Życie na fali (The O.C.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Nom, świetnie, te reklamy w międzyczasie, potem szkoła ::jezyk:: tudzież wstawanie o 6:40 na powtórkę :zeby:
Tomala

Post autor: Tomala »

Dla The O.C. mógłbym wstawać nawet o 6.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Dla fanów Mishy Barton

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mischa Barton będzie gwiazdą dramatu "Finding t.A.T.u." w reżyserii Rolanda Joffe. Zdjęcia do filmu mają się rozpocząć w Moskwie pod koniec tego miesiąca.

Obrazek

Scenariusz planowanego filmu powstanie na motywach książki "t.A.T.u. Come Back" autorstwa Aleksieja Mitrofanowa. Jej głównymi bohaterkami będą dwie nastolatki, Rosjanka i mieszkająca w Rosji Amerykanka, wielkie fanki t.A.T.u., które poznają się przez Internet i planują wspólne wyjście na koncert zespołu w Moskwie. W wyniku tragicznych wydarzeń dziewczyny wchodzą w konflikt z prawem, ale okazuje się, że uczucie, które zrodziło się między nimi, jest w stanie pokonać największe przeciwności.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Kamil, kiedy ukaże się ten film ? ::chytry::

Ja jako jeden z największych fanów Mischy muszę go obejrzeć! ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Premiera odbędzie się w przyszłym roku na festiwalu w Cannes, więc do kin powinien trafić latem :)
Tomala

Co sądzicie o 4. serii The O.C. :?: Ogólnie mi się podoba tylko bardzo mnie przygnębia, jak widzę załamaną Julie i Summer to płakać mi się chce :cry:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Zdaje mi się ,że 3 i 4 sezon jest znacznie gorszy od 1 i 2. Tamte były takie wesołe, bardzo przyjemne a te mroczne i Coehnowie... Są tacy jacyś nieszczęśliwi... Nawet Seth stał się bardzo przygnębiony... ::kwasny::
Oglądam i podoba mi się ale nie jestem zachwycony.
Nobody does it better
maarlenka32

Post autor: maarlenka32 »

4 seria podoba mi się jednak szkoda,że poprzednia tak się skończyła.Odcinki są smutne i przykro mi jak patrze na Julie czy Summer(łezka się kręci w oku).
<maarlenka32>
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Zgadzam się z Wami - 4 sezon jest zdecydowanie najsmutniejszy. Ale poczekajcie jeszcze trochę, bo za kilka odcinków naprawdę będziecie spadać z krzeseł ze śmiechu - mimo wszystko bedzie wiele fajnych i zabawnych scen.

No ale Marisski nikt nigdy nie zastąpi :(
Tomala

To prawda. Bez Marisy to już nie to samo. Jeszcze w pierszym odcinku ten grób pokazali :(
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Albo mnie się zdaje, albo dziś leciał odcinek który w fabule wypada przed tym z wczoraj ::krzyw:: Wyemitowali w złej kolejności...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Skoro to 4 sezon i ostatni to już ta cała Mischa mogła zostać w serialu...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

katarzynka pisze:Albo mnie się zdaje, albo dziś leciał odcinek który w fabule wypada przed tym z wczoraj ::krzyw:: Wyemitowali w złej kolejności...
Nie zdaje Ci się - TVN pomylił odcinki ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Jak wczoraj zobaczyłam 3 odcinek to zastanawiałam się czemu nie puścili 2 ::cojest:: - czyżby za dużo drastycznych scen ::jezyk:: a potem pomyślałam tylko czy wyemitują dziś 2 czy po prostu pójdą dalej ::ke::

Dobrze, że jednak go puścili, ale jakbym wcześniej nie oglądała na kompie to chyba dużo bym nie zrozumiała :zmiesz::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

OOo patrzcie ::chytry:: Dobrze, że na razie jestem po pierwszym i teraz sobie te, które nagrałem obejrzę w odpowiedniej kolejności :D
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Dziś miałem okazję po raz pierwszy w życiu zobaczyć odcinek "The OC"-"Życia na fali". I powiem,że jestem b.mile zaskoczony tym serialem! :D Po pierwsze - piękni aktorzy,świetnie się prezentujący,a zwłaszcza płeć piękna. Wszystkie dziewczyny występujące w tym serialu były naprawdę ładne!! :D Ba,one nadal są,więc są naprawdę ładne! :D Nie pamiętam imion,nawet ich nie zakodowałem,więc teraz nie powiem o kogo mi chodzi,ale ogólnie byłem zadowolony tym odcinkiem,bo jestem z natury estetą i lubię oglądać seriale z nietuzinkową prezencją aktorów. :D Po drugie-fabuła ciekawa-test ciążowy w tym dzisiejszym odcinku. Widać,że to serial młodzieżowy,skupienie się na kręgu młodzieży,a co za tym idzie ukazywanie wielu,czasem kuriozalnych i śmiesznych sytuacji. Po trzecie-podoba mi się lektor,a po czwarte-ciekawe światło w tym serialu. :zeby:
ODPOWIEDZ