Stephanie z Eric'iem tańczą jak w TzG
Ale się Ridge zdenerwował.....Za dużo emocji, powinien wyluzować, nie wiem po co on wogóle do Marone polazł
A gdzie napisałem że wszyscy? Bo musiałbym poprawić, pamiętam że pisałem o Tobie.Forrester pisze:Więc wszyscy krytykanci są uprzedzeniAdex-fan Brooke pisze:Wystarczy śledzić dalsze życie Brooke i przeszłe plus uważnie czytać.Poza tym pokonać swoje uprzedzenie
![]()
Tylko, że już nawet nie jej antyfani, lecz osoby będące zupełnie po środku uważają postępowanie Logan za złe i chore. To chyba daje do myślenia
Ale się uśmiałamLoLex pisze:Ehh... co tu komentować. Myślę, że waleczność Ridge'a podbiła serca wszystkich.Przez chwilę zdawało mi się, że oglądam inny serial. W ręce księcia z siedmiogrodu wpada magiczny miecz, którym chce rozwalić biuro adoratora Cesarzowej. Wspaniale mu idzie, te gładkie i pewne posunięcia ręką, wykańczane machnięcia aż tu nagle... niespodziewany zwrot wydarzeń i centralnie na twarz Ridge'a spada szafka, po czym pada na ziemię pokonany. ;p
![]()
Dawno takiej sceny z Ridge'm nie było... chyba od czasu, gdy jako Zorro uczepiony żyrandola wyskoczył przez okno.
Tak się składa, że znam dobrze przeszłość i przyszłość też, więc nie musisz mnie przekonywać, zdążyłem sobie wyrobić zdanieAdex-fan Brooke pisze:A gdzie napisałem że wszyscy? Bo musiałbym poprawić, pamiętam że pisałem o Tobie.
WzruszająceAdex-fan Brooke pisze: annnia nie mam potrzeby wymyślać co popadnie, ja te odcinki znam od lat i mam wyrobione już zdanie
A to odpowiedź na jakie pytanie?Forrester pisze:Tak się składa, że znam dobrze przeszłość i przyszłość też, więc nie musisz mnie przekonywać, zdążyłem sobie wyrobić zdanieAdex-fan Brooke pisze:A gdzie napisałem że wszyscy? Bo musiałbym poprawić, pamiętam że pisałem o Tobie.![]()