As the world turns
-
kuba-fan-sheili
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
A kiedy mialy miejsce te wydarzenia ?GL forever pisze:W "EastEnders" była chyba jakaś katastrofa karuzeli. Gdzieś na youtube to widziałem. A te akcje z seryjnym zabójcą były świetne. Ciągle ktoś ginął z młodzieży, masakra normalnie byłaNo i te akcje z seryjnym zabójcą były w lesie, a potem zrobiło się jeszcze ciemno
-
GL Forever
A myślisz, że ja to wiem ?adrian700 pisze:A kiedy mialy miejsce te wydarzenia ?GL forever pisze:W "EastEnders" była chyba jakaś katastrofa karuzeli. Gdzieś na youtube to widziałem. A te akcje z seryjnym zabójcą były świetne. Ciągle ktoś ginął z młodzieży, masakra normalnie byłaNo i te akcje z seryjnym zabójcą były w lesie, a potem zrobiło się jeszcze ciemno
O, lol. Teraz się skapnąłem. Chodzi ci o akcje z seryjnym mordercą ? One miały miejsce gdzieś tak pod koniec sierpnia i na początku września 2006 roku. Wtedy miały miejsce akcje w lesie, bo seryjny morderca już wcześniej mordował.
To wiesz co Ci powiem? W GH nie ma ani jednego,nudnego odcinka!!GL forever pisze:Mam nadzieję, że się wciągnieszadrian700 pisze:A ja dopiero zaczynam oglądać ATWT i myślę, że jakoś się wciągne.![]()
Ja uwielbiam ATWT. Niektóre odcinki są nudne jak stara baba, ale niektóre są tak super, że ja nie mogęW Branson były takie akcje, że nie mogłem oderwac oczu od ekranu. Oby było więcej akcji w plenerze. Jak zacząłem oglądac ATWT to też były akcje w plenerze. Z seryjnym zabójcą
If you can't beat them, join them...
-
GL Forever
O, to też zależy. Mnie bardziej kręcą w ATWT akcje z młodym pokoleniem, niż z tym starszym i jak czasem są odcinki z samym starym pokoleniem, to można się trochę podnudzic. Najlepsze są raczej wątki z młodszymi osobami, takimi jak : Allison, Aaron, Noah, Luke, Maddie, Gwen, Will...Thorne pisze:To wiesz co Ci powiem? W GH nie ma ani jednego,nudnego odcinka!!GL forever pisze:Mam nadzieję, że się wciągnieszadrian700 pisze:A ja dopiero zaczynam oglądać ATWT i myślę, że jakoś się wciągne.![]()
Ja uwielbiam ATWT. Niektóre odcinki są nudne jak stara baba, ale niektóre są tak super, że ja nie mogęW Branson były takie akcje, że nie mogłem oderwac oczu od ekranu. Oby było więcej akcji w plenerze. Jak zacząłem oglądac ATWT to też były akcje w plenerze. Z seryjnym zabójcą
Odkąd oglądam ( a oglądam od ponad 2 miesięcy,więc to chyba wyznacznik soap opery,że nie potrafi być ona nudna.
). Więc GH lepsze od ATWT,skoro w tej drugiej zdarzają się nudne odcinki.
Więc jeśli w GH jest dużo akcji ze starszymi aktorami, to nie wiem czy GH wydałoby mi się ciekawe. No chyba, że wątki dotyczące starszych aktorów są ciekawe
-
Ryan Lavery
-
GL Forever
Aaaaa.... z 9 sierpnia ! Nie 8Martin - fan Bree pisze:Ponawiam pytanko do GL Forever. Jak podobała Ci się końcówka ATWT z 9 sierpnia? Cała ta scena z Lukiem i Noah?
http://www.youtube.com/watch?v=i_byd-p12gc Klip sprzed ponad roku, na którym Helen Wagner wypowiada się o swoich 50 latach spędzonych na planie serialu "As the world turns". Przez chwilę widac Susan Flannery i Ronn'a Moss'a
-
Ryan Lavery
Według spoilerów na forum www.soaps.com, już niedługo mają się pożądnie pocałować. Ma się też pojawić dość rygorystyczny ojciec Noah'a. A sam Noah ma podobno być zadowolony z pocałunku (trudno się dziwić, Luke jest śliczniusi
), ale będzie obawiał się ojca i poprosi o dyskrecję.. A tak swoją drogą, Noah i Luke już mają swoją stronkę na wikipedii.
