Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Milagros

Post autor: Milagros »

Damians pisze:Nie wiem co się powinno dziać, żebyście uznali odcinki za nie nudne ::kwasny::
Dla mnie ostanie odcinki są po prostu rewelacyjne :serce: ::rad::

Ridge dosyć szybko odzyskał przytomność. Ale tekst Taylor mnie normalnie powalił. Ridge leży podłączony do tysiąca kabli, ledwo co otworzył oko, przeszedł ciężką operację, a ona: "Nic Ciebie nie boli? :D " ::cojest:: ::plask wczolo:
Dla mnie były nudne,bo nie było Brooke :serce:
Dla co poniektórych to pewnie zaleta.
Poza tym zawsze jak widzę sceny w szpitalu okropnie mnie to denerwuje ::jezyk::
To chyba jakaś alergia na szpitalne sceny ::cojest::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Uuuu... Ridge synem Massimo'a. ::loll:: ::plask wczolo: Ale się porobiło. Będzie ciekawiej. Taaa... Ridge się wykrwawiał a Taylor się położyła na jego ranie. ::loll:: :zmiesz::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephani składam chołd :: bow :: Ona jedyna jest mistrzynią w perfekcyjnym intyrgowaniu i chowaniu prawdy przez lata . A my się potem dziwimy dlaczego Taylor Brooke czy Amber tak intygują , mają wzór do naśladowania ::ok::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

"Pani chyba wie, że można być w ciąży i mieć okres?" ::loll::
Że też Stephanie kolejnego udaru nie zaliczyła :shock: . Ale z Massima jest słabo kapujący człek. Chyba że załapał, tylko nie daje po sobie poznać. Taylor jakoś słabo zrozpaczona była, a Eric przesadnie eksponował rękę z plasterkiem po oddaniu krwi. Ale bohaterstwo ::jezyk::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Trochę mnie zatkało jak Stefa powiedziała, że regularnie oddaje krew dla Czerwonego Krzyża ::cojest:: ::rad:: Jaka ona dobra ::jezyk::
Forrester

Post autor: Forrester »

Ridga mi się nawet żal zrobiło :roll: .
Mnie bardziej Erica. Biedak ze łzami w oczach wyznawał dzisiaj miłość Ridgowi, a nie zna okrutnej prawdy ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2009-07-16, 22:11 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Forrester pisze:
Ridga mi się nawet żal zrobiło :roll: .
Mnie bardziej Erica. Biedak ze łzami w oczach wyznawał dzisiaj miłość Ridgowi, a nie zna okrutnej prawdy ::kwasny::
Okrutna, ale to co nie krew się liczy tylko ich miłość, Stephanie jednak powinna im powiedzieć prawdę.
Ostatnio zmieniony 2009-07-16, 22:11 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
waldeQ

Post autor: waldeQ »

Robi pisze:Stephani składam chołd :: bow :: Ona jedyna jest mistrzynią w perfekcyjnym intyrgowaniu i chowaniu prawdy przez lata .
Stefka niczego nie ukrywała. Przecież ona była pewna przez te wszystkie lata, że ojcem Ridgea jest Eric. Dla niej to też bardzo gorzka prawda. Ale co prawda to prawda. Powinna powiedzieć o tym Ericowi i Ridgeowi. Cóż nie chce niszczyć więzi, która ich łączy. A jak widzę jak fani Brooke nazywają już Stefke dziwką to mnie to śmieszy. Po tych wszystkich blamaszach jakie im sprawili anty-fani jej ulubienicy wreszcie znaleźli jakiś pretekścik by nazwać cesarzową mns w ten sposób. Zróbcie sobie kiedyś może taką tabelę i porównajcie te dwie osoby. Tylko ze szczegółami. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Trochę mnie zatkało jak Stefa powiedziała, że regularnie oddaje krew dla Czerwonego Krzyża. Jaka ona dobra
To tylko jedna z wielu zalet Stephanie. ::jezyk:: ::ok:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
poppy90

Post autor: poppy90 »

:mrgreen: Ridge nie jest synem Eryka, nie jest więc bratem Ricka i Bridget, Thorne jet jedynym synem Eryka, itd. W modzie na sukces w skrócie chodzi o to:
1. Kto z kim jest związany.
2. Kto z kim chciałby się związać.
3. Kto jest ojcem dziecka. :D :D :D

Dawno nie widziałam równie ciekawego odcinka. Jak widać nic w Modzie nie dzieje się bez przyczyny, Ridge nawet sie nie spodziewał, że próba zdemolowania biura Massima tak odmieni jego życie( bo przypuszczam, że to nie zostanie w tajemnicy przed Ridgem, że Mass jest jego ojcem). Podobała mi sią rozmowa Stefci z lekarzem, gdy ten powiedzał jej, że nie jest możliwe, żeby ojcem Ridga był Eryk. ::ke::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

waldeQ pisze: Zróbcie sobie kiedyś może taką tabelę i porównajcie te dwie osoby. Tylko ze szczegółami. ::jezyk::
Może ktoś się podejmie? ::chytry:: Proponuje w dziale spoilerowym dopowiem to i owo faktów ::chytry::
Nikt dziś nic nie napisał o scence jak Eryk złapał Massimo, uważacie że miał racje oskarżając go o wynikłe kłopoty?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

poppy90 pisze:Thorne jet jedynym synem Eryka, itd.
A Rick, przepraszam bardzo, to co - nie liczy się? ::jezyk::
PS. masz bardzo podobny avatar co inna (nie pamiętam jaka :oops: ) osoba na tym forum... przypadek? ::chytry::

Jeśli chodzi o pytanie Adexa - ze strony Eryka takie zachowanie mogło się wydawać racjonalne, ale ja i tak lubię Massima. W sumie to Mass nie jest winien wypadku Ridga.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Gdy usłyszałem, że Eric nie jest ojcem Ridge'a, to aż się zakrztusiłem obiadem. ::plask
wczolo: . W związku z tym mam dwie refleksje. Stephanie prawie zawsze wszystko miała w swoim życiu pod kontrolą. Nie mogła tylko całkowocie kontrolować Brooke i kilku innych postaci. Dziś okazało się, że jej poukładany świat rozwalił się, pod wpływem tylko, albo aż jednego wydarzenia z dalekiej przeszłości. Straciła kontrolę nad swoim życiem. Druga moja refleksja wiąże się z tym, czy ona naprawdę nie wiedziała, że Ridge nie jest synem Eric'a. Jakoś troszkę to nieporawdopodobne, że wszystko się ukryło, a w kartotekach medycznych jest o grupach krwi. A były kiedyś testy na ojcostwo Bridget, a tu jeszcze bardziej się komplikuje, bo tu były badania DNA. . I aż dziwne, że się nie połapano w przeszłości. A jeśli tak, to Stephanie mogła znać całą prawdę, ale skrzętnie to ukrywała przez wiele lat. Według mnie na dzień dzisiejszy nie jest to takie pewne, że ona o niczym nie wiedziała. Trzeba poczekać na ciąg dalszy. Ogólnie stwierdzam, że wątek lekko jest niedopracowany. Massimo, oczywiście musiał wszystko podsłuchać. I na koniec, tak dla żartu, jak Wam brzmi "Ridge Marone"? ::plask wczolo: ::loll::
Ridge dziś troszkę dziwnie wyglądał pod tymi białymi i niebieskimi rurami, kabelkami, czy czymś podobnym. Istny kosmos. Macie rację, Taylor powinna być bardziej ostroźna dotykając swojego męża.
Podobała mi się dzisiejsza scena, jak eric rozmawiał do nieprzytomnego syna, i ta kiedy chłopak się obudził. :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Nie sądzę, by życie Stefy bardzo się teraz zmieniło. Jeżeli ktoś pozna prawdę, pewnie będzie kombinować, by nie rozgłaszał jej dalej. Ale to chyba wszystko, przynajmniej na razie.
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Myślę, ze jednak Stefa wiedziała, ze Ridge nie jest synem Erica, przynajmniej podejrzewała, sorki, ale można to obliczyć ( takie rzeczy da sie obliczyć) hmm..chyba, że dzień po dniu kochała sie z Massem a potem z Ericiem, ale chyba ta " dystyngowana pani" tak nie postępowała, wymieniła świadomie Massima na Erica, bo dawał większe poczucie bezpieczeństwa i jakby nie patrzeć jest przystojniejszy:-p
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Zablokowany