Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Szkoda, że nie widziałem dzisiejszych odcinków.
cieszę się, że Slub się odbył i nikt im nie przeszkodził. wynika z tego, że Clarke poddał się, widząc, że nic nie wskóra.
Brooke widać, że ma problem. Choć z tego, co czytam, nie jest powiedziane, że jest w ciąży, to znając scenarzystów, to ona będzie w tym stanie. Poczekam na potwierdzenie lub zaprzeczenie w poniedziałek.
cieszę się, że Slub się odbył i nikt im nie przeszkodził. wynika z tego, że Clarke poddał się, widząc, że nic nie wskóra.
Brooke widać, że ma problem. Choć z tego, co czytam, nie jest powiedziane, że jest w ciąży, to znając scenarzystów, to ona będzie w tym stanie. Poczekam na potwierdzenie lub zaprzeczenie w poniedziałek.
- Adex-fan Brooke
Z Rickiem poszła, ale Eryk wyznał jej miłość i powstrzymał i ona chętnie zrezygnowała.LoLex pisze:Brooke raczej nie byłaby zdolna do zdecydowania się na aborcję.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Brooke jest w ciąży, zachowywała się jakby nie znała konsekwencji seksu bez zabezpieczenia! To oczywiste ,że mogła zajść w ciąże, taka duża kobieta i tego nie wie...
Co wymyśliła Bridget? Czuje ,że chce wziąść ślub z Deaconem taki z prawdziwego zdarzenia i co on zrobi... Hmmm jeśli na ceremonii będzie też Amber... Bridget cały czas chciała mieć taki ślub jak Kristen i Tony ale co na to Deacon...
Co wymyśliła Bridget? Czuje ,że chce wziąść ślub z Deaconem taki z prawdziwego zdarzenia i co on zrobi... Hmmm jeśli na ceremonii będzie też Amber... Bridget cały czas chciała mieć taki ślub jak Kristen i Tony ale co na to Deacon...
Nobody does it better
-
Kajeczka90
Ślub Kristen i Toniego conajmniej mi się nie podobał. Nie wiem czemu - nie podoba mi się wątek, wiadome było, że nikt/nic go nie przerwie.. Wszystko z góry było wiadome. Nawet ta suknia. Takie.. bez polotu jak dla mnie
Jeśli chodzi o Brooke - nareszcie zaczyna się z nią jakiś ciekawszy wątek bo oprócz ostatnich porywów (akcja z Deaconem) raczej słabo się prezentuje
Jeśli chodzi o Brooke - nareszcie zaczyna się z nią jakiś ciekawszy wątek bo oprócz ostatnich porywów (akcja z Deaconem) raczej słabo się prezentuje
EVERYBODY LIES.
Ja obawiałem się, że Clarke może wtargnąć na ślub razem z "tym swoim znajomym"Kajeczka90 pisze:Ślub Kristen i Toniego conajmniej mi się nie podobał. Nie wiem czemu - nie podoba mi się wątek, wiadome było, że nikt/nic go nie przerwie..
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Nie muszę nic dodawać, ponieważ trafnie i świetnie wszystko ująłeś.....PetroPython pisze: Brooke to kompromitacja na całej linii, skoro tak kocha seks, to powinna stosować jakąś metodę antykoncepcyjną, a nie tak... Ona się robi niesmaczna. Ona i jej postępowanieBez żadnego skepowania iść do łóżka z mężem swojej córki, którą to podobno kocha nad życie. Bleeee
Jeżeli się nie potrafi panować nad pożądaniem, to trzeba z tym walczyć, bo jak sama Brooke widzi, można wpaść w niezłe bagno i skrzywdzić przy okazji najbliższych. Brooke była tak zszokowana wynikiem testu, więc chyba wszyscy wiemy, co się za tym kryje
Zastanawia mnie jednak coś innego...
Właśnie wyznał jej miłość , a tu jest tylko porządanie nic więcej . Dziecko w tym wypadku - absurd . Ciekawe co na to Bridget , matka jest w ciąży z jej mężem . Prawde o zdradzie da się zatrzeć , natomiast dziecka nie.Adex-fan Brooke pisze:Z Rickiem poszła, ale Eryk wyznał jej miłość i powstrzymał i ona chętnie zrezygnowała.LoLex pisze:Brooke raczej nie byłaby zdolna do zdecydowania się na aborcję.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Ale czemu winne poczęte dziecko (jeśli w ciąży jestRobi pisze:Właśnie wyznał jej miłość , a tu jest tylko porządanie nic więcej . Dziecko w tym wypadku - absurd . Ciekawe co na to Bridget , matka jest w ciąży z jej mężem . Prawde o zdradzie da się zatrzeć , natomiast dziecka nie.Adex-fan Brooke pisze:Z Rickiem poszła, ale Eryk wyznał jej miłość i powstrzymał i ona chętnie zrezygnowała.LoLex pisze:Brooke raczej nie byłaby zdolna do zdecydowania się na aborcję.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po co to ,,jejkuAbec pisze:Jejku, ale to jest jeszcze kwestia tego że to jest człowiek, no i tego, że w roku 2001r. już wiele osób myślało o aborcji tak jak teraz. Mam nadzieję, że Brooke też.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]