Tylko Miłość
- Liason-fanka
A ja wlasnie bardzo lubie Kozuchowska i strasznie sie ciesze, ze zagra jakas inna postac niz Hanka M.
A Swiderskiego tez uwielbiam, wiec chocby ze wzgledu na ta pare aktorow bede ogladac serial. Ale nawet gdyby nie oni to jakos tak podobaja mi sie zapowiedzi i fabula, wiec podejrzewam ze i tak bym sie zainteresowala serialem. A odcinek juz niedlugo 
Już po pierwszym odcinku. Jak wasze wrażenia? Moje są takie:
Serial bardzo mnie wciągnął, już od tej sceny w szkole, potem ten incydent z samochodem i Lusią. Babcia zdecydowanie nieprzypadła mi do gustu - bardzo wredna, coś w stylu Stephanie
Moją faworytką jest zdecydowanie Sylwia
Ciekawe co ją łączyło wcześniej z Wiktorem? Serial ma duży plus. Polecam 
Serial bardzo mnie wciągnął, już od tej sceny w szkole, potem ten incydent z samochodem i Lusią. Babcia zdecydowanie nieprzypadła mi do gustu - bardzo wredna, coś w stylu Stephanie
- Liason-fanka
Wow , odcinek świetny!Podoba mi się muzyka Smolika z czołówki.Serial nowoczesny, genialny dom głównego bohatera.Najbardziej polubiłem Basię i Sylwię i dosyć ciekawa była rozmowa Basii z mężem , interesujące stosunki panują między nimi , więc jestem ciekawy dalszych scen z nimi
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Co do domu głównego bohatera...
Coś niesamowitego
Pięknie w środku i dokoła piękny ogród... Grabowska jak zwykle wyglądała pięknie
Kożuchowska jakaś taka zdeptana
No nie podoba mi się
Herbusiowa nawet, nawet - nie słyszałam, zeby 'piszczała' więc może być
A ta teściowa.. niczym z horroru
Ten tekst do tego dziecka i o tym dziecku...
Do tego naskoczyła na tą sąsiadke jakby była w swoim domu
WQredny babsztyl 
A ta teściowa.. niczym z horroru
Co złego, to nie ja 
Obejrzałam wczoraj z mamą pierwszy odcinek i muszę stwierdzić,że zapowiada się
całkiem interesująco
Pakulnis w roli okrutnej teściowej wypada rewelacyjnie-ale i tak wolę ją grającą
pozytywne postaci.
Kożuchowską jakoś ścierpiałam-tu denerwuje mnie mniej niż w "M jak miłość"
Bardzo polubiłam małą Lusię,oczywiście Rafała
i sąsiadkę,w którą wcieliła
się Ewa Ziętek.Szkoda mi jej było jak wredna teściowa Rafała tak się nad nią pastwiła
Sylwia jak na razie mnie nie denerwuje-zobaczymy co dalej...
Obecności Herbusiowej nie mieliśmy za dużo-a to dla mnie spory plus.
A teraz deklaracja-na pewno będę oglądać w czwartkowe wieczory ten serial
Bardzo przyjemnie się go oglądało
całkiem interesująco
Pakulnis w roli okrutnej teściowej wypada rewelacyjnie-ale i tak wolę ją grającą
pozytywne postaci.
Kożuchowską jakoś ścierpiałam-tu denerwuje mnie mniej niż w "M jak miłość"
Bardzo polubiłam małą Lusię,oczywiście Rafała
się Ewa Ziętek.Szkoda mi jej było jak wredna teściowa Rafała tak się nad nią pastwiła
Sylwia jak na razie mnie nie denerwuje-zobaczymy co dalej...
Obecności Herbusiowej nie mieliśmy za dużo-a to dla mnie spory plus.
A teraz deklaracja-na pewno będę oglądać w czwartkowe wieczory ten serial
Bardzo przyjemnie się go oglądało
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
- Marek Forrester
Fantastyczny serial!
Bardzo podobał mi się pierwszy odcinek, widać ,że polsat bardzo postarał się przygotowując ten serial. Dobra obsada i zapowiada się naprawde interesująco. Mała Lusia jest wspaniała, słodka i taka zagubiona dokładnie jak jej tata. Rafał wydaje się odpowiedziaolny i ułożony ale poddaje się szybko słabostką tu mowa o Sylwi która widać już odrazu ,że nie będzie dobrym charakterem i zdecydowanie to ona wysuwa się na czołówkę osoób których nie polubie, tutaj też powinienem wskazać na teściową która zachowuje się bardzo narcystycznie. Nowa nauczycielka Maja wygląda wspaniale, grzywka bardzo do niej pasuje i jest taka elegancka. Świetnie wtapiała się w tło domu.
Bardzo udana scena wypadku małej Lusi i genialnie pokazano wypadek Ewy matki Lusi, kobieta wyleciała przez okno na maske, szokujące... I Sylwia przespała się z Rafałem eeee i skąd ona zna Wiktora - a propo Wiktora, chyba nie lubie tej postaci...
Serial oceniam 9/10! Bardzo fajny i do tego miła czołówka! Czekam na więcej.
Bardzo podobał mi się pierwszy odcinek, widać ,że polsat bardzo postarał się przygotowując ten serial. Dobra obsada i zapowiada się naprawde interesująco. Mała Lusia jest wspaniała, słodka i taka zagubiona dokładnie jak jej tata. Rafał wydaje się odpowiedziaolny i ułożony ale poddaje się szybko słabostką tu mowa o Sylwi która widać już odrazu ,że nie będzie dobrym charakterem i zdecydowanie to ona wysuwa się na czołówkę osoób których nie polubie, tutaj też powinienem wskazać na teściową która zachowuje się bardzo narcystycznie. Nowa nauczycielka Maja wygląda wspaniale, grzywka bardzo do niej pasuje i jest taka elegancka. Świetnie wtapiała się w tło domu.
Bardzo udana scena wypadku małej Lusi i genialnie pokazano wypadek Ewy matki Lusi, kobieta wyleciała przez okno na maske, szokujące... I Sylwia przespała się z Rafałem eeee i skąd ona zna Wiktora - a propo Wiktora, chyba nie lubie tej postaci...
Serial oceniam 9/10! Bardzo fajny i do tego miła czołówka! Czekam na więcej.
Nobody does it better
- Marek Forrester
No właśnie, powiedzmy sobie szczerze... Ludzie wolą "M jak miłość".hit_86 pisze:Nie zapominajcie że w tym samym czasie emitowane było "M jak miłość".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Liason-fanka
Polsat powinien przeniść serial na 21.00 i po problemie.Choć i tak im się nie opłaca , bo tylko jeszcze 1 odcinek Mjm miłośc będzie w czwartek , a następnie będzie rywalizował z Barwami Szczęścia , więc tu ma większe szanse.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie