Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zająć

Post autor: Zająć »

Jeśli oglądam film 12 lat, to pomimo tego, że mnie wnerwia Toni i Kristen oraz, że wieje nudą nadal jestem fanką Ridza, i dla niego oglądam to wszystko.
Myślę, że od dziś akcja ruszy do przodu, Brok pokaże swoje pazury...
:D Dlaczego nie ma nowych spojlerów? Jak nie przeczytam co będzie jutro to nie mogę zasnąć, nawet boski Ridge :serce: mnie nie uśpi...

Bądźmy cierpliwi, jeszcze dzień najwyżej dwa, wszystko z kopyta ruszy...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejszy pierwszy odcinek był troszkę nudnawy :ziewam:
Sally chyba za bardzo się wtrąca w sprawy Massima, uważam że to nie jest jej sprawa kogo, co i kto będzie Massimo uszczęśliwiał a kogo pogrążał. Amber robiła głupie miny jak Rick czytał ten świstek od Massa ::plask wczolo:

Natomiast w drugim już coś się działo. :roll:
Zacząć należy od rozmowy Bridget i Amber, w której wyczułem że Amber ma największą chrapkę na firmę. Podobało mi się zachowanie Massima ::krzyw:: Dziś zyskał u mnie 100 punktów :!: Bardzo dobrze że nauczył Ricka podstawowych zasad ekonomi i finansów, mam nadzieję że nasz Ricki wytnie Ridge'owi jakiś fajny numerek :zeby: Niech go zniszy :!: :twisted: :!:

A tak na marginesie to co to ma do tematu???
↓↓↓
Zająć pisze:Jeśli oglądam film 12 lat, to pomimo tego, że mnie wnerwia Toni i Kristen oraz, że wieje nudą nadal jestem fanką Ridza, i dla niego oglądam to wszystko.
Myślę, że od dziś akcja ruszy do przodu, Brok pokaże swoje pazury...
:D Dlaczego nie ma nowych spojlerów? Jak nie przeczytam co będzie jutro to nie mogę zasnąć, nawet boski Ridge :serce: mnie nie uśpi...

