Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To że Kristen się oświadczyła to nic takiego -nowoczesna babka -idiotyczne było jak Tony wskoczył na scenę gadać takie rzeczy. Arturo dał czadu ::loll:: najpierw ładnie spokojnie potem ładnie tanecznie aż wszyscy łącznie z Sally zaczaleli, Darla i Sofia w ciemnych włosach jak siostry ::chytry:: To jak Sally zadzwoniła chwalić się do Stephanie tez bez sensu i czy mam rację jak mówie że ona chyba powiedziała w oryginale że jest łatwa a nie chętna? bo już nie wiem :roll: Ale lektor dał dziś plame! Sally nazwała kilka razy Massa Mojo -jego ksywka jakaś ::chytry:: a my nie mieliśmy tego przetłumaczonego poprawnie!
A Stephanie dziś powiedziała że Deacon i Brooke sa podobni ::chytry:: Hmm myślę że do pewnego stopnia tylko i mówie obecnie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zająć

Post autor: Zająć »

Dzisiejsze odcinki takie sobie, ale:
1. Sally Spectra jest super! Te miny, to mruganie oczami, telefon do Stefy- mistrzostwo
Sally jest bardzo naturalna.
2. Amber ciągle przeprasza, ciagle się zmienia, ciągle biegnie do Stefy, już mnie to wkurza.
3. Toni (Halik) jak juz kiedyś pisałam jest obleśny, facet bez jaj, w tym związku to Kristen nnosi spodnie, a on zachowuje się jak zakochana nastolatka.
4. Rick lata jak powalony, piana leci mu z ust, ale Diconowi nie przywalił.
5. Dicon- tak jak zawsze.
6. Kristen- te jej uśmiechy przy kazdym słowie, czy ona reklamuje pastę do zębów?
7. Darla zauważyła jędrne pośladki jednego z uczestników zabawy ! xD
8. Rick Senior- zawsze wiedziałam, że jest kierowcą, a nie projektantem mody.
WNIOSKI:
Dobrze ,że była dzisiaj Sally, bo się trochę uśmiałam.
Forrester

Post autor: Forrester »

Dzisiaj całkiem niezłe odcinki, może dlatego, że nie było Brooke :wink:

Najlepsza i najzabawniejsza była rozmowa przez telefon Sally z Królową :serce: ::rad:: Rewelacyjne teksty jak zwykle dawała nam Sally :wink:

Kristen oświadczająca się Toniemu... rzeczywiście jest to trochę śmieszne i moim zdaniem przesadzają z tym ślubem. Tym bardziej, że Eric i Clarke są w pogotowiu aby przeszkodzić planom Kristen. Eric szoferem - tego jeszcze nie było ::loll:: Kuriozalnie wyglądał i w ogóle prześmieszne miny dzisiaj strzelał :wink:

Amber nie jest bez winy, ale zachowanie Rickiego było żenujące. Słowa skierowane wczoraj do Amber potwierdziły tylko jaki z niego niestety cham.

Darla dzisiaj wyrwała jakiegoś faceta nawet ::loll::

Wszyscy bohaterowie serialu to fani Arturo Sandovala ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ostatnio zmieniony 2007-08-03, 18:41 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Milagros

Post autor: Milagros »

Mieliśmy dzisiaj bardzo taneczne odcinki :lol:
Sally mnie najbardziej rozbawiła,mówiąc,że ulubiony drink Stefy to ocet z lodem :zeby:
Dobre ::loll::
Wszyscy bardzo dobrze się bawili w Las Olas,Kristen i Tony bardzo się kochają i
mimo przeciwności losu są razem :serce:
Eryk martwi się za córkę,ale żeby przebierać się za szofera ::plask wczolo: ::loll::
Ogólnie odcinki dość fajne(oprócz szlochania Amber oczywiście) ::kwasny::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze:Dzisiaj całkiem niezłe odcinki, może dlatego, że nie było Brooke :wink:
Nie bo Taylor dziś nie zmulała :wink: Brooke przecież zawsze tylko wszystko ożywia, własnie jej dziś brakowało i Sally musiała nakręcać fajne sceny. Mam nadzieje że Rick szybko zmieni sweterek ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dopiero po obejrzeniu dzisiejszych odcinków uświadomiłam sobie, jak bardzo tęskniłam za Modą przez te dwa tygodnie... :serce:
Ja też usłyszałam, jak Sally powiedziała "easy", ale i tak ten tekst, że jest bardzo łatwa był świetny. ::jezyk::
Clarke mnie wkurza - widać, że jest zazdrosny o Kristen.
Czyżby tworzył nam się nowy trójkącik Stephanie-Massimo-Sally? Chyba, że Sally tylko tak wkurzała Stephanie. ::jezyk::
Tony jak zwykle wszystko przedłużał... Dziwne, że Kristen nie poznała w taksówce głosu swojego ojca. Widać była bardzo zajęta czymś innym... ::jezyk::
No, to czas przejść do Ricka i Amber. Rozumiem Ricka, że nie może być pewny miłości i oddania Amber. Choć jej nie lubię, to jednak mi jej żal. Teraz Amber będzie pewnie przez kolejnych parę odcinków przekonywać Ricka, żeby z nią został...
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:A Stephanie dziś powiedziała że Deacon i Brooke sa podobni ::chytry:: Hmm myślę że do pewnego stopnia tylko i mówie obecnie.
Hmm, może coś w tym jest ::chytry::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Puszka Pandory

Post autor: Puszka Pandory »

Kurcze, dzisiaj znowu Ridżusia nie było. Zaraz oszaleję :!: :!: :? :evil: :x
"Człowiek jest jedyną istota w przyrodzie zdolną do bezinteresownego świństwa"
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Sally zupełnie niepotrzebnie dzwoniła do Stephanie. Nie wiem co przez to chciała osiągnąć.
Strasznie nudny był ten monolog Tony'ego na scenie. W ogóle nie wiem po co on dla obcych ludzi opowiada o swoim życiu ::plask wczolo: Na miejscu Kristen bym się wstydziła ::kwasny::
Amber ::plask wczolo: Niech sama wypije piwo które naważyła ::kwasny:: Nie poradziła sobie sama z Rickiem to leci do Stephanie. Mówi co się stało ale tak naprawdę pomija najważniejsze sprawy ::plask wczolo: Nie dziwię się Rickowi żałuję tylko że porządnie nie przywalił Deaconowi
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Wiedziałem że Tony nie odrzuci oświadczyn Kristen. To było wiadome. :wink: Tak samo jak to że w tej "limuzynie" był Eric. :roll:
Sally dziś jak zwykle mistrzowska. :serce:
Stephanie po raz kolejny pokazała jak trzeźwo myśli. :: bow :: Nie zbeształa jej i nie wyrzuciła ale spokojnie wysłuchała i doradziła. ::ok:: :serce: I love you Steffy. :serce:
Ogólnie to odcinki dośc nudne... ::krzyw::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem :wink: . Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Puszka Pandory

Robi pisze:Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem :wink: . Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie ::jezyk::
A wiesz o tym, że Bruuk to jest beznadziejna :?:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Puszka Pandory pisze:
Robi pisze:Dzisiaj nie oglądałem Mody ,ponieważ byłem na spotkaniu ze siostrzeńcem :wink: . Natomiast czytając wasze posty widzę ,że żadnych rewelacyjnych scen dzisiaj nie było . Nawet wspaniałej Logan nie mogliśmy zobaczyć ,ale to czy Brooke jest czy nie świadczy o ilości postów w tym temacie ::jezyk::
Prymitywna prowokacja ::loll::
Awatar użytkownika
Puszka Pandory

Adex-fan Brooke pisze:
Puszka Pandory pisze:
Już nie powiem kto tutaj jest prymitywny :roll:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Puszka Pandory pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Puszka Pandory pisze:
Już nie powiem kto tutaj jest prymitywny :roll:
I ty masz 21 lat. ::loll:: ::loll::
Zablokowany