Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Brooke raczej nie byłaby zdolna do zdecydowania się na aborcję. :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Szkoda, że nie widziałem dzisiejszych odcinków.
cieszę się, że Slub się odbył i nikt im nie przeszkodził. wynika z tego, że Clarke poddał się, widząc, że nic nie wskóra.
Brooke widać, że ma problem. Choć z tego, co czytam, nie jest powiedziane, że jest w ciąży, to znając scenarzystów, to ona będzie w tym stanie. Poczekam na potwierdzenie lub zaprzeczenie w poniedziałek.
Abec

Post autor: Abec »

Usunięcie ciąży "bo to problem" raczej nie wchodzi w grę. To nie lata dziewiędzisiąte. Zresztą ten temat był już wałkowany przy okazji poprzedniej ciąży Amber - tak się nie robi.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo podobał mi się ślub Kristen i Tonego :serce: Kristen miała śliczną fryzurę, suknie i kwiaty. Uśmiech Tonego powalił mnie na nogi :mrgreen: Fajnie że było dużo Megan :serce: nareszcie ma wątek :mrgreen: Może nawet będzie w czołówce :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex pisze:Brooke raczej nie byłaby zdolna do zdecydowania się na aborcję. :roll:
Z Rickiem poszła, ale Eryk wyznał jej miłość i powstrzymał i ona chętnie zrezygnowała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

To były inne czasy, te kilka lat to w tych sprawach epoka. Zresztą zobaczymy czy będzie o tym myślała, jeżeli teraz okaże się być brzemienną.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke jest w ciąży, zachowywała się jakby nie znała konsekwencji seksu bez zabezpieczenia! To oczywiste ,że mogła zajść w ciąże, taka duża kobieta i tego nie wie...
Co wymyśliła Bridget? Czuje ,że chce wziąść ślub z Deaconem taki z prawdziwego zdarzenia i co on zrobi... Hmmm jeśli na ceremonii będzie też Amber... Bridget cały czas chciała mieć taki ślub jak Kristen i Tony ale co na to Deacon...
Nobody does it better
Abec

Deacon też by chciał mieć, a jeszcze bardziej chciałby by taki miała jego kochanieńka żonka ;)
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

Ślub Kristen i Toniego conajmniej mi się nie podobał. Nie wiem czemu - nie podoba mi się wątek, wiadome było, że nikt/nic go nie przerwie.. Wszystko z góry było wiadome. Nawet ta suknia. Takie.. bez polotu jak dla mnie ::krzyw::
Jeśli chodzi o Brooke - nareszcie zaczyna się z nią jakiś ciekawszy wątek bo oprócz ostatnich porywów (akcja z Deaconem) raczej słabo się prezentuje :ziewam:
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Kajeczka90 pisze:Ślub Kristen i Toniego conajmniej mi się nie podobał. Nie wiem czemu - nie podoba mi się wątek, wiadome było, że nikt/nic go nie przerwie..
Ja obawiałem się, że Clarke może wtargnąć na ślub razem z "tym swoim znajomym" ::bojesie:: Na szczęście nic z tego ::jezyk::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

PetroPython pisze: Brooke to kompromitacja na całej linii, skoro tak kocha seks, to powinna stosować jakąś metodę antykoncepcyjną, a nie tak... Ona się robi niesmaczna. Ona i jej postępowanie ::ysz:: Bez żadnego skepowania iść do łóżka z mężem swojej córki, którą to podobno kocha nad życie. Bleeee ::ke:: Jeżeli się nie potrafi panować nad pożądaniem, to trzeba z tym walczyć, bo jak sama Brooke widzi, można wpaść w niezłe bagno i skrzywdzić przy okazji najbliższych. Brooke była tak zszokowana wynikiem testu, więc chyba wszyscy wiemy, co się za tym kryje ::chytry::
Nie muszę nic dodawać, ponieważ trafnie i świetnie wszystko ująłeś..... ::krzyw::
Zastanawia mnie jednak coś innego... ::chytry:: Brook była żoną Thorne'a prawie pół roku i jakoś nie doczekali się potomka ::krzyw:: ::chytry:: a tu nagle dwa razy z Deaconem i proszę........ ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:
LoLex pisze:Brooke raczej nie byłaby zdolna do zdecydowania się na aborcję. :roll:
Z Rickiem poszła, ale Eryk wyznał jej miłość i powstrzymał i ona chętnie zrezygnowała.
Właśnie wyznał jej miłość , a tu jest tylko porządanie nic więcej . Dziecko w tym wypadku - absurd . Ciekawe co na to Bridget , matka jest w ciąży z jej mężem . Prawde o zdradzie da się zatrzeć , natomiast dziecka nie.
Abec

Jejku, ale to jest jeszcze kwestia tego że to jest człowiek, no i tego, że w roku 2001r. już wiele osób myślało o aborcji tak jak teraz. Mam nadzieję, że Brooke też.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Robi pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
Właśnie wyznał jej miłość , a tu jest tylko porządanie nic więcej . Dziecko w tym wypadku - absurd . Ciekawe co na to Bridget , matka jest w ciąży z jej mężem . Prawde o zdradzie da się zatrzeć , natomiast dziecka nie.
Ale czemu winne poczęte dziecko (jeśli w ciąży jest ::chytry:: )? Jeszcze może po kryjomu do adopcji oddać jakby chciała, Brooke straciła już dwojkę dzieci i wątpie aby miała ochotę na aborcję a to porządanie to coś nie pasuje - Megan to jako jedyna dobrze widzi a co dalej zobaczymy ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Abec pisze:Jejku, ale to jest jeszcze kwestia tego że to jest człowiek, no i tego, że w roku 2001r. już wiele osób myślało o aborcji tak jak teraz. Mam nadzieję, że Brooke też.
Po co to ,,jejku :?: ::jezyk:: Większość kobiet w takim wypadku usunełaby płód, dodając ,że w tym stanie jest legalna aborcja , ale znając B&B akcja musi się toczyć i jakieś wydarzenia muszą się dziać .
Zablokowany