Massimo Marone

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PetroPython
x 19

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: PetroPython »

Niby Massimo jest ojcem Erica. Ale mnie się rzuciła w oczy jedna rzecz: przecież Ridżuch to na pierwszy rzut oka wielki i głupi jełop :!: Massimo i Stepha są raczej malutcy i okrąglutcy ::loll:: Więc po kim to Ridge odziedziczył swój niezwykły wzrost jak nie po Ericu :?: :roll: No pytam, po kim? Chyba nie po 'dziadku od orzechów' ::cojest:: Ale głupotę to akurat mógł odziedziczyć; przykład: diabelsko wymyślny plan pozbycia się Brooke ::plask wczolo:
Co do Sally, to ona chyba sama nie wierzy w to, że Mass będzie z nią 'chodził' bezinteresownie. Nie, ona jest zbyt inteligentna, żeby się na to nabrać ::ok::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Massimo mnie dzisiaj wkurzył. Jak mógł tak wrzasnąć na Sally?
No ale z drugiej strony miał prawo, po tym co od niej usłyszał.
Sally łudzi się, że Mass zapomni o Królowej ::plask wczolo:
Ridge ma jednak coś po Massimie, lubi rozsyłać ludzi po kątach.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

pisze:Massimo mnie dzisiaj wkurzył. Jak mógł tak wrzasnąć na Sally?
A ja mu się wcale nie dziwie Sally mu wogole nie dała wyboru co miał zrobić. Wogole już mam dosyć Sally, czy ona nie widzi że on to robi tylko po to aby trzymała język za zębami ::plask wczolo: . Widac, że Massim o nic do niej nie czuje, no może przyjaźń.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobrze że wreszcie wrzasnął na Sally bo głupoty gadała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wcale nie gadała głupot :zmiesz:: Mówiła to co jest prawdą, Forresterowie (głównie Stephanie) ciągle nią pomiatali, wyniszczali, utruwali jej życie z premedytacją, a jak teraz ma okazję wyrównać swoje krzywdy to ten paskudny Massimo zakazuje jej tego ::plask wczolo: I tak gów... może zrobić bo przecież jej nie zabiję ::bojesie:: (Niech tylko spróbuję :!: ) Mam nadzieję, że Sally wykorzysta to na Stephanie ::rad:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Na początku nie podobał mi się Massimo potem trochę go polubiłam a teraz znów go nie lubię z tego powodu co robi Sally. Ona może podejrzewa że wyjdzie z tego jakiś głębszy związek a on tylko po to sie z nią tak na niby związał by nic nie mówiła o tym że jest ojcem Ridgea. Nie dość że nie będzie mógł powiedzieć prawdy Ridgeowi to jak Sally dowie się prawdy ona również się od niego odwróci i pozostanie mu tylko egoistyczna Stephanie a i tego nie wiadomo.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też ostatnio nie lubię Massima. Moim zdaniem przesadza z tym swoim zainteresowaniem Ridgem. Teraz to już nawet zrezygnował z pomysłu obsadzenia go w swojej firmie, bo zobaczył, że Stephanie się na to nie zgodzi. Teraz chce moim zdaniem wyrządzić krzywdę rodzeństwu Ridga, namawiając Stephanie do dania Ridgowi więcej udziałów...
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Jak oglądałem te odcinki na ZDF, to jakoś Massima nie polubiłem, a teraz oglądając go ponownie muszę przyznać, że zmieniłem o nim zdanie. :) Ciekawa i dobrze napisana postać.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Można powiedzieć że teraz Massimo jest całekim fajny, ponieważ:

a) pomógł Sally
b) nie narzuca się wszystkim tak jak na początku

Bardzo podobał mi się jego gest dla Sally, przecież mógł nie zgodzić sie na pomysł Ridge'a jednak mimo to zrobił to... (masło maślane ::jezyk:: ) Ale tak na serio to Massimo ostatnio naprawdę jest miły i przyjazny dla otoczenia. Mógłbym go nawet wstawić na 5 miejsce mojego rankigu osób najbardziej lubianych ::rad:: Byle tak dalej Massimo :!:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ostatnio Massimo zrobił się okropny.
Zawładnęła nim jakaś bliżej nieokreślona mania odseparowania Brooke od Ridge'a.
To, jak wmówił biednej i naiwnej Bridget, że to co czuje do Ridge'a, to nie jest braterska miłość, szacunek i podziw dla starszego brata, tylko miłość do mężczyzny jako kochanka było ohydne.
Widać też, że jego miłość do jedynego potomka jest silniejsza, od miłości do Stefy. Odkąd dowiedział się prawdy już nie spędza tak dużo czasu ze Stefą, tylko z Ridge'm i przedszkolem.

Jak dla mnie jest to teraz bardzo negatywna postać, nie lubię go.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

On od początku był okropny i okropnie że wg scenariusza to ojciec Ridge'a, on tylko chwilami jest miły gdy go nie ponosi. On jest męską Stephanie ::jezyk:: lubi dyrygować, nic dziwnego że przed laty figlowali ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Ech... Massimo zrobił sie ostatnimi czasy taki że szkoda gadać... ::kwasny:: Myśli tylko o sobie i o swoim "kochanym syneczku" a na dodatek prześladuje Bridget... ::ysz:: Ta kobieta powinna się "przypadkowo" (jak to bywa w tym serialu) pokazać się Massimowi w jednoznaczej sytuacji z innym facetem (czyt. z Markiem ::jezyk:: ). Może wtedy ten gbur dałby jej wreszcie spokój. A te jego wory pod oczami... ::loll::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A dla mnie Massimo jest jedną z najlepszych postaci: jest zdecydowany, wie czego chce, ma władze i nie waha sie jej użyć dla wypełnienia swoich celów,a że jest egoistą - kto w tym serialu (i w ogóle w życiu!) nie jest egoistą? Przynajmniej jest szczery a nie obłudny :) Konkretny facet, nie cacka się z ludźmi i intryguje. Jak dla mnie ciekawa postać.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja kiedyś Massima bardzo lubiłem a teraz go nienawidzę. To co robi Bridget jest okropne. Wpycha ją w ramiona jej brata. Bleee...
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Post autor: DeaconFan »

Ja Massimo nadal lubię i nie podoba mi się w nim tylko to, że próbuje "stworzyć" związek Bridget z Ridge'm. Żal mi go też trochę. Jest całkiem sam. Tylko niewiem czy dobrze zrobił mówiąc Ridge'owi o tym, że jest jego ojcem. To może pogorszyć stosunek Ridge'a do niego. Ridge już może nie traktować go jak przyjaciela, może go unikać. :?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