Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Massimo przed chwilą powiedział ,,Stephanie była figlarna" ::cojest:: ::loll:: :mrgreen:
Stephanie z Eric'iem tańczą jak w TzG ::chytry:: ::jezyk::
Ale się Ridge zdenerwował.....Za dużo emocji, powinien wyluzować, nie wiem po co on wogóle do Marone polazł ::plask wczolo: Jak małe dziecko bawił sie bronią :P No i ma! Ciekawy będzie jutrzejszy odc. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

To się nazywa dramatyczna końcówka! Jak zobaczyłam ostatnią scenę to się przeraziłam (choć to tylko Ridge ::jezyk:: ). Pomyślałam sobie: jeszcze jeden odcinek, proszę! ::loll:: Jutro pewnie będzie się dużo działo... ::rad::
Mały, czerwony, pomarszczony Ridżuś! ::rad:: ::loll::
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 18:37 przez Beja, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Wystarczy śledzić dalsze życie Brooke i przeszłe plus uważnie czytać. :wink: Poza tym pokonać swoje uprzedzenie
Więc wszyscy krytykanci są uprzedzeni ::kwasny:: :zeby: Tylko, że już nawet nie jej antyfani, lecz osoby będące zupełnie po środku uważają postępowanie Logan za złe i chore. To chyba daje do myślenia :wink:
A gdzie napisałem że wszyscy? Bo musiałbym poprawić, pamiętam że pisałem o Tobie.
I jak wam się podobała dzisiejsza akcja? Aż dziwne że dopiero u nas te odcinki, no ale i tak mkniemy ::rad:: wrecie Massimo ma swój gabinet. Sally znowu powiedziała do niego Mojo a lektor nie przetłumaczył. Taylor dziś przyszła z jakimś plastrem (może aktorka wyskoczyła na jakąc operacje plastyczną a tu koniec urlpou i musiała już wrócić ::chytry:: :lol: )co do samej Taylor to oczywiście nie dała rady powiedzieć słowa przepraszam a jeszcze śmiała się mądrzyć jak zawsze ::plask wczolo: Co do Brooke - ona się teraz całkiem pogubiła po ostatnich wydarzeniach a tu akurat tylko Deacon okazał jej zrozumienie i wsparcie, oni obecnie sami nie wiedzą co czują i co dalej, więc nawet w tym temacie za wcześnie wszystko z góry oceniać. Ostatnio dużo tańczą w tym serialu, no chociaż Stephanie to największy sztywniak :lol: Ridge'a poniosło jak Eryka :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Ale nudy! Jedyne fajne scenki to Brooke-Taylor :mrgreen: Brooke pięknie wyglądała, za to Taylor nie zbyt mi się dzisiaj podobała. Akcja Ridge-(M)Ass rozkręciła się dopiero pod koniec, Ridżuch dostał w łeb ::loll:: Ale podobało mi się jak kazał się Assowi odczepić od jego rodziny i od Brooke :mrgreen: No i jeszcze jak Ridge kazał Stefie ją przeprosić , ciekawe czy to zrobi ::chytry:: ::jezyk:: Sceny Steph-Eric nuda :ziewam:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ehh... co tu komentować. Myślę, że waleczność Ridge'a podbiła serca wszystkich. ::loll:: Przez chwilę zdawało mi się, że oglądam inny serial. W ręce księcia z siedmiogrodu wpada magiczny miecz, którym chce rozwalić biuro adoratora Cesarzowej. Wspaniale mu idzie, te gładkie i pewne posunięcia ręką, wykańczane machnięcia aż tu nagle... niespodziewany zwrot wydarzeń i centralnie na twarz Ridge'a spada szafka, po czym pada na ziemię pokonany. ;p ::loll:: ::loll:: Dawno takiej sceny z Ridge'm nie było... chyba od czasu, gdy jako Zorro uczepiony żyrandola wyskoczył przez okno. ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

To jakiś filar nie szafka :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ridge! ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Brooke po raz drugi wylądowała z Deaconem w łóżku. ::plask wczolo:
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

No i Ridge ma za swoje ::jezyk:: . no cóż, jest niezrównoważony emocjonalnie. Normalny człowiek nie rozwalałby wszystkiego czymś co miał pod ręką (Biedaczek trafił na szablę) ::plask wczolo: Mimo wszystko okropnie wyglądał taki zakrwawiony
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ten fakkt nie przebije kolejnego ataku niezrównoważenia Ridga :shock: . Dzieciak z mieczem. Tak w ogóle, to on zranił się mieczem czy rzeźbą?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Milagros