Bądźmy cierpliwi, jeszcze dzień najwyżej dwa, wszystko z kopyta ruszy...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Pierwszy odcinek ciekawością nie grzeszył
za to drugi był bardzo interesujący.
Mgr. Massimo Marone świetnie uczy Rick'a
i chyba uda mu się utrzeć nosa Ridge'owi. Oby.
Dobrze, że Amber stoi na straży.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ridge i Taylor przekroczyli dziś wszystkie granice, on napuszony władzą napuszczający faceta aby ośmieszył Ricka (to chore) a Taylor oczywiście z głupią miną bez rekacji, to jest koszmar i oczywiście nigdy nie potrafią sie przyznać do błędu, na szczęście Ridge może tym razem się zdiwić skoro Massimo podszkolił Ricka ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Adex-fan Brooke pisze:Ridge i Taylor przekroczyli dziś wszystkie granice, on napuszony władzą napuszczający faceta aby ośmieszył Ricka (to chore) a Taylor oczywiście z głupią miną bez rekacji, to jest koszmar i oczywiście nigdy nie potrafią sie przyznać do błędu, na szczęście Ridge może tym razem się zdiwić skoro Massimo podszkolił Ricka ::chytry::
Mam nadzieję, że się zdziwi i padnie z wrażenia ::jezyk:: Wydaje się, że Rick już liznął sporo wiedzy o prowadzeniu firmy i zapewne przedstawi pomysły Massimo na zebraniu. :twisted:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Dzisiaj nie patrzałam na odcinki MnS :( :( . Czy mógłby któś mi je streścić? Byłabym wdzięczna :) .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj głównie był Rick i Massimo. Massimo uczył go podstaw ekonomi i finansów. Amber i Bridget rozmawiały o Massimie i o tym jak oszukał Brooke. Ridge znowu się puszył.
I to chyba wszystko :wink:
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Mareczek - bardzo Ci dziękuję :: bow :: :: bow :: . Widzę, że za dużo mnie nie minęło :wink: .
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Uwielbiam Ricka w tym garniturze albo w tej białej koszuli z krawatem :P wygląda w niej cudnie :serce: :serce: . Mam nadzieję że przedstawi pomysły Massima na zebraniu a kochanemu Ridżuniowi szczęka opadnie!Mass zyskał w moich oczach za to że chce pomóc Rickowi ::rad:: ;) . Natomiast (nie nawiązuję tylko do dzisiejszego odcinka) nie mogę znieśc Amber...No to na tyle ;) Czekam na jutrzejszy odcinek z niecierpliwością ;)
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też bardzo podoba się, nie tylko ostatnio, Rick... :serce:
Moim zdaniem Ridge i Taylor już dawno przekroczyli granice dobrego smaku. ::kwasny:: Ridge szczególnie wywołuje u mnie odruch wymiotny. Za to Amber, przysłonięta zachowaniem Ridga i Taylor, nie wkurza mnie już tak bardzo.
Cieszę się, że Rick nareszcie utrze nosa Ridgowi... A wszystko to za sprawą pokrętnej intrygi Massimo - nie mam nic przeciwko jego planowi. Niech zabiera sobie Ridga zepchniętego przez Ricka z dyrektorskiego stołka do siebie. ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja nie byłbym tak entuzjastycznie nastawiony do pomocy rick'owi przez Massimo. Zapewnie ten będzie chciał czegoś w zamian od niego. Massimo moim zdaniem nie działa bezinteresownie. :roll: Rick powinien wykazywać nieco ostroźności w kontaktach z tym facetem, tym bardziej, że Massimo wykorzystał jego matkę.
Ridge puszył sie jak zwykle. Tylko Taylor ostatnio zaczyna mądrze gadać i temperować zachłanność swojego męża. To miłe z jej strony. :D Ale wiadomo, że Ridge'a nie przekona. On jest tak łasy na władzę, że aż źle sie robi. ::plask wczolo:
Dobrze, że dzis odpoczęliśmy od Brooke i Deacon'a.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Moim zdaniem Massimo nie będzie chciał nic od Ricka bo traktuje go raczej jako "przynętę" na Ridge'a :wink: i to pewnie jedyny powód, dla którego mu pomógł
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Thorne pisze:
No to skoro tak narzekasz i tak pejoratywne emocje wywołują w Tobie odcinki MNS,to po co to nadal oglądasz? :wink:
Źle się czujesz Kotku? Nie masz się już do kogo przyczepić?

Ale wyjaśnię Ci dlaczego oglądam MNS - oglądam, bo CHCĘ :!:
A po to jest nasze forum żeby wyrażać swoje zdanie.
Poza tym znasz mnie od paru lat i wiesz, że nie jestem tutaj od wyrażania dziecinnych zachwytów nad przesłodzonymi scenami, bo wyrosłam z wieku cielęcego już dawno.
Ponieważ lubię ten serial i stał się dla mnie prawie narkotykiem dlatego wściekam się gdy scenarzyści bredzą i traktują widzów jak głupków. ::plask wczolo:
Wyjaśniłam ci wystarczająco?
No to dobranoc :ziewam:
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

Nawiąże swój post do ostatniego odcinka.
Mianowicie ten Deacon to rzeczywiście jakiś walnięty :D wpierw nie może przestać myśleć o Amber a jak się przespał przypadkiem z Brooke to nagle ją "pokochał".
Dziwne to dla mnie ale w końcu to jest moda na sukces. ;) pozdrawiam wszystkich fanów mody:) :serce:
Imagination is more important than knowledge.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Ja nie byłbym tak entuzjastycznie nastawiony do pomocy rick'owi przez Massimo. Zapewnie ten będzie chciał czegoś w zamian od niego. Massimo moim zdaniem nie działa bezinteresownie. :roll: Rick powinien wykazywać nieco ostroźności w kontaktach z tym facetem, tym bardziej, że Massimo wykorzystał jego matkę.
Ridge puszył sie jak zwykle. Tylko Taylor ostatnio zaczyna mądrze gadać i temperować zachłanność swojego męża. To miłe z jej strony. :D Ale wiadomo, że Ridge'a nie przekona. On jest tak łasy na władzę, że aż źle sie robi. ::plask wczolo:
Dobrze, że dzis odpoczęliśmy od Brooke i Deacon'a.
Ale my widzowie wiemy co Massimo knuje bo powiedział, chce aby Ridge odszedł z firmy i prowadził firmę Massimo.
Boldfanko Twoje komentarze wymiatają ::rad:: :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany