Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Oczywiście że to małżeństwo jest śmiechu warte, ale Bridget jak na złość rozwaliła się autem i on nabrał wyrzutów sumienia i teraz pewnie obawia się jej zostawić aby znowu jej nie odbiło bo wsiądzie znowu do jakiegoś auta 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
To nie jest tak, że to małżeństwo śmiechu warte, Adex. Bridgette jest naprawdę zakochana i wierzy, że Deacon ją kocha.. Szczerze mówiąc, żal mi jej, że trafiła na tką mendę.. Za to mam szczerą nadzieję, że Kristen nie przejmie się rodziną i pozostanie z Tonym. Jest dorosła, nie potrzebuje protekcji tatusia.
Wielkim plusem tego odcinka był brak Doktorowej od siedmiu boleści i jej mężunia.

-
waldeQ
- Adex-fan Brooke
Jej miłość jest szczera, nawet ją rozumiem i mam jakieś współczucie -jak i Brooke, ale samo małżeństwo jest od początku śmiechu warte bo jak sam mówisz Deacon dla niej to menda (gdyby chociaż szczerze dał sobie spokój z Amber a on to zrobił dopiero teraz)Martin - fan Bree pisze:To nie jest tak, że to małżeństwo śmiechu warte, Adex. Bridgette jest naprawdę zakochana i wierzy, że Deacon ją kocha.. Szczerze mówiąc, żal mi jej, że trafiła na tką mendę.. Za to mam szczerą nadzieję, że Kristen nie przejmie się rodziną i pozostanie z Tonym. Jest dorosła, nie potrzebuje protekcji tatusia.Wielkim plusem tego odcinka był brak Doktorowej od siedmiu boleści i jej mężunia.
![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
A moim zdaniem to wszystko wina Taylor. Wszystkie nieszczęścia w tym serialu są jej winą.waldeQ pisze:. To mężczyzna, który przez głupotę Amber zgubił się we własnym życiu.
-
waldeQ
Tylko zauważ, że to nie związek bez wzajemności, ponieważ Amber także zakochała się w Deaconie. A ona głupia wiedząc co czuje wyszła za Rica. No współczucia dla Deacona, że trafił na taką.dominik pisze:Raczej przez własna gupotę. Przecież to nie wina Amber, że ktoś się w niej zakochał. I nie zaagubił by się we własnym życiu, gdyby nie żenił się z Bridget.
-
Dawidek
- Administrator
Właściwie w tej sytuacji winni są prawie wszyscy: Deacon, Amber, Rick i w najmniejszym stopniu Bridget. Ta ostatnia jest najwiekszą ofiara tego całego zamieszania. Na razie wszystko sie to tak ułożyło, że jest szczęśliwa. A teraz swoje 3 grosze dołada też Brooke.
Czy ja dobrze wczoraj słyszałem, że Bridget jest ateistką?
Czy ja dobrze wczoraj słyszałem, że Bridget jest ateistką?
No tak, przykładowo takim lepszy człowiekiem jest Deacon, który ugania się za Amber i pielęgnuje w ten sposób ognisko domowewaldeQ pisze: A Brooke cóż dla niej bardzo łatwo jest mówić do Deacona "rozwiedź się" bo cóż to takiego rozbić rodzinę. Niestety nie pomyślała, że są ludzie inni (lepsi) niż ona.
- katarzynka