As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
kuba-fan-sheili

Post autor: kuba-fan-sheili »

:) Szczerze powiedziawszy podoba mi się, że bronicie soap-oper (sam też to często robie, kiedy ktoś ze znajomych śmieje się, iż je oglądam). Fakt faktem do najmądrzejszych i najambitniejszych filmów one nie należą, chociażby spsób rozwiązywania problemów pomiędzy zazdrosnymi dziewczynam. Za każdym prawioe razem policzkują się, albo wypychają z balkonów, albo coś jeszcze (potem dochozi do wypadku itd.) Dlatego czasem śmieszą mnie niektóre sceny i dają definitywnie do zrozumienia, że to serialowe życie jet po prostu fikcją. Pozdrawiam. :)
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
adrian700

Post autor: adrian700 »

GL forever pisze:W "EastEnders" była chyba jakaś katastrofa karuzeli. Gdzieś na youtube to widziałem. A te akcje z seryjnym zabójcą były świetne. Ciągle ktoś ginął z młodzieży, masakra normalnie była ::jezyk:: No i te akcje z seryjnym zabójcą były w lesie, a potem zrobiło się jeszcze ciemno ::chytry::
A kiedy mialy miejsce te wydarzenia ?
GL Forever

Post autor: GL Forever »

adrian700 pisze:
GL forever pisze:W "EastEnders" była chyba jakaś katastrofa karuzeli. Gdzieś na youtube to widziałem. A te akcje z seryjnym zabójcą były świetne. Ciągle ktoś ginął z młodzieży, masakra normalnie była ::jezyk:: No i te akcje z seryjnym zabójcą były w lesie, a potem zrobiło się jeszcze ciemno ::chytry::
A kiedy mialy miejsce te wydarzenia ?
A myślisz, że ja to wiem ? :wink: Nie jestem fanem Endersów ::jezyk:: Z soap oper jestem fanem As the world turns, ale nawet o tym serialu nie wiem wszystkiego :roll: Zresztą trudno wiedziec wszystko o serialu, który leci 51 lat :lol:

O, lol. Teraz się skapnąłem. Chodzi ci o akcje z seryjnym mordercą ? One miały miejsce gdzieś tak pod koniec sierpnia i na początku września 2006 roku. Wtedy miały miejsce akcje w lesie, bo seryjny morderca już wcześniej mordował.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

GL forever pisze:
adrian700 pisze:A ja dopiero zaczynam oglądać ATWT i myślę, że jakoś się wciągne.
Mam nadzieję, że się wciągniesz :mrgreen:

Ja uwielbiam ATWT. Niektóre odcinki są nudne jak stara baba, ale niektóre są tak super, że ja nie mogę :zeby: W Branson były takie akcje, że nie mogłem oderwac oczu od ekranu. Oby było więcej akcji w plenerze. Jak zacząłem oglądac ATWT to też były akcje w plenerze. Z seryjnym zabójcą :zeby:
To wiesz co Ci powiem? W GH nie ma ani jednego,nudnego odcinka!! :D Odkąd oglądam ( a oglądam od ponad 2 miesięcy,więc to chyba wyznacznik soap opery,że nie potrafi być ona nudna. :zeby: ). Więc GH lepsze od ATWT,skoro w tej drugiej zdarzają się nudne odcinki. :zeby:
If you can't beat them, join them...
GL Forever

Thorne pisze:
GL forever pisze:
adrian700 pisze:A ja dopiero zaczynam oglądać ATWT i myślę, że jakoś się wciągne.
Mam nadzieję, że się wciągniesz :mrgreen:

Ja uwielbiam ATWT. Niektóre odcinki są nudne jak stara baba, ale niektóre są tak super, że ja nie mogę :zeby: W Branson były takie akcje, że nie mogłem oderwac oczu od ekranu. Oby było więcej akcji w plenerze. Jak zacząłem oglądac ATWT to też były akcje w plenerze. Z seryjnym zabójcą :zeby:
To wiesz co Ci powiem? W GH nie ma ani jednego,nudnego odcinka!! :D Odkąd oglądam ( a oglądam od ponad 2 miesięcy,więc to chyba wyznacznik soap opery,że nie potrafi być ona nudna. :zeby: ). Więc GH lepsze od ATWT,skoro w tej drugiej zdarzają się nudne odcinki. :zeby:
O, to też zależy. Mnie bardziej kręcą w ATWT akcje z młodym pokoleniem, niż z tym starszym i jak czasem są odcinki z samym starym pokoleniem, to można się trochę podnudzic. Najlepsze są raczej wątki z młodszymi osobami, takimi jak : Allison, Aaron, Noah, Luke, Maddie, Gwen, Will...

Więc jeśli w GH jest dużo akcji ze starszymi aktorami, to nie wiem czy GH wydałoby mi się ciekawe. No chyba, że wątki dotyczące starszych aktorów są ciekawe ::chytry:: No, albo jeśli w GH jest dużo wątków z młodym pokoleniem :mrgreen:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ponawiam pytanko do GL Forever. Jak podobała Ci się końcówka ATWT z 9 sierpnia? Cała ta scena z Lukiem i Noah? :D
GL Forever

Martin - fan Bree pisze:Ponawiam pytanko do GL Forever. Jak podobała Ci się końcówka ATWT z 9 sierpnia? Cała ta scena z Lukiem i Noah? :D
Aaaaa.... z 9 sierpnia ! Nie 8 ::krzyw:: No, więc... hmmm.... całkiem fajna, ale nieco przykrótka ::chytry:: Chciałbym zobaczyc w spojlerach - Luke and Noah have sex ::jezyk:: Zresztą ja i tak nie czytam spojlerów, no chyba że ktoś zapoda je w tym temacie pod mój nos i nie będzie ich wielu ::krzyw:: 17 sierpnia Luke i Noah będą się całowac :mrgreen: NUKE :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=i_byd-p12gc Klip sprzed ponad roku, na którym Helen Wagner wypowiada się o swoich 50 latach spędzonych na planie serialu "As the world turns". Przez chwilę widac Susan Flannery i Ronn'a Moss'a ::jezyk::
Ryan Lavery

Według spoilerów na forum www.soaps.com, już niedługo mają się pożądnie pocałować. Ma się też pojawić dość rygorystyczny ojciec Noah'a. A sam Noah ma podobno być zadowolony z pocałunku (trudno się dziwić, Luke jest śliczniusi :serce: ), ale będzie obawiał się ojca i poprosi o dyskrecję.. A tak swoją drogą, Noah i Luke już mają swoją stronkę na wikipedii. :P

Dzięki za klip, zaraz obejrzę.
GL Forever

Oh, yeah. Luke jest słodki :zeby:

Ciekawi mnie jaka jest prawdziwa oglądalnośc ATWT. Bo rating jest nieco niższy, niż prawdziwa oglądalnośc :roll:

Nancy według podanych jakiś czas temu statystyk na forum saopcentral, pojawiła się w tym roku tylko dwa razy :cry: Strasznie rzadko ją pokazują ::kwasny:: Bob'a chociaż ostatnio trochę widac ::jezyk::

Ten ojciec Noah'a jest beznadziejny :P Taki żołnierzyk :roll:
Ostatnio zmieniony 2007-08-14, 18:08 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryan Lavery

Co do ratingów, to szczerze Ci powiem, że ja patrzę na nie z przymrużeniem oka. Bo i tak na pewno nie są wiarygodne - ludzie przecież mają nagrywarki i inne nośniki. :)
Poza tym 'ATWT' naprawdę nie można zarzucić brak pomysłowości. Jestem ciekaw co dalej z ciążą Gwen i co zrobi Iris...

A co do Luke'a i Noah'a - zostawiam fotki... :serce: :serce: :serce: :serce:
Obrazek
Obrazek
GL Forever

Zedytowałem poprzedni post, bo napisałem bezsensownie - nieco znacznie niższy ::jezyk::

Dzięki za fotki, Martin :serce: Super :zeby: Teraz tylko czekac na fotki z całującym się Lukiem i Noahem ::chytry:: NUKE - to będzie super związek :zeby: A Maddie powinna byc z Casey'em. Mam nadzieję, że z nim będzie jak ten wyjdzie z więzienia.

W sumie to się ucieszyłem, widząc w zapowiedziach na następny tydzień Iris :mrgreen: A ten głupi i brzydki gościu to jej syn ? ::ysz::
Ryan Lavery

Tak sądzę, że to jej syn, ale nie jestem pewien... A co do Nuke, to fajnie by było gdyby stali się nową supercouple. :) Choć wolałbym żeby Maddie trochę 'odsunęła' się od Noah'a. :) I szkoda, że ona zawsze musi wejść wtedy kiedy nie trzeba. :twisted:
GL Forever

Może i Maddie wchodzi wtedy, kiedy nie trzeba, ale lubię ją. W ogóle lubię całkiem sporo postaci z ATWT :roll: Ale są też takie, któych nie lubię - Jack, Kate, Craig jest też niezbyt fajny. No i ten nowy, brzydki palant - go też nie lubię :roll: Meg jeszcze ujdzie w tłoku ::jezyk::

Dusty jest super, on kiedyś jak miał więcej włosków, to był bardzo przystojny. Tak mi się wydaje, że tworzyłby fajny związek z Allison. Wiem, on jest znacznie młodszy od Allison, ale fajnie widziałoby się ich związek :mrgreen: Już raz się przespali w hotelu, to może drugi ::jezyk:: Bo Emily w sumie też taka jedna z głupich postaci i nie chcę, żeby była z Dustym :nie: Zresztą ona jakiś czas temu wyjechała ::jezyk::

Nancy jest już stara i cienko gra, ale nic do niej nie mam. Przykład cienkiej gry aktorskiej ? Proszę. Pamięta ktoś burzę śnieżną w ATWT ? Właśnie jak była ta burza, to Nancy siedziała w jakimś pubie i z kimś gadała. Nagle zgasło światło, a ona kończyła swoje zdanie ::ysz:: I dopiero kiedy je skończyła, powiedziała - oł ::jezyk:: (czy coś takiego)

Straszne, Lily i Holden mają problemy małżeńskie :cry: Oby się tylko nie rozwiedli :cry:

Czy ktoś może wie, czy serial "The Edge Of Night" był bliźniaczą soap operą ATWT ? Bo on miał premierę w tym samym dniu, w tym samym miesiącu i w tym samym roku, co ATWT. Niestety został zdjęty z anteny w latach 80 :(

Co to supercouple ? ::chytry:: Super związek(para) - o co w tym chodzi ? ::chytry::
Ryan Lavery

Przyznam Ci, że o 'The Edge of the Night' nigdy nie słyszałem. Natomiast co do moich ulubionych postaci - aktualnie polubiłem Gwen i Willa (choć nadal uważam, że JL jest średniej klasy aktorką ::chytry:: ). Cieszę się, że powróciła Rosanna. Bardzo lubię Cady MccLain. 'Nadrabiam' ciekawe scenki z nią przez youtube. :) Paula też w sumie lubię.

Supercouple - to tak jak mówisz, super para. Taka para, która staje się jedną z flagowych par serialu. Coś jak Zach i Kendall w 'AMC'. :)
GL Forever

Martin - fan Bree pisze:Przyznam Ci, że o 'The Edge of the Night' nigdy nie słyszałem. Natomiast co do moich ulubionych postaci - aktualnie polubiłem Gwen i Willa (choć nadal uważam, że JL jest średniej klasy aktorką ::chytry:: ). Cieszę się, że powróciła Rosanna. Bardzo lubię Cady MccLain. 'Nadrabiam' ciekawe scenki z nią przez youtube. :) Paula też w sumie lubię.

Supercouple - to tak jak mówisz, super para. Taka para, która staje się jedną z flagowych par serialu. Coś jak Zach i Kendall w 'AMC'. :)
Aha :)

No, ja jak już pisałem, lubię dużo postaci, ale może je wymienię, tak mniej więcej. Wymienię te, które lubię, lub nic do nich nie mam. Lubię, lub nic do nich nie mam: Gwen, Will, Holden, Lily, Vienna, Henry, Bob, Kim, Barbara, Paul, Carly, Aaron, Dusty, Allison, Susan, Lisa, Emma, Noah, Maddie, Luke, Margo, Tom, Nancy, Brad. Wymieniłem te, które aktualnie występują w ATWT. Nie lubię, lub mam coś do reszty, której teraz nie wymieniłem. Dzieciaków nie wliczam, więc nie myślcie, że coś do nich mam ::jezyk::

P.S. Zapomniałem o Bradzie ! Już go dodaję.

Che, che. W BB, to przy ATWT jest bardzo mało postaci. Może BB to jeszcze zbyt młody serial, żeby miec dużo postaci :roll:
ODPOWIEDZ