pisze: Dalej,myśle ,ze te dzisiejsze słowa w ustach Brooke ,że to Taylor (!)rozbiła jej rodzinę są naprawdę fałszywe.Uważam,że jej rodzine zniszczył jej własny ojciec.I pytam się ile razy Broke rozbijała cudze rodziny?Ile osób przez nią płakało?Dobrze tak Brooke!Niech siedzi i płacze!
Bardzo dobrze powiedziane. ::ok:: W pełni się zgadzam.

Ja też sie bardzo cieszę że Ridge wybrał Taylor :serce: (wbrew temu że inne są założenia serialu ble ble ble...). Śliczne były te koncowe sceny drugiego odcinka. :serce:
Widziałam dziś co prawda tylko drugi odcinek i to nie od poczatku, ale poinformowałam się od mamy (która raczej zawsze kibicuje Brooke) co powiedział Ridge do Brooke i bardzo się cieszę że jest z Taylor. Brooke ma na to na co zasłużyła. Tym razem nie udało jej się rozbić kolejnej rodziny. :zeby:
P.s. Ridge dostał u mnie dziś plusa.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Lekacja o HIV i Aids - kolejna, zgadza się, ale kolejna nieprecyzyjna. Można przecież wyselekcjonować plemnik bez wirusa i zapłodnić partnerkę. Wie to nawet Daniel z Klanu :D . Wiem, że między Polską teraz a odcinkami jest kilka lat różnicy, ale... Coś ciągle mam wrażenie, że te Stany strasznie zacofane są :roll: .
Tak mi szkoda Taylor było. Odcinek pokazał, jak bardzo kocha męża. Stephanie jest bezlitosna, okrutna, płytka. Zeby tak żerować na nieszczęściu "przyjaciółki" :nie: .
Nie wiem, jak teraz Brooke sobie poradzi, ale chyba jej marzenie o początku było mżonką...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Post autor: Abec »

Chyba raczej jest to dowód, że Polska wcale nie jest zacofana w stosunku do Stanów, co zresztą dla mnie jest oczywiste. Rzecz jasna my mamy kłopoty z finansowaniem systemu puyblicznej ochrony zdrowia, ale jak już kogoś stać na prywatną ochronę, to ma dokładnie to samo, co tam. A te sześć lat to więcej niż epoka. No, chyba, że ktoś chciałby uznać, że twórcy Klanu są bardziej wyedukowani i postępowi niźli Bell...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

W Polsce takie kontrolowane zapłodnienia wykonuje się już od dobrych kilku lat, a na świecie dokładnie od 15 lat i pierwsi byli Włosi. Szkoda, że nie oglądałem wczorajszych odcinków - nie wiem jak wyglądała ta rozmowa Kristen i Tony'ego z lekarzem. :roll:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zero szans na seks, zero na dzieci...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

::ke:: Nie rozumiem więc czym kierowali się scenarzyści. Wprowadzają ludzi w błąd w bardzo delikatnym i jednocześnie poważnym temacie. :?: Niejednokrotnie już jednak udowodnili, że w sprawach medycznych w MNS nie konsultują się z ekspertami. Ostatnio choćby 'wspaniale' przeprowadzona akcja ratunkowa umierającej Taylor i Stephanie z udarem. :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie było aż tak lekarz chyba powiedział że istnieje ryzyko a jakbyś LoLex Ty poradził im? ::chytry:: ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Dla mnie wątek Kristen Tony jakiś taki nudny ...na początku było w tym coś świeżego, innego, a teraz znowu lanie wody i lamenty...
Co do Brooke, to choć mi jej strasznei żal to myślę, że dobrze się stało, że uwolniła się od Ridge'a. Taki kretyn na nią nie zasługuje i tyle. Najpierw ją kocha leci na drugi koniec świata, zostawia dzieci, żonę, firmę i wszystko inne byle z nią być. Potem mówi jej jaka jego żona jest, że wstydzi się za nią itp, że kocha Brooke i już, a za chwilę planuje rodzinny wypad do Aspen. Oni w tym serialu robią z Ridge'a jeszcze większego idiotę niż ofiarę losu...
Nie podoba mi się, że Brooke znowu cierpi, nieważne czy jak twierdzą niektórzy zasłużyła sobie czy nie. Regułą jest już, że coby się nie działo i jakby Brooke nie postępowała zawsze obrywa po głowie.
Ja nie oceniam postępowania Taylor w sumie to jej się nawet nie dziwię, w końcu skoro wszystkim tak zależało na odseparowaniu Brooke od Ridge'a to dla mnie jasne że nie tylko Brooke widzi że on ją kocha i wczoraj nawet Taylor to przyznała. Skoro czuje się taka niepewna i zagrożona nic dziwnego, że dała się w tę aferę wciągnąć, choć rzeczywiście dziwne, że zapomniała o swoich zasadach (choć wiemy dobrze że jak jest jej na rękę to ,,zniża się do poziomu Brooke" bo nie ma innego wyjścia.. ::plask wczolo: ).
No cóż, mam nadzieję, że jak wyjadą to odpoczniemy od nich przez jakiś czas, a Brooke weźmie się do tego co kocha czyli do pracy i może znowu wymysli jakiś hit!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ridge-jaki on jest wkurzający, ale nareszcie powiedział Brooke, że nie opuści żony. Stephanie mogłabybyć nieco delikatniejsza i nie nazywać Brooke prostytutką :evil: Kristen bardzo brzydko wyglądała w wczorajszych odcinkach. Ach ten Eric jak zwykle się wtrąca!
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Obejrzałam jeden odcinek MNS. To jest chyba mój pierwszy odcinek od jakichś 1,5 miesiąca xD Nie oglądałam tak długo "Mody..." bo obecne wątki zupełnie mnie nie interesowały ::jezyk:: I nadal nie interesują xD Chyba po wakacjach znów sprawdzę, co się dzieje i może wtedy powrócę do oglądania :wink:

Jedyne, co mi się podobało to kłótnia Brooke i Stephanie :twisted: W sumie to ciężko stwierdzić, która z nich ma rację, bo z jednej strony Stefa dobrze mówi, że Brooke zamiast latać za Ridge'm ( ::plask wczolo: ) powinna zająć się dziećmi, ale z drugiej strony Brooke została perfidnie wrobiona z chorobą ojca i musiała udać się do Paryża ::jezyk:: Heh, konflikt tragiczyny xD :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Szogunka pisze:Zero szans na seks, zero na dzieci...
Jak to "zero szans na seks"? Tak byłoby gdyby partner był kastratem. Oczywiście oni nie mają technicznych kłopotów ze zbliżeniem, w to chyba nikt nie wątpił.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie była dziś smieszna mówiąc o tym co to dobro a sama jest największą jedzą ::loll:: A Brooke powinna odpocząć ledwo wróciła biedaczka po wypadku i rozbiciu rodziny po głupim odejściu Ridge'a, po bzdurach Stephanie, która lubi sobie pogadać zawsze to samo a już poleciała ratować dzieci -ale podoba mi sie jaki ma kontakt z Thorne'm, fajnie gdyby mogli się zejść :)
Eryk dziś też przesadzał a Kristen to nawet była wzruszająca w scenie oświadczyn :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany