A Stephanie dziś powiedziała że Deacon i Brooke sa podobni
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
To że Kristen się oświadczyła to nic takiego -nowoczesna babka -idiotyczne było jak Tony wskoczył na scenę gadać takie rzeczy. Arturo dał czadu
najpierw ładnie spokojnie potem ładnie tanecznie aż wszyscy łącznie z Sally zaczaleli, Darla i Sofia w ciemnych włosach jak siostry
To jak Sally zadzwoniła chwalić się do Stephanie tez bez sensu i czy mam rację jak mówie że ona chyba powiedziała w oryginale że jest łatwa a nie chętna? bo już nie wiem
Ale lektor dał dziś plame! Sally nazwała kilka razy Massa Mojo -jego ksywka jakaś
a my nie mieliśmy tego przetłumaczonego poprawnie!
Hmm myślę że do pewnego stopnia tylko i mówie obecnie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Zająć
Dzisiejsze odcinki takie sobie, ale:
1. Sally Spectra jest super! Te miny, to mruganie oczami, telefon do Stefy- mistrzostwo
Sally jest bardzo naturalna.
2. Amber ciągle przeprasza, ciagle się zmienia, ciągle biegnie do Stefy, już mnie to wkurza.
3. Toni (Halik) jak juz kiedyś pisałam jest obleśny, facet bez jaj, w tym związku to Kristen nnosi spodnie, a on zachowuje się jak zakochana nastolatka.
4. Rick lata jak powalony, piana leci mu z ust, ale Diconowi nie przywalił.
5. Dicon- tak jak zawsze.
6. Kristen- te jej uśmiechy przy kazdym słowie, czy ona reklamuje pastę do zębów?
7. Darla zauważyła jędrne pośladki jednego z uczestników zabawy ! xD
8. Rick Senior- zawsze wiedziałam, że jest kierowcą, a nie projektantem mody.
WNIOSKI:
Dobrze ,że była dzisiaj Sally, bo się trochę uśmiałam.
1. Sally Spectra jest super! Te miny, to mruganie oczami, telefon do Stefy- mistrzostwo
Sally jest bardzo naturalna.
2. Amber ciągle przeprasza, ciagle się zmienia, ciągle biegnie do Stefy, już mnie to wkurza.
3. Toni (Halik) jak juz kiedyś pisałam jest obleśny, facet bez jaj, w tym związku to Kristen nnosi spodnie, a on zachowuje się jak zakochana nastolatka.
4. Rick lata jak powalony, piana leci mu z ust, ale Diconowi nie przywalił.
5. Dicon- tak jak zawsze.
6. Kristen- te jej uśmiechy przy kazdym słowie, czy ona reklamuje pastę do zębów?
7. Darla zauważyła jędrne pośladki jednego z uczestników zabawy ! xD
8. Rick Senior- zawsze wiedziałam, że jest kierowcą, a nie projektantem mody.
WNIOSKI:
Dobrze ,że była dzisiaj Sally, bo się trochę uśmiałam.
Dzisiaj całkiem niezłe odcinki, może dlatego, że nie było Brooke
Najlepsza i najzabawniejsza była rozmowa przez telefon Sally z Królową
Rewelacyjne teksty jak zwykle dawała nam Sally
Kristen oświadczająca się Toniemu... rzeczywiście jest to trochę śmieszne i moim zdaniem przesadzają z tym ślubem. Tym bardziej, że Eric i Clarke są w pogotowiu aby przeszkodzić planom Kristen. Eric szoferem - tego jeszcze nie było
Kuriozalnie wyglądał i w ogóle prześmieszne miny dzisiaj strzelał
Amber nie jest bez winy, ale zachowanie Rickiego było żenujące. Słowa skierowane wczoraj do Amber potwierdziły tylko jaki z niego niestety cham.
Darla dzisiaj wyrwała jakiegoś faceta nawet
Wszyscy bohaterowie serialu to fani Arturo Sandovala

Najlepsza i najzabawniejsza była rozmowa przez telefon Sally z Królową
Kristen oświadczająca się Toniemu... rzeczywiście jest to trochę śmieszne i moim zdaniem przesadzają z tym ślubem. Tym bardziej, że Eric i Clarke są w pogotowiu aby przeszkodzić planom Kristen. Eric szoferem - tego jeszcze nie było
Amber nie jest bez winy, ale zachowanie Rickiego było żenujące. Słowa skierowane wczoraj do Amber potwierdziły tylko jaki z niego niestety cham.