Dzięki za klip, zaraz obejrzę.
Dzięki za klip, zaraz obejrzę.
-
GL Forever
Oh, yeah. Luke jest słodki
Ciekawi mnie jaka jest prawdziwa oglądalnośc ATWT. Bo rating jest nieco niższy, niż prawdziwa oglądalnośc
Nancy według podanych jakiś czas temu statystyk na forum saopcentral, pojawiła się w tym roku tylko dwa razy
Strasznie rzadko ją pokazują
Bob'a chociaż ostatnio trochę widac
Ten ojciec Noah'a jest beznadziejny
Taki żołnierzyk 
Ciekawi mnie jaka jest prawdziwa oglądalnośc ATWT. Bo rating jest nieco niższy, niż prawdziwa oglądalnośc
Nancy według podanych jakiś czas temu statystyk na forum saopcentral, pojawiła się w tym roku tylko dwa razy
Ten ojciec Noah'a jest beznadziejny
Ostatnio zmieniony 2007-08-14, 18:08 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ryan Lavery
Co do ratingów, to szczerze Ci powiem, że ja patrzę na nie z przymrużeniem oka. Bo i tak na pewno nie są wiarygodne - ludzie przecież mają nagrywarki i inne nośniki.
Poza tym 'ATWT' naprawdę nie można zarzucić brak pomysłowości. Jestem ciekaw co dalej z ciążą Gwen i co zrobi Iris...
A co do Luke'a i Noah'a - zostawiam fotki...

Poza tym 'ATWT' naprawdę nie można zarzucić brak pomysłowości. Jestem ciekaw co dalej z ciążą Gwen i co zrobi Iris...
A co do Luke'a i Noah'a - zostawiam fotki...

-
GL Forever
Zedytowałem poprzedni post, bo napisałem bezsensownie - nieco znacznie niższy
Dzięki za fotki, Martin
Super
Teraz tylko czekac na fotki z całującym się Lukiem i Noahem
NUKE - to będzie super związek
A Maddie powinna byc z Casey'em. Mam nadzieję, że z nim będzie jak ten wyjdzie z więzienia.
W sumie to się ucieszyłem, widząc w zapowiedziach na następny tydzień Iris
A ten głupi i brzydki gościu to jej syn ? 
Dzięki za fotki, Martin
W sumie to się ucieszyłem, widząc w zapowiedziach na następny tydzień Iris
-
Ryan Lavery
-
GL Forever
Może i Maddie wchodzi wtedy, kiedy nie trzeba, ale lubię ją. W ogóle lubię całkiem sporo postaci z ATWT
Ale są też takie, któych nie lubię - Jack, Kate, Craig jest też niezbyt fajny. No i ten nowy, brzydki palant - go też nie lubię
Meg jeszcze ujdzie w tłoku 
Dusty jest super, on kiedyś jak miał więcej włosków, to był bardzo przystojny. Tak mi się wydaje, że tworzyłby fajny związek z Allison. Wiem, on jest znacznie młodszy od Allison, ale fajnie widziałoby się ich związek
Już raz się przespali w hotelu, to może drugi
Bo Emily w sumie też taka jedna z głupich postaci i nie chcę, żeby była z Dustym
Zresztą ona jakiś czas temu wyjechała
Nancy jest już stara i cienko gra, ale nic do niej nie mam. Przykład cienkiej gry aktorskiej ? Proszę. Pamięta ktoś burzę śnieżną w ATWT ? Właśnie jak była ta burza, to Nancy siedziała w jakimś pubie i z kimś gadała. Nagle zgasło światło, a ona kończyła swoje zdanie
I dopiero kiedy je skończyła, powiedziała - oł
(czy coś takiego)
Straszne, Lily i Holden mają problemy małżeńskie
Oby się tylko nie rozwiedli
Czy ktoś może wie, czy serial "The Edge Of Night" był bliźniaczą soap operą ATWT ? Bo on miał premierę w tym samym dniu, w tym samym miesiącu i w tym samym roku, co ATWT. Niestety został zdjęty z anteny w latach 80
Co to supercouple ?
Super związek(para) - o co w tym chodzi ? 
Dusty jest super, on kiedyś jak miał więcej włosków, to był bardzo przystojny. Tak mi się wydaje, że tworzyłby fajny związek z Allison. Wiem, on jest znacznie młodszy od Allison, ale fajnie widziałoby się ich związek
Nancy jest już stara i cienko gra, ale nic do niej nie mam. Przykład cienkiej gry aktorskiej ? Proszę. Pamięta ktoś burzę śnieżną w ATWT ? Właśnie jak była ta burza, to Nancy siedziała w jakimś pubie i z kimś gadała. Nagle zgasło światło, a ona kończyła swoje zdanie
Straszne, Lily i Holden mają problemy małżeńskie
Czy ktoś może wie, czy serial "The Edge Of Night" był bliźniaczą soap operą ATWT ? Bo on miał premierę w tym samym dniu, w tym samym miesiącu i w tym samym roku, co ATWT. Niestety został zdjęty z anteny w latach 80
Co to supercouple ?
-
Ryan Lavery
Przyznam Ci, że o 'The Edge of the Night' nigdy nie słyszałem. Natomiast co do moich ulubionych postaci - aktualnie polubiłem Gwen i Willa (choć nadal uważam, że JL jest średniej klasy aktorką
). Cieszę się, że powróciła Rosanna. Bardzo lubię Cady MccLain. 'Nadrabiam' ciekawe scenki z nią przez youtube.
Paula też w sumie lubię.
Supercouple - to tak jak mówisz, super para. Taka para, która staje się jedną z flagowych par serialu. Coś jak Zach i Kendall w 'AMC'.
Supercouple - to tak jak mówisz, super para. Taka para, która staje się jedną z flagowych par serialu. Coś jak Zach i Kendall w 'AMC'.
-
GL Forever
AhaMartin - fan Bree pisze:Przyznam Ci, że o 'The Edge of the Night' nigdy nie słyszałem. Natomiast co do moich ulubionych postaci - aktualnie polubiłem Gwen i Willa (choć nadal uważam, że JL jest średniej klasy aktorką). Cieszę się, że powróciła Rosanna. Bardzo lubię Cady MccLain. 'Nadrabiam' ciekawe scenki z nią przez youtube.
Paula też w sumie lubię.
No, ja jak już pisałem, lubię dużo postaci, ale może je wymienię, tak mniej więcej. Wymienię te, które lubię, lub nic do nich nie mam. Lubię, lub nic do nich nie mam: Gwen, Will, Holden, Lily, Vienna, Henry, Bob, Kim, Barbara, Paul, Carly, Aaron, Dusty, Allison, Susan, Lisa, Emma, Noah, Maddie, Luke, Margo, Tom, Nancy, Brad. Wymieniłem te, które aktualnie występują w ATWT. Nie lubię, lub mam coś do reszty, której teraz nie wymieniłem. Dzieciaków nie wliczam, więc nie myślcie, że coś do nich mam
P.S. Zapomniałem o Bradzie ! Już go dodaję.
Che, che. W BB, to przy ATWT jest bardzo mało postaci. Może BB to jeszcze zbyt młody serial, żeby miec dużo postaci