Tylko Miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

A ja wlasnie bardzo lubie Kozuchowska i strasznie sie ciesze, ze zagra jakas inna postac niz Hanka M. :D A Swiderskiego tez uwielbiam, wiec chocby ze wzgledu na ta pare aktorow bede ogladac serial. Ale nawet gdyby nie oni to jakos tak podobaja mi sie zapowiedzi i fabula, wiec podejrzewam ze i tak bym sie zainteresowala serialem. A odcinek juz niedlugo :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Już po pierwszym odcinku. Jak wasze wrażenia? Moje są takie:

Serial bardzo mnie wciągnął, już od tej sceny w szkole, potem ten incydent z samochodem i Lusią. Babcia zdecydowanie nieprzypadła mi do gustu - bardzo wredna, coś w stylu Stephanie :twisted: Moją faworytką jest zdecydowanie Sylwia :serce: Ciekawe co ją łączyło wcześniej z Wiktorem? Serial ma duży plus. Polecam ::rad::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Mi sie tez pierwszy odcinek bardzo podobal i na pewno bede dalej ogladac. Nie moge sie doczekac watku milosnego Maji i Rafala :D No i ciekawie tez zapowiada sie watek Wiktor/Sylwia :D

A babcia rzeczywiscie niezle hetera, ale za to ciekawa postac chyba bedzie!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wow , odcinek świetny!Podoba mi się muzyka Smolika z czołówki.Serial nowoczesny, genialny dom głównego bohatera.Najbardziej polubiłem Basię i Sylwię i dosyć ciekawa była rozmowa Basii z mężem , interesujące stosunki panują między nimi , więc jestem ciekawy dalszych scen z nimi
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też spodobał się pierwszy odcinek. Fajnie, że są akcenty humorystyczne. :D Tylko wydaje mi się, że Kożuchowska jest (wygląda) na starszą od Świderskiego. Niezła końcówka, ale dalszy ciąg dopiero za tydzień...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Serial świetny. Od razu mnie wciągnął :serce: Czuję, że będzie należał do grona moich najlepszych seriali. Czołówka i tylówka świetna. :serce:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Co do domu głównego bohatera... :shock: Coś niesamowitego :serce: Pięknie w środku i dokoła piękny ogród... Grabowska jak zwykle wyglądała pięknie :serce: Kożuchowska jakaś taka zdeptana :P No nie podoba mi się :P Herbusiowa nawet, nawet - nie słyszałam, zeby 'piszczała' więc może być ;)

A ta teściowa.. niczym z horroru ::bojesie:: Ten tekst do tego dziecka i o tym dziecku... ::plask wczolo: Do tego naskoczyła na tą sąsiadke jakby była w swoim domu ::ke:: WQredny babsztyl :evil:
Co złego, to nie ja ;)
Milagros

Post autor: Milagros »

Obejrzałam wczoraj z mamą pierwszy odcinek i muszę stwierdzić,że zapowiada się
całkiem interesująco :D
Pakulnis w roli okrutnej teściowej wypada rewelacyjnie-ale i tak wolę ją grającą
pozytywne postaci.
Kożuchowską jakoś ścierpiałam-tu denerwuje mnie mniej niż w "M jak miłość" :roll:
Bardzo polubiłam małą Lusię,oczywiście Rafała :serce: i sąsiadkę,w którą wcieliła
się Ewa Ziętek.Szkoda mi jej było jak wredna teściowa Rafała tak się nad nią pastwiła :(
Sylwia jak na razie mnie nie denerwuje-zobaczymy co dalej...
Obecności Herbusiowej nie mieliśmy za dużo-a to dla mnie spory plus.
A teraz deklaracja-na pewno będę oglądać w czwartkowe wieczory ten serial :serce: :serce: :serce:
Bardzo przyjemnie się go oglądało :lol:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Fantastyczny serial!
Bardzo podobał mi się pierwszy odcinek, widać ,że polsat bardzo postarał się przygotowując ten serial. Dobra obsada i zapowiada się naprawde interesująco. Mała Lusia jest wspaniała, słodka i taka zagubiona dokładnie jak jej tata. Rafał wydaje się odpowiedziaolny i ułożony ale poddaje się szybko słabostką tu mowa o Sylwi która widać już odrazu ,że nie będzie dobrym charakterem i zdecydowanie to ona wysuwa się na czołówkę osoób których nie polubie, tutaj też powinienem wskazać na teściową która zachowuje się bardzo narcystycznie. Nowa nauczycielka Maja wygląda wspaniale, grzywka bardzo do niej pasuje i jest taka elegancka. Świetnie wtapiała się w tło domu.
Bardzo udana scena wypadku małej Lusi i genialnie pokazano wypadek Ewy matki Lusi, kobieta wyleciała przez okno na maske, szokujące... I Sylwia przespała się z Rafałem eeee i skąd ona zna Wiktora - a propo Wiktora, chyba nie lubie tej postaci...
Serial oceniam 9/10! Bardzo fajny i do tego miła czołówka! Czekam na więcej.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Oglądalność pierwszego odcinka serialu Tylko Miłość wyniosła 1 447 942, co dało jej jedyne 9,50% . Ciekawe co zrobi z tym Polsat.Znakomita reklama , świetna serial.Szkoda
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dziwne, nie ma nic ciekawszego o tej porze ::chytry::
Ok może Zagubieni ale przecież to rewelacyjny serial, jest bardzo dopracowany i widać ,że polsat się postarał... ::kwasny:: ::kwasny::
Nobody does it better
hit_86

Post autor: hit_86 »

Nie zapominajcie że w tym samym czasie emitowane było "M jak miłość".
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

hit_86 pisze:Nie zapominajcie że w tym samym czasie emitowane było "M jak miłość".
No właśnie, powiedzmy sobie szczerze... Ludzie wolą "M jak miłość". :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

No niestety MjM i Zagubieni to dosyc silna konkurencja, wiec mam nadzieje ze Polsat sie nie zniecheci, bo Tylko Milosc to naprawde swietny serial! A Zagubieni niedlugo (tzn za kilka tygodni :D) sie skoncza, wiec powinno byc lepiej :)
Tkk_Bolly

Polsat powinien przeniść serial na 21.00 i po problemie.Choć i tak im się nie opłaca , bo tylko jeszcze 1 odcinek Mjm miłośc będzie w czwartek , a następnie będzie rywalizował z Barwami Szczęścia , więc tu ma większe szanse.
ODPOWIEDZ