Darla dzisiaj wyrwała jakiegoś faceta nawet
Wszyscy bohaterowie serialu to fani Arturo Sandovala
Ostatnio zmieniony 2007-08-03, 18:41 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Mieliśmy dzisiaj bardzo taneczne odcinki
Sally mnie najbardziej rozbawiła,mówiąc,że ulubiony drink Stefy to ocet z lodem
Dobre
Wszyscy bardzo dobrze się bawili w Las Olas,Kristen i Tony bardzo się kochają i
mimo przeciwności losu są razem
Eryk martwi się za córkę,ale żeby przebierać się za szofera
Ogólnie odcinki dość fajne(oprócz szlochania Amber oczywiście)
Sally mnie najbardziej rozbawiła,mówiąc,że ulubiony drink Stefy to ocet z lodem
Dobre
Wszyscy bardzo dobrze się bawili w Las Olas,Kristen i Tony bardzo się kochają i
mimo przeciwności losu są razem
Eryk martwi się za córkę,ale żeby przebierać się za szofera
Ogólnie odcinki dość fajne(oprócz szlochania Amber oczywiście)
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
- Adex-fan Brooke
Nie bo Taylor dziś nie zmulałaForrester pisze:Dzisiaj całkiem niezłe odcinki, może dlatego, że nie było Brooke![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dopiero po obejrzeniu dzisiejszych odcinków uświadomiłam sobie, jak bardzo tęskniłam za Modą przez te dwa tygodnie...
Ja też usłyszałam, jak Sally powiedziała "easy", ale i tak ten tekst, że jest bardzo łatwa był świetny.
Clarke mnie wkurza - widać, że jest zazdrosny o Kristen.
Czyżby tworzył nam się nowy trójkącik Stephanie-Massimo-Sally? Chyba, że Sally tylko tak wkurzała Stephanie.
Tony jak zwykle wszystko przedłużał... Dziwne, że Kristen nie poznała w taksówce głosu swojego ojca. Widać była bardzo zajęta czymś innym...
No, to czas przejść do Ricka i Amber. Rozumiem Ricka, że nie może być pewny miłości i oddania Amber. Choć jej nie lubię, to jednak mi jej żal. Teraz Amber będzie pewnie przez kolejnych parę odcinków przekonywać Ricka, żeby z nią został...
Ja też usłyszałam, jak Sally powiedziała "easy", ale i tak ten tekst, że jest bardzo łatwa był świetny.
Clarke mnie wkurza - widać, że jest zazdrosny o Kristen.
Czyżby tworzył nam się nowy trójkącik Stephanie-Massimo-Sally? Chyba, że Sally tylko tak wkurzała Stephanie.
Tony jak zwykle wszystko przedłużał... Dziwne, że Kristen nie poznała w taksówce głosu swojego ojca. Widać była bardzo zajęta czymś innym...
No, to czas przejść do Ricka i Amber. Rozumiem Ricka, że nie może być pewny miłości i oddania Amber. Choć jej nie lubię, to jednak mi jej żal. Teraz Amber będzie pewnie przez kolejnych parę odcinków przekonywać Ricka, żeby z nią został...
- Puszka Pandory
Sally zupełnie niepotrzebnie dzwoniła do Stephanie. Nie wiem co przez to chciała osiągnąć.
Strasznie nudny był ten monolog Tony'ego na scenie. W ogóle nie wiem po co on dla obcych ludzi opowiada o swoim życiu
Na miejscu Kristen bym się wstydziła
Amber
Niech sama wypije piwo które naważyła
Nie poradziła sobie sama z Rickiem to leci do Stephanie. Mówi co się stało ale tak naprawdę pomija najważniejsze sprawy
Nie dziwię się Rickowi żałuję tylko że porządnie nie przywalił Deaconowi
Strasznie nudny był ten monolog Tony'ego na scenie. W ogóle nie wiem po co on dla obcych ludzi opowiada o swoim życiu
Amber
Wiedziałem że Tony nie odrzuci oświadczyn Kristen. To było wiadome.
Tak samo jak to że w tej "limuzynie" był Eric.
Sally dziś jak zwykle mistrzowska.
Stephanie po raz kolejny pokazała jak trzeźwo myśli.
Nie zbeształa jej i nie wyrzuciła ale spokojnie wysłuchała i doradziła.
I love you Steffy.
Ogólnie to odcinki dośc nudne...
Sally dziś jak zwykle mistrzowska.
Stephanie po raz kolejny pokazała jak trzeźwo myśli.
Ogólnie to odcinki dośc nudne...
Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem
. Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Puszka Pandory
A wiesz o tym, że Bruuk to jest beznadziejnaRobi pisze:Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem. Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie
"Człowiek jest jedyną istota w przyrodzie zdolną do bezinteresownego świństwa"
- Adex-fan Brooke
Prymitywna prowokacjaPuszka Pandory pisze:A wiesz o tym, że Bruuk to jest beznadziejnaRobi pisze:Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem. Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie
- Puszka Pandory
Już nie powiem kto tutaj jest prymitywnyAdex-fan Brooke pisze:Prymitywna prowokacjaPuszka Pandory pisze:A wiesz o tym, że Bruuk to jest beznadziejnaRobi pisze:Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem. Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie
"Człowiek jest jedyną istota w przyrodzie zdolną do bezinteresownego świństwa"
I ty masz 21 lat.Puszka Pandory pisze:Już nie powiem kto tutaj jest prymitywnyAdex-fan Brooke pisze:Prymitywna prowokacjaPuszka Pandory pisze:A wiesz o tym, że Bruuk to jest beznadziejnaRobi pisze:Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem. Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie