Bieżące odcinki cz. 1
Sally mnie dzisiaj bardzo rozbawiła
Ten jej występ dla Massima był bossski
Mass fajnie wyglądał w tym czerwonym szalu
Jego śmiech tez był rewelacyjny.
Stefa jednak coś czuje do Massima.Zaskoczyła mnie jak nagle go pocałowała
Okazuje się,że trzyma też wszystkie korespondencje od niego.Podobało mi się to
czarno-białe zdjęcie
Sally to ma pomysły!Ciekawe,co jeszcze wymyśli
Ten jej występ dla Massima był bossski
Mass fajnie wyglądał w tym czerwonym szalu
Stefa jednak coś czuje do Massima.Zaskoczyła mnie jak nagle go pocałowała
Okazuje się,że trzyma też wszystkie korespondencje od niego.Podobało mi się to
czarno-białe zdjęcie
Sally to ma pomysły!Ciekawe,co jeszcze wymyśli
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Sally, kocham Cię
Spectra's Show było genialne. Ba, boskie. Ma babka power.
O mało nie spadłem z krzesła gdy zobaczyłem "namiętny" kiss Stefy.
Ich pocałunek przypominał mi pocałunek rodem z Planety Małpy, w ogóle zero ruchu ustami
Massimo i Sally pasują do siebie temperamentem i charakterem, więc trzymam za nich kciuki
Spectra's Show było genialne. Ba, boskie. Ma babka power.
O mało nie spadłem z krzesła gdy zobaczyłem "namiętny" kiss Stefy.
Massimo i Sally pasują do siebie temperamentem i charakterem, więc trzymam za nich kciuki
-
Dawidek
- Administrator
A mało brakowałoby, a zaspałbym za dzisiejszy odcinek.
Popołudniowa drzemka oczywiście.
Sally była dziś the best. Dzisiejsze jej podrywy były niezrównane. Ta czerwień i namiętność, która z niej emanowała, to naprawdę świetny widok. Trosszkę to do niej nawet nie pasowało. Widać, że musiała sobie wcześniej wszystko przygotować - ubrania, dym i kolorowe, nastrojowe światło. Ona już miała już zaplanowane by poderwać Massimo. Ten telefon do Stephanie był śmieszny. "Możesz wyspać się za mnie" - myślałem, że spadnę ze stołka.
Stephanie chyba rzeczywiście czuje coś do Massimo. Ten pocałunek mnie zaskoczył. Chyba chciała troszkę zaspokoić byłego adoratora.
Zachowała sie niekonwencjonalnie.
W sumie dzisiejszy odcinek był jednym z najśmieszniejszych w ostatnim czasie.
Sally była dziś the best. Dzisiejsze jej podrywy były niezrównane. Ta czerwień i namiętność, która z niej emanowała, to naprawdę świetny widok. Trosszkę to do niej nawet nie pasowało. Widać, że musiała sobie wcześniej wszystko przygotować - ubrania, dym i kolorowe, nastrojowe światło. Ona już miała już zaplanowane by poderwać Massimo. Ten telefon do Stephanie był śmieszny. "Możesz wyspać się za mnie" - myślałem, że spadnę ze stołka.
Stephanie chyba rzeczywiście czuje coś do Massimo. Ten pocałunek mnie zaskoczył. Chyba chciała troszkę zaspokoić byłego adoratora.
W sumie dzisiejszy odcinek był jednym z najśmieszniejszych w ostatnim czasie.