Post autor: Milagros »

LoLex pisze:Ehh... co tu komentować. Myślę, że waleczność Ridge'a podbiła serca wszystkich. ::loll:: Przez chwilę zdawało mi się, że oglądam inny serial. W ręce księcia z siedmiogrodu wpada magiczny miecz, którym chce rozwalić biuro adoratora Cesarzowej. Wspaniale mu idzie, te gładkie i pewne posunięcia ręką, wykańczane machnięcia aż tu nagle... niespodziewany zwrot wydarzeń i centralnie na twarz Ridge'a spada szafka, po czym pada na ziemię pokonany. ;p ::loll:: ::loll:: Dawno takiej sceny z Ridge'm nie było... chyba od czasu, gdy jako Zorro uczepiony żyrandola wyskoczył przez okno. ::loll::
Ale się uśmiałam :lol: Chyba nikt dosadniej tego nie opisał ::loll::
W naszego Ridge'a jakby diabeł wstąpił!Nie poznaję go.Ciekawe,co dalej...
Rozmowa Brooke z Taylor bardzo ciekawa.Nie wiem tylko po co Taylor przyszła do
Brooke.Udawać przyjaciółkę czy co?
A Massimo ma bardzo gustownie urządzony gabinet.Najbardziej podoba mi się to logo
z jego nazwiska na drzwiach ::rad::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Diabli wiedzą, ale po ranie na szyi wydaje mi się, że jest to jednak rana cięta, od miecza.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Szogunka pisze:Tak w ogóle, to on zranił się mieczem czy rzeźbą?
Wydawało mi się, że mieczem. I krwawił z szyi. ::bojesie::
Forrester

Post autor: Forrester »

Adex-fan Brooke pisze:A gdzie napisałem że wszyscy? Bo musiałbym poprawić, pamiętam że pisałem o Tobie.
Tak się składa, że znam dobrze przeszłość i przyszłość też, więc nie musisz mnie przekonywać, zdążyłem sobie wyrobić zdanie :wink:

Co do dzisiejszych odcinków: o Brooke tylko jedno słowo - widać, że nie przejmuje się w ogóle swoją córką, a coraz bardziej ciągnie ją do Deacona ::plask wczolo: Druga noc to już nie przypadek.

Ridge ::loll:: ::loll:: ::loll:: Z niego to jest naprawdę jedna wielka ciota. Zachciało mu się demolować biuro i władać szablą, najwyraźniej nie jest w tym najlepszy i jeszcze się biedak pokaleczył ::plask wczolo:, zobaczymy jak mocno ::rad::

Taylor dzisiaj spokojnie rozmawiała z Brooke, a to oczywiście już musiała naskakiwać na nią, podczas gdy Taylor wcale nie chciała mówić o swojej wycieczce z Ridgem.

Eric chyba zrozumiał, że Massimo miał rację i teraz chce być taki miły dla Królowej. Zobaczymy jak długo ::rad::

Dla Sally ochroniarze firmy Massima to pestka :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Adex-fan Brooke pisze: annnia nie mam potrzeby wymyślać co popadnie, ja te odcinki znam od lat i mam wyrobione już zdanie
Wzruszające ::loll::
Ridge dziś przszedł samego siebie. No ale można było się spodziewać że jego interwencja przyniesie więcej złego niż dobrego. :zeby: Tak to jest jak wysyła się gdzieś Ridga żeby coś załatwił. ::loll:: ::plask wczolo:
Zachowanie Brooke pozostawiam bez komentarza. ::kwasny::
Szkoda mi jej było jak mówiła o tej swojej niespełnionej miłości.
A potem zaczęła mówić jak to cudownie by było jakby się okazało, że może gdzieś istnieje jej pokrewna dusza (ktora bedzie jej bliższa niż Ridge) i w szybie odbił się jej Deacon, czyżby nowe przeznaczenie. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze:
Adex-fan Brooke pisze:A gdzie napisałem że wszyscy? Bo musiałbym poprawić, pamiętam że pisałem o Tobie.
Tak się składa, że znam dobrze przeszłość i przyszłość też, więc nie musisz mnie przekonywać, zdążyłem sobie wyrobić zdanie :wink:
A to odpowiedź na jakie pytanie? ::kwasny:: Oczywiście że szkoda czasu aby ktoś Cię próbował do czegoś przekonywać ::cojest::
Co do Taylor-Brooke to była ich pierwsza konfrontacja, więc zachowaniu ich obu było zrozumiałe- Brooke ma zarzuty -Taylor zarozumiała bez wyrzutów czyli norma
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 19:09 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany