Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ja nie chce, aby Brooke była z Deacon'em. Przecież jak sama mówi jej prawdziwą miłościa jest Ridge więc najprawdopodobniej związek Brooke&Deacona rozpadł by się. Ridge jest taki durny. Zachciało mu się wojować ::kwasny:: Zniszczył taki piękny jachcik, który Mass składał po nocach ::loll:: Niech ma nauczkę. Może wtedy zrozumie, że nie jest stworzony do umiejętnego korzystania z przedmiotów ostrych.
Kitty

Post autor: Kitty »

Dziękuję za wyjaśnienia. :) Niezależnie od tego, w jaki byli stanie psychicznym, nie da się ukryć, że "trochę ich poniosło", delikatnie mówiąc :lol: Żal mi Bridget. :(
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No, poniosło ich, i to dwa razy :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Widocznie scenarzyści postawili w roku 2001 na porządny szok skoro oczernili kilka postaci m.in. Brooke że poczuła coś do kogoś takiego jak Deacon oraz Stephanie że przed laty uprawiała seks z Massimo i teraz dziś okazuje się że Ridge nie jest synem Eryka! - te wątki są niedopracowane, dzięki Ridge'owi w szpitalu przynajmniej Taylor i Thorne dostali sceny do zagrania ::rad:: A Stephanie jak na początku drugiego odcinka uciszała lekarza ::loll:: skojarzyła mi się z Hiacyntą z "Co ludzie powiedzą" :zeby: Stephanie to podła hipokrytka i oszustka :zeby: jak kiedyś pisałem wspomnieli dziś już o testach na ojcostwo Bridget i nagle jeszcze Sally się pojawiła w drugim odcinku ::ke::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja również nie chce Brooke i Deacona, ładnie ze sobą wyglądają, ale wolę Brooke i Ridge'a :serce: Dzisiaj nudne odcinki :? Jestem spoilerowa, więc akcja ze Stefą nie zrobiła na mnie wrażenia :P
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ale numer! ::cojest:: Ridge'unio synem Mass! ::krzyw:: ::jezyk:: Zatkało mnie, nie moge nic więcej powiedzieć. ::ke::
Awatar użytkownika
acola16

Post autor: acola16 »

heheh...tą rodziną rządzi telepatia - Mass ani Stefa nie powiedzieli innym w jakim szpitalu Ridge leży, ale wszyscy trafili ::plask wczolo: ::plask wczolo: w LA jeden szpital chyba jest ::loll::
Thorne fajnie ujął że Ridge "drrwał się do samurajskiego miecza" :zeby: :zeby: mało co z krzesła nie spadłam ::plask wczolo:
Ajajaj..ta nasza Stefcia...ta "jedna noc z Massem" o której kiedys wspominała miała taaakie znaczenie...a lekarz spoko był...zawstydził naszą cesarzową, on gada o tym że kobiety w ciąży mogą miec miesiączkę, a ona za głowę się łapie oczami przewraca, tchu jej brak...toż to sziok!! ::loll:: ::loll::
Jeszcze jeden szczegół: mąż taylor się wykrwawiał, a ona za szyje sie łapie ::loll:: ::loll::
:serce: Kocham Stefe :serce:
Milagros

Post autor: Milagros »

A to się porobiło ::jezyk::
Ridge synem Massima,a nie Eryka :zeby: ::rad::
Stefcia była w szoku i na jej nieszczęście Mass wszystko słyszał...
Teraz Stefa będzie robiła wszystko by nikt inny się nie dowiedział.
I kto tu jest mistrzynią w intrygowaniu? ::loll::
Ogólnie odcinki nudne ::plask wczolo:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Stephanie Douglas Forrester - kobieta najuczciwsza pod słońcem, wzór klasy, stylu, dobroci i uczciwości. Kobieta, której najwyższą wartością jest uczciwość i szczęście rodziny. "Dla dobra rodziny jestem gotowa na wsztstko" - powtarzała diwa Los Angeles. I co :?: Przez czterdzieści lat żyła w zakłamaniu :!: Będąc z Eric'em uprawiała seks z Massimem! Ha! Kiedy Brooke była w ciąży i nie wiedziała czyje dziecko nosi, ta wyzywała ją od ladacznic, dziwek, nierządnic itd. A sama?! Posługując się ulubionym słowem anty - Fanów Brooke powiem: Stefa jest dziwką!

W penym momencie miałem wrażenie, że Stefa pocałuje tego lekarza ::rad:: Tak się do niego zbliżyła ::jezyk::

Zawiodłem się na Forresterach, ze nie zadzwonili po Brooke. Szczególnie Thorne powinien o tym pomyśleć ::kwasny::

A Sally jak zwykle miała modowe przeczucie ::loll:: Akurat dzisiaj musiała powiedzieć, że nie ma takiej siły, która rozdzieli Stefę i Erica. A tu wydarzył się cud, który jak się wyda, to może doprowadzić do prawdziwego trzęsienia ziemi ::rad:: ::bojesie::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Damians pisze:Stefa jest dziwką!
Chyba trochę przesadzasz. ::kwasny:: To co się dziś wydarzyło to jeszcze nie powód żeby ją wyzywac od dziwek. ::kwasny::
Forrester

Post autor: Forrester »

Damians pisze:Zawiodłem się na Forresterach, ze nie zadzwonili po Brooke. Szczególnie Thorne powinien o tym pomyśleć ::kwasny::
Pewnie zabawiała się z Deaconem :wink:

Dzisiaj mocne odcinki i mimo, że znam spoilery to oglądałem to pierwszy raz i były świetne. Królowa dostała ataku szału, ale na chłodno doszła do wniosku, że ojcem Ridga może być tylko i wyłącznie Massimo, który chyba jeszcze nie dosłyszał prawdy i jeszcze o tym nie wie.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Noo... na takiej samej zasadzie Brooke jest wyzywana od dziwek. A Stephanie po raz pierwszy od dawna nie może już zwalić winy na Brooke za to, że coś jej szwankuje w rodzinie. Może nareszcie przejrzy na oczy, że sama ze sobą ma problem. :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Cosmo pisze:
Damians pisze:Stefa jest dziwką!
Chyba trochę przesadzasz. ::kwasny:: To co się dziś wydarzyło to jeszcze nie powód żeby ją wyzywac od dziwek. ::kwasny::
Potocznie można tak jak Brooke i Taylor :zeby: Stephanie już mozna było wtedy gdy podkradała męża Sheili całując go a Massimo nie domyslił się dziś? ::chytry:: Stephanie w ogole paskudnie dziś wyglądała w tej peruce powinni ją inaczej oświetlać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Dobrze, że lekarz napomknął coś o testach krwi, bo już myślałam że Ridge'owi wtłoczą bez patrzenia na grupę :twisted:

Damians-> Stefa niekoniecznie przespała się z Massem kiedy już była z Erykiem, mogła to zrobić zanim zaczęła się z nim spotykać, a Ridge był wcześniakiem na przykład.

Fakt faktem że odcinki dosyć nudne, no ale mam nadzieję że TAKA afera podkręci fabułę :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie wiem co się powinno dziać, żebyście uznali odcinki za nie nudne ::kwasny::
Dla mnie ostanie odcinki są po prostu rewelacyjne :serce: ::rad::

Ridge dosyć szybko odzyskał przytomność. Ale tekst Taylor mnie normalnie powalił. Ridge leży podłączony do tysiąca kabli, ledwo co otworzył oko, przeszedł ciężką operację, a ona: "Nic Ciebie nie boli? :D " ::cojest:: ::plask wczolo:
Zablokowany