-
Darla
- Amber Moore
Nie mogłam z wczorajszych odcinków i ten taniec Sally dla Massima po prostu rozśmieszył mnie do łez
Najlepsze było jak Mass zareagował na ten samochód na ścianie u Sally
Zaczął się śmiać jak opętany
Stefa zrobiła niezłą minę jak Marone otwierał jej drzwi
Odcinek rewelacyjny
[ Dodano: 2007-09-12, 17:09 ]
Odcinek taki sobie. Ale jeden tekst mnie rozwalił na łopatki. Tekst Massima " Rigde jest jak orka(...)"
szczególnie w tej piżamce co był dziś
Wkurzały mnie też jego miny. Ogólnie on mnie wkurza
zachowuje się jak małe rozpieszczone dziecko które zawsze musi mieć to co chce (kontrola nad FC). Amber zaczyna słusznie podejrzewać że Deacon ma romans.....
[ Dodano: 2007-09-12, 17:09 ]
Odcinek taki sobie. Ale jeden tekst mnie rozwalił na łopatki. Tekst Massima " Rigde jest jak orka(...)"
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Taniec Sally był zabójczy
Nawet mój tata, który "Mody..." nie ogląda usiadł i oglądał.
Dzisiejszy odcinek był taki sobie: Amber i Rick = łaskotki Jak upasdli na kanapę to myślałem, że Amber się co stało, boli ją brzuch itp. Mam nadieję że donosi ciąże.
Massimo znowu przynudzał i ciąle powtarzał "Wkrótce ja mój syn i Stephannie będziemy razem" i bla bla bla.....
Dzisiejszy odcinek był taki sobie: Amber i Rick = łaskotki Jak upasdli na kanapę to myślałem, że Amber się co stało, boli ją brzuch itp. Mam nadieję że donosi ciąże.
Massimo znowu przynudzał i ciąle powtarzał "Wkrótce ja mój syn i Stephannie będziemy razem" i bla bla bla.....
-
Dawidek
- Administrator
Massimo jest trochę zbyt pewny siebie. Ale intuicję ma. Mniej więcej wie, czego można spodziewać się po Ridge'u i stara sie podpowiadać Rick'owi. Troszkę zabawny dziś był zbieg okoliczności. Massimo i Deacon myśleli właściwie o tym samym.
Amber ostatno wykazuje się zdrowym rozsądkiem i opanowaniem, co nie przeszkadza jej marzyć o projektowaniu. Wyraźnie widać, że jej małżeństwo z Rick'iem jest w rozkwicie.
Ridge tak czuje się zagrożony przez swojego brata, że szuka jakichś rozwiązań w wewnętrznych regulacjach firmy, by wykurzyć swojego brata. Szkoda, że rozwija się wewnątrzrodzinna wojna o schedę. Zamiast trzymać się razem, to wszyscy się kłócą.
Amber ostatno wykazuje się zdrowym rozsądkiem i opanowaniem, co nie przeszkadza jej marzyć o projektowaniu. Wyraźnie widać, że jej małżeństwo z Rick'iem jest w rozkwicie.
Ridge tak czuje się zagrożony przez swojego brata, że szuka jakichś rozwiązań w wewnętrznych regulacjach firmy, by wykurzyć swojego brata. Szkoda, że rozwija się wewnątrzrodzinna wojna o schedę. Zamiast trzymać się razem, to wszyscy się kłócą.
- Adex-fan Brooke
Faktycznie małżeństwo Ricka i Amber ma się teraz bardzo dobrze
i czy nie lepiej że olała Deacona?
Teraz Rick&Amber mogą walczyć vs. Ridge&Taylor
Co do Deacona śmiesznie że akurat Massimo go uznał za dobrego sojusznika
Co do Deacona śmiesznie że akurat Massimo go uznał za dobrego sojusznika
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie oglądałem wczoraj odcinka. Na szczęście powtórki są teraz o normalnej porze więc nadrobiłem
Ridge już coś knuje przeciwko Rickowi. Coraz bardziej mnie wkurza
Najwyższy czas żeby Brooke już wróciła do LA i dała mu popalić za to co robi. Dobrze, że Massimo czuwa (chociaż i tak go nie lubię
)
Ridge już coś knuje przeciwko Rickowi. Coraz bardziej mnie wkurza
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe