Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ojj ta Sally!Naprawdę jak na swój wiek jest extra! ;) a Mass ma zabójczy śmiech :lol: szkoda tylko że Stefa się wepchnęła. Ona jeszcze coś do Marone czuje tylko się do tego nie przyznaje ;) . A ogólnie szkoda że tylko 1 odcinek ::kwasny:: .
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiejszy odcinek był rewelacyjny. Śmiech Massima powalający. ::loll:: Dzisiaj Stephanie po raz pierwszy od dawna mnie wkurzyła. Wepchnęła się do tego odcinka a nikt jej tam nie chciał. Sally fajnie to wszystko wymyśliła. Te dymy i czerwone światła ::rad::
Milagros

Post autor: Milagros »

Sally mnie dzisiaj bardzo rozbawiła :zeby:
Ten jej występ dla Massima był bossski ::loll::
Mass fajnie wyglądał w tym czerwonym szalu :D Jego śmiech tez był rewelacyjny.
Stefa jednak coś czuje do Massima.Zaskoczyła mnie jak nagle go pocałowała ::jezyk::
Okazuje się,że trzyma też wszystkie korespondencje od niego.Podobało mi się to
czarno-białe zdjęcie ::ok::
Sally to ma pomysły!Ciekawe,co jeszcze wymyśli :P
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Sally, kocham Cię :: bow :: :serce:

Spectra's Show było genialne. Ba, boskie. Ma babka power.
O mało nie spadłem z krzesła gdy zobaczyłem "namiętny" kiss Stefy. ::loll:: Ich pocałunek przypominał mi pocałunek rodem z Planety Małpy, w ogóle zero ruchu ustami ::jezyk::
Massimo i Sally pasują do siebie temperamentem i charakterem, więc trzymam za nich kciuki :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A mało brakowałoby, a zaspałbym za dzisiejszy odcinek. ::plask wczolo: Popołudniowa drzemka oczywiście. :mrgreen:

Sally była dziś the best. Dzisiejsze jej podrywy były niezrównane. Ta czerwień i namiętność, która z niej emanowała, to naprawdę świetny widok. Trosszkę to do niej nawet nie pasowało. Widać, że musiała sobie wcześniej wszystko przygotować - ubrania, dym i kolorowe, nastrojowe światło. Ona już miała już zaplanowane by poderwać Massimo. Ten telefon do Stephanie był śmieszny. "Możesz wyspać się za mnie" - myślałem, że spadnę ze stołka. ::loll:: ::loll::
Stephanie chyba rzeczywiście czuje coś do Massimo. Ten pocałunek mnie zaskoczył. Chyba chciała troszkę zaspokoić byłego adoratora. ::ke:: Zachowała sie niekonwencjonalnie.
W sumie dzisiejszy odcinek był jednym z najśmieszniejszych w ostatnim czasie. :D
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Sally jest wielka....pokazała dziś nie tylko poczucie humoru,ale i to, że potrafi się świetnie bawić :mrgreen: Stefa przy niej wysiada ::krzyw:: Wyobrażacie sobie żeby Królowa zrobiła taki show dla Eryka ::cojest:: ::jezyk:: :P
Darla

Post autor: Darla »

dzisiaj odcinek super sally i ta jej czerwona suknia i do tego efekty specjalne :: bow ::
i stefa tez dobra i jej pocalunek :lol:
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Nie mogłam z wczorajszych odcinków i ten taniec Sally dla Massima po prostu rozśmieszył mnie do łez ::loll:: ::loll:: Najlepsze było jak Mass zareagował na ten samochód na ścianie u Sally ::loll:: Zaczął się śmiać jak opętany ::loll:: Stefa zrobiła niezłą minę jak Marone otwierał jej drzwi ::loll:: Odcinek rewelacyjny :zeby:

[ Dodano: 2007-09-12, 17:09 ]
Odcinek taki sobie. Ale jeden tekst mnie rozwalił na łopatki. Tekst Massima " Rigde jest jak orka(...)" ::loll:: szczególnie w tej piżamce co był dziś ::plask wczolo: Wkurzały mnie też jego miny. Ogólnie on mnie wkurza ::kwasny:: zachowuje się jak małe rozpieszczone dziecko które zawsze musi mieć to co chce (kontrola nad FC). Amber zaczyna słusznie podejrzewać że Deacon ma romans.....
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Taniec Sally był zabójczy :mrgreen: Nawet mój tata, który "Mody..." nie ogląda usiadł i oglądał.

Dzisiejszy odcinek był taki sobie: Amber i Rick = łaskotki Jak upasdli na kanapę to myślałem, że Amber się co stało, boli ją brzuch itp. Mam nadieję że donosi ciąże. ::bojesie::

Massimo znowu przynudzał i ciąle powtarzał "Wkrótce ja mój syn i Stephannie będziemy razem" i bla bla bla.....
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Massimo jest trochę zbyt pewny siebie. Ale intuicję ma. Mniej więcej wie, czego można spodziewać się po Ridge'u i stara sie podpowiadać Rick'owi. Troszkę zabawny dziś był zbieg okoliczności. Massimo i Deacon myśleli właściwie o tym samym. ::loll:: :D
Amber ostatno wykazuje się zdrowym rozsądkiem i opanowaniem, co nie przeszkadza jej marzyć o projektowaniu. Wyraźnie widać, że jej małżeństwo z Rick'iem jest w rozkwicie.
Ridge tak czuje się zagrożony przez swojego brata, że szuka jakichś rozwiązań w wewnętrznych regulacjach firmy, by wykurzyć swojego brata. Szkoda, że rozwija się wewnątrzrodzinna wojna o schedę. Zamiast trzymać się razem, to wszyscy się kłócą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie małżeństwo Ricka i Amber ma się teraz bardzo dobrze :serce: i czy nie lepiej że olała Deacona? ::chytry:: Teraz Rick&Amber mogą walczyć vs. Ridge&Taylor :twisted:
Co do Deacona śmiesznie że akurat Massimo go uznał za dobrego sojusznika
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ciekawe jak Deacon wytłumaczy się, że chce stanąć przeciwko Ridgowi? Przecież oficjalnie (dla innych) Brooke za nim nie przepada, to czemu chce bronić jej interesów?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Nie oglądałem wczoraj odcinka. Na szczęście powtórki są teraz o normalnej porze więc nadrobiłem ::jezyk::
Ridge już coś knuje przeciwko Rickowi. Coraz bardziej mnie wkurza :x Najwyższy czas żeby Brooke już wróciła do LA i dała mu popalić za to co robi. Dobrze, że Massimo czuwa (chociaż i tak go nie lubię :nie: )
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinek przynudzający. :ziewam: Po za Amber& Rickiem oraz końcowej rozmowie Taylor&Ridge'a nie było nic ciekawego.
Dobrze, że związek Amberick trzyma się wspaniale.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jestem zawiedzony tym, że TVP tak nas potraktowała. Po co nam te kolarstwo, przez to wypadł 1 odcinek Mody :evil:
Zablokowany