Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście że to małżeństwo jest śmiechu warte, ale Bridget jak na złość rozwaliła się autem i on nabrał wyrzutów sumienia i teraz pewnie obawia się jej zostawić aby znowu jej nie odbiło bo wsiądzie znowu do jakiegoś auta ::cojest::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejszy odcinek nie był szczególnie ciekawy :ziewam: Ale zachowanie Erica jest skandaliczne :twisted: Wredny był dzisiaj ::kwasny:: Kristen górą bo ma wszystko gdzieś :mrgreen: A Clarke niech spada ::kwasny:: Już wynoś się dziadu :zmiesz:: Fajne scenki z Brooke :serce:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

To nie jest tak, że to małżeństwo śmiechu warte, Adex. Bridgette jest naprawdę zakochana i wierzy, że Deacon ją kocha.. Szczerze mówiąc, żal mi jej, że trafiła na tką mendę.. Za to mam szczerą nadzieję, że Kristen nie przejmie się rodziną i pozostanie z Tonym. Jest dorosła, nie potrzebuje protekcji tatusia. 8) Wielkim plusem tego odcinka był brak Doktorowej od siedmiu boleści i jej mężunia. ::loll:: ::plask wczolo:
waldeQ

Post autor: waldeQ »

Owszem Deacon nie powinien nigdy być mężem Bridget. Ale żal mi go jednak ponieważ naprawdę się zmienił i teraz musi zrobić bardzo trudną rzecz. To mężczyzna, który przez głupotę Amber zgubił się we własnym życiu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Martin - fan Bree pisze:To nie jest tak, że to małżeństwo śmiechu warte, Adex. Bridgette jest naprawdę zakochana i wierzy, że Deacon ją kocha.. Szczerze mówiąc, żal mi jej, że trafiła na tką mendę.. Za to mam szczerą nadzieję, że Kristen nie przejmie się rodziną i pozostanie z Tonym. Jest dorosła, nie potrzebuje protekcji tatusia. 8) Wielkim plusem tego odcinka był brak Doktorowej od siedmiu boleści i jej mężunia. ::loll:: ::plask wczolo:
Jej miłość jest szczera, nawet ją rozumiem i mam jakieś współczucie -jak i Brooke, ale samo małżeństwo jest od początku śmiechu warte bo jak sam mówisz Deacon dla niej to menda (gdyby chociaż szczerze dał sobie spokój z Amber a on to zrobił dopiero teraz)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

waldeQ pisze:. To mężczyzna, który przez głupotę Amber zgubił się we własnym życiu.
A moim zdaniem to wszystko wina Taylor. Wszystkie nieszczęścia w tym serialu są jej winą. :lol: Gdyby się nie urodziła, całe L.A. byłoby szczęśliwsze.. ::loll:: A tak na serio, to zgadzam się z Tobą, waldeQ. Amber przesadziła z Deaconem..
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

waldeQ pisze:To mężczyzna, który przez głupotę Amber zgubił się we własnym życiu.
Raczej przez własna gupotę. Przecież to nie wina Amber, że ktoś się w niej zakochał. I nie zaagubił by się we własnym życiu, gdyby nie żenił się z Bridget.
Ryan Lavery

A ja nadal uważam, że wszystkiemu winna jest Taylor. ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nawet choroby Tony`ego. I tego, że Bridget nie studiuje w Japonii. Deacon namieszał i Amber namieszała. Taylor się pogubiła, a Brooke szuka szczęścia i wierzy w miłość :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
waldeQ

Post autor: waldeQ »

dominik pisze:Raczej przez własna gupotę. Przecież to nie wina Amber, że ktoś się w niej zakochał. I nie zaagubił by się we własnym życiu, gdyby nie żenił się z Bridget.
Tylko zauważ, że to nie związek bez wzajemności, ponieważ Amber także zakochała się w Deaconie. A ona głupia wiedząc co czuje wyszła za Rica. No współczucia dla Deacona, że trafił na taką.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Właściwie w tej sytuacji winni są prawie wszyscy: Deacon, Amber, Rick i w najmniejszym stopniu Bridget. Ta ostatnia jest najwiekszą ofiara tego całego zamieszania. Na razie wszystko sie to tak ułożyło, że jest szczęśliwa. A teraz swoje 3 grosze dołada też Brooke.

Czy ja dobrze wczoraj słyszałem, że Bridget jest ateistką?
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

waldeQ pisze: A Brooke cóż dla niej bardzo łatwo jest mówić do Deacona "rozwiedź się" bo cóż to takiego rozbić rodzinę. Niestety nie pomyślała, że są ludzie inni (lepsi) niż ona.
No tak, przykładowo takim lepszy człowiekiem jest Deacon, który ugania się za Amber i pielęgnuje w ten sposób ognisko domowe :lol:
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzisiaj i Brooke i Amber przyznały się do błędu. Bardzo mi się to podobało. Super scenka z Brooke i Deaconem! Jeszcze niedawno się nie cierpieli, a teraz wylądowali w łóżku. Szkoda mi Bridget, ale uważam, że Deacon i Brooke pasują do siebie.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Buahaha, Brooke która najpierw usłyszała od Deacona, że wcale nie jest niemoralna, później poszła z nim, czyli z własnym zięciem do łóżka, hipokryzja do kwadratu ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Pozazdrościć Bridget takiej matki :)
Taylor <3
Zablokowany