Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Damians pisze: Forrester [/b]- tyle samo osób postrzega zachowanie Brooke jako coś przypadkowego i nie tyle złego, tylko nieszczęśliwego - także takie posty 'pisanie w imieniu większości" są po prostu bez sensu :wink:
Nie pisałem w imieniu wszystkich, wystarczy przeczytać ostatnie 3-4 strony tego tematu. Więcej było postów przeciwko Brooke aniżeli postów aprobujących jej postawę.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W odróżnieniu od Ciebie czytam, czyli jaką masz teorię? Że fani Brooke się mylą a jej przeciwnicy (często fani Taylor co od razu rodzi często uprzedzenie, często Ci co nie znają faktów lub odcinków) mają rację? Co próbujesz powiedzieć? Dobrze Ci Damians napisał
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

A do tej pory to antyfani Brooke postrzegali seksualne zachowania Logan jako "coś przypadkowego i nieszczęśliwego"...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Co z tego że chwilowo wzmożył się atak na Brooke? ::plask wczolo: ::loll:: Tego się spodziewałem od dawna przy tych odcinkach to zupełnie normalne i nie ma się w zasadzie czym podniecać ::kwasny:: Tak samo był wzmożony atak na Taylor przy jej złym postępowaniu, teraz Taylor robi za tło w serialu po tamtym wątku więc czym tu się dziwić?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:W odróżnieniu od Ciebie czytam, czyli jaką masz teorię? Że fani Brooke się mylą a jej przeciwnicy (często fani Taylor co od razu rodzi często uprzedzenie, często Ci co nie znają faktów lub odcinków) mają rację? Co próbujesz powiedzieć? Dobrze Ci Damians napisał
Właśnie pisałem o tych co są pośrodku i wydaje mi się, że znają fakty i odcinki :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze:
Adex-fan Brooke pisze:W odróżnieniu od Ciebie czytam, czyli jaką masz teorię? Że fani Brooke się mylą a jej przeciwnicy (często fani Taylor co od razu rodzi często uprzedzenie, często Ci co nie znają faktów lub odcinków) mają rację? Co próbujesz powiedzieć? Dobrze Ci Damians napisał
Właśnie pisałem o tych co są pośrodku i wydaje mi się, że znają fakty i odcinki :wink:
Zrób badania :wink: często Ci się coś wydaje ::jezyk:: nawet gdyby to żadne badania nie pokażą Ci kto ma racje ::loll::
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Zrób badania :wink: często Ci się coś wydaje ::jezyk:: nawet gdyby to żadne badania nie pokażą Ci kto ma racje ::loll::
Nie muszę sprawdzać, bo tutaj nikt nikogo i tak nie przekona :zeby: Powiedz mi tylko na jakiej podstawie oceniasz ludzi - kto się zna na serialu, a kto nie. To, że niektórzy tutaj są "nastolatkami" wcale nie musi oznaczać, że nie znają faktów.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Na podstawie czytania postów Forrester -czegoś co zdaje sie u Ciebie kuleć czasem, szczególnie dziś :wink: A że nikt nikogo nie przekona to też możliwe, więc nie wiem dlaczego próbujesz mnie ::loll::
TayRid

Post autor: TayRid »

Qurcze nie oglądałam dzisiejszych bo nie dospchałam się do pilota ::kwasny:: , czas na własne TV :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Polecam jutro powtórkę! Lub na Youtube będzie, dzisiejsza akcja z Ridge'm warta zobaczenia :zeby:
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Na podstawie czytania postów Forrester -czegoś co zdaje sie u Ciebie kuleć czasem, szczególnie dziś :wink: A że nikt nikogo nie przekona to też możliwe, więc nie wiem dlaczego próbujesz mnie ::loll::
Ty robisz dokładnie to samo ::loll:: Na podstawie czytania postów i sprawdzania czy są one skierowane przeciwko Brooke - jeżeli tak to ktoś się nie zna - chyba to chciałeś powiedzieć. Zresztą skończmy tą dyskusję, bo robi się żenująca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze: bo robi się żenująca.
Właśnie to Ci delikatnie sugerowałem :lol:
A co do krytyki Brooke to nie masz racji, zależy jaka ta krytyka jest - czyli czy się dopina pod to wszystkie bzdury czy fakty i zwykłą krytykę (pisałem o tym wcześniej post :lol: jeśli raczyłeś przeczytać ::kwasny:: :roll: )
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:
Forrester pisze: bo robi się żenująca.
Właśnie to Ci delikatnie sugerowałem :lol:
A co do krytyki Brooke to nie masz racji, zależy jaka ta krytyka jest - czyli czy się dopina pod to wszystkie bzdury czy fakty i zwykłą krytykę (pisałem o tym wcześniej post :lol: jeśli raczyłeś przeczytać ::kwasny:: :roll: )
Twój kolejny atak na mnie znów przemilczę, a dyskusję skończę, bo jest żenująca właśnie przez Twoje zaczepki ::rad:: A ja niepotrzebnie jeszcze się w to wciągnąłem :wink:

Dzięki za wykład - przeczytałem, ale zwykłą krytykę Brooke też nie możesz przyjąć do wiadomości. Chociaż dobrze, że romans z Deaconem zrozumiałeś, pisze, żebyś potem nie wypominał mi :wink:
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 20:32 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Bardziej ja się tu dziś czuje atakowany :roll: To do mnie więcej zarzutów poleciało, nie wciskaj mi tu czegoś co nie jest prawdą tylko dlatego że wyczerpałeś swoje marne argumenty. ::kwasny:: Wróćmy tu wreszcie do tematu, niekoniecznie Brooke, bo jednak Ridge był królem odcinka dziś ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Forrester pisze: Dzięki za wykład - przeczytałem, ale zwykłą krytykę Brooke też nie możesz przyjąć do wiadomości.
Konstruktywną i merytoryczną krytyka jest do przyjęcia , ba nawet wskazana . Natomiast ciagłe wałkowanie tego samego jest zbędne . Nikt nie mówił ,że to co zorbiła Brooke jest super , ja jak i Adex powiedzieliśmy co o tym sądzimy , sądzimy ,że zrobiła błąd . Ale co do nie których kłamstw jakie są tu teraz wygłaszane napewno zaregujemy :wink: :!:

Ridge'owi to belka chyba poleciała na szyję , to wyglądało tak jakby miał pocharataną szyję .
Zablokowany