Życie na fali (The O.C.)
Dla fanów Mishy Barton

Mischa Barton będzie gwiazdą dramatu "Finding t.A.T.u." w reżyserii Rolanda Joffe. Zdjęcia do filmu mają się rozpocząć w Moskwie pod koniec tego miesiąca.
Scenariusz planowanego filmu powstanie na motywach książki "t.A.T.u. Come Back" autorstwa Aleksieja Mitrofanowa. Jej głównymi bohaterkami będą dwie nastolatki, Rosjanka i mieszkająca w Rosji Amerykanka, wielkie fanki t.A.T.u., które poznają się przez Internet i planują wspólne wyjście na koncert zespołu w Moskwie. W wyniku tragicznych wydarzeń dziewczyny wchodzą w konflikt z prawem, ale okazuje się, że uczucie, które zrodziło się między nimi, jest w stanie pokonać największe przeciwności.

Mischa Barton będzie gwiazdą dramatu "Finding t.A.T.u." w reżyserii Rolanda Joffe. Zdjęcia do filmu mają się rozpocząć w Moskwie pod koniec tego miesiąca.
Scenariusz planowanego filmu powstanie na motywach książki "t.A.T.u. Come Back" autorstwa Aleksieja Mitrofanowa. Jej głównymi bohaterkami będą dwie nastolatki, Rosjanka i mieszkająca w Rosji Amerykanka, wielkie fanki t.A.T.u., które poznają się przez Internet i planują wspólne wyjście na koncert zespołu w Moskwie. W wyniku tragicznych wydarzeń dziewczyny wchodzą w konflikt z prawem, ale okazuje się, że uczucie, które zrodziło się między nimi, jest w stanie pokonać największe przeciwności.
- Marek Forrester
-
maarlenka32
- katarzynka
- Marek Forrester
Nie zdaje Ci się - TVN pomylił odcinkikatarzynka pisze:Albo mnie się zdaje, albo dziś leciał odcinek który w fabule wypada przed tym z wczorajWyemitowali w złej kolejności...
Jak wczoraj zobaczyłam 3 odcinek to zastanawiałam się czemu nie puścili 2
Dobrze, że jednak go puścili, ale jakbym wcześniej nie oglądała na kompie to chyba dużo bym nie zrozumiała
Dziś miałem okazję po raz pierwszy w życiu zobaczyć odcinek "The OC"-"Życia na fali". I powiem,że jestem b.mile zaskoczony tym serialem!
Po pierwsze - piękni aktorzy,świetnie się prezentujący,a zwłaszcza płeć piękna. Wszystkie dziewczyny występujące w tym serialu były naprawdę ładne!!
Ba,one nadal są,więc są naprawdę ładne!
Nie pamiętam imion,nawet ich nie zakodowałem,więc teraz nie powiem o kogo mi chodzi,ale ogólnie byłem zadowolony tym odcinkiem,bo jestem z natury estetą i lubię oglądać seriale z nietuzinkową prezencją aktorów.
Po drugie-fabuła ciekawa-test ciążowy w tym dzisiejszym odcinku. Widać,że to serial młodzieżowy,skupienie się na kręgu młodzieży,a co za tym idzie ukazywanie wielu,czasem kuriozalnych i śmiesznych sytuacji. Po trzecie-podoba mi się lektor,a po czwarte-ciekawe światło w tym serialu.