Bieżące odcinki cz. 1
Ja nie chce, aby Brooke była z Deacon'em. Przecież jak sama mówi jej prawdziwą miłościa jest Ridge więc najprawdopodobniej związek Brooke&Deacona rozpadł by się. Ridge jest taki durny. Zachciało mu się wojować
Zniszczył taki piękny jachcik, który Mass składał po nocach
Niech ma nauczkę. Może wtedy zrozumie, że nie jest stworzony do umiejętnego korzystania z przedmiotów ostrych.
- Adex-fan Brooke
Widocznie scenarzyści postawili w roku 2001 na porządny szok skoro oczernili kilka postaci m.in. Brooke że poczuła coś do kogoś takiego jak Deacon oraz Stephanie że przed laty uprawiała seks z Massimo i teraz dziś okazuje się że Ridge nie jest synem Eryka! - te wątki są niedopracowane, dzięki Ridge'owi w szpitalu przynajmniej Taylor i Thorne dostali sceny do zagrania
A Stephanie jak na początku drugiego odcinka uciszała lekarza
skojarzyła mi się z Hiacyntą z "Co ludzie powiedzą"
Stephanie to podła hipokrytka i oszustka
jak kiedyś pisałem wspomnieli dziś już o testach na ojcostwo Bridget i nagle jeszcze Sally się pojawiła w drugim odcinku 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
heheh...tą rodziną rządzi telepatia - Mass ani Stefa nie powiedzieli innym w jakim szpitalu Ridge leży, ale wszyscy trafili
w LA jeden szpital chyba jest
Thorne fajnie ujął że Ridge "drrwał się do samurajskiego miecza"
mało co z krzesła nie spadłam
Ajajaj..ta nasza Stefcia...ta "jedna noc z Massem" o której kiedys wspominała miała taaakie znaczenie...a lekarz spoko był...zawstydził naszą cesarzową, on gada o tym że kobiety w ciąży mogą miec miesiączkę, a ona za głowę się łapie oczami przewraca, tchu jej brak...toż to sziok!!
Jeszcze jeden szczegół: mąż taylor się wykrwawiał, a ona za szyje sie łapie

Thorne fajnie ujął że Ridge "drrwał się do samurajskiego miecza"
Ajajaj..ta nasza Stefcia...ta "jedna noc z Massem" o której kiedys wspominała miała taaakie znaczenie...a lekarz spoko był...zawstydził naszą cesarzową, on gada o tym że kobiety w ciąży mogą miec miesiączkę, a ona za głowę się łapie oczami przewraca, tchu jej brak...toż to sziok!!
Jeszcze jeden szczegół: mąż taylor się wykrwawiał, a ona za szyje sie łapie
A to się porobiło
Ridge synem Massima,a nie Eryka
Stefcia była w szoku i na jej nieszczęście Mass wszystko słyszał...
Teraz Stefa będzie robiła wszystko by nikt inny się nie dowiedział.
I kto tu jest mistrzynią w intrygowaniu?
Ogólnie odcinki nudne
Ridge synem Massima,a nie Eryka
Stefcia była w szoku i na jej nieszczęście Mass wszystko słyszał...
Teraz Stefa będzie robiła wszystko by nikt inny się nie dowiedział.
I kto tu jest mistrzynią w intrygowaniu?
Ogólnie odcinki nudne
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Stephanie Douglas Forrester - kobieta najuczciwsza pod słońcem, wzór klasy, stylu, dobroci i uczciwości. Kobieta, której najwyższą wartością jest uczciwość i szczęście rodziny. "Dla dobra rodziny jestem gotowa na wsztstko" - powtarzała diwa Los Angeles. I co
Przez czterdzieści lat żyła w zakłamaniu
Będąc z Eric'em uprawiała seks z Massimem! Ha! Kiedy Brooke była w ciąży i nie wiedziała czyje dziecko nosi, ta wyzywała ją od ladacznic, dziwek, nierządnic itd. A sama?! Posługując się ulubionym słowem anty - Fanów Brooke powiem: Stefa jest dziwką!
W penym momencie miałem wrażenie, że Stefa pocałuje tego lekarza
Tak się do niego zbliżyła
Zawiodłem się na Forresterach, ze nie zadzwonili po Brooke. Szczególnie Thorne powinien o tym pomyśleć
A Sally jak zwykle miała modowe przeczucie
Akurat dzisiaj musiała powiedzieć, że nie ma takiej siły, która rozdzieli Stefę i Erica. A tu wydarzył się cud, który jak się wyda, to może doprowadzić do prawdziwego trzęsienia ziemi

W penym momencie miałem wrażenie, że Stefa pocałuje tego lekarza
Zawiodłem się na Forresterach, ze nie zadzwonili po Brooke. Szczególnie Thorne powinien o tym pomyśleć
A Sally jak zwykle miała modowe przeczucie
Pewnie zabawiała się z DeaconemDamians pisze:Zawiodłem się na Forresterach, ze nie zadzwonili po Brooke. Szczególnie Thorne powinien o tym pomyśleć![]()
Dzisiaj mocne odcinki i mimo, że znam spoilery to oglądałem to pierwszy raz i były świetne. Królowa dostała ataku szału, ale na chłodno doszła do wniosku, że ojcem Ridga może być tylko i wyłącznie Massimo, który chyba jeszcze nie dosłyszał prawdy i jeszcze o tym nie wie.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
- Adex-fan Brooke
Potocznie można tak jak Brooke i TaylorCosmo pisze:Chyba trochę przesadzasz.Damians pisze:Stefa jest dziwką!To co się dziś wydarzyło to jeszcze nie powód żeby ją wyzywac od dziwek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- katarzynka
Dobrze, że lekarz napomknął coś o testach krwi, bo już myślałam że Ridge'owi wtłoczą bez patrzenia na grupę
Damians-> Stefa niekoniecznie przespała się z Massem kiedy już była z Erykiem, mogła to zrobić zanim zaczęła się z nim spotykać, a Ridge był wcześniakiem na przykład.
Fakt faktem że odcinki dosyć nudne, no ale mam nadzieję że TAKA afera podkręci fabułę
Damians-> Stefa niekoniecznie przespała się z Massem kiedy już była z Erykiem, mogła to zrobić zanim zaczęła się z nim spotykać, a Ridge był wcześniakiem na przykład.
Fakt faktem że odcinki dosyć nudne, no ale mam nadzieję że TAKA afera podkręci fabułę
Nie wiem co się powinno dziać, żebyście uznali odcinki za nie nudne
Dla mnie ostanie odcinki są po prostu rewelacyjne
Ridge dosyć szybko odzyskał przytomność. Ale tekst Taylor mnie normalnie powalił. Ridge leży podłączony do tysiąca kabli, ledwo co otworzył oko, przeszedł ciężką operację, a ona: "Nic Ciebie nie boli?
"

Dla mnie ostanie odcinki są po prostu rewelacyjne
Ridge dosyć szybko odzyskał przytomność. Ale tekst Taylor mnie normalnie powalił. Ridge leży podłączony do tysiąca kabli, ledwo co otworzył oko, przeszedł ciężką operację, a ona: "Nic Ciebie nie boli?