Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jak zwykle Forresterowie źle traktują Johnatana. Ile oni mu muszą płacić, że znosi takie traktowanie? Z drugiej strony mógłby się odezwać. To jego milczenie bardzo wymowne było. I rzeczywiście - kwintesencją odcinków - miny Brooke i Ridga. Majstersztyk!
Taylor oprócz ust napompowała też piersi?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Miny Ridge"a i Jonathan'a pod koniec drugiego odcinka - wręcz bezcenne :!:

Ridge'a dziś zgubiła władza, jego zachłanność nie zna granic - wyraźnie to pokazał. A myślałem, że już wszystko stracone. Jednak okoliczność podejmowania decyzji przez Brooke wszystko przekreśliła. Widzę jeszcze więcej przesłanek wskazujących, że decyzja zarządu była nielegalna i nieważna. Czy Brooke przedstawiała jakieś zaświadczenie o niezdolności do pracy? Czy po prostu wzięła urlop? Wątpię by takie sprawy nie były uregulowane. Kilka lat temu Broke sama popełniła błąd dając nieograniczoną władzę Ridge'owi. Mogła zrobić inaczej, na przykład mogła zapisać, że zastępca może tylko administrować, bez podejmowania, albo przynajmniej konsultowania ważnych decyzji z szefową.
Kristen mogła sprzeciwić się decyzji, zadawała bardzo rozsądne pytania. Jednak postanowiła się nie wychylać i postąpić, jak reszta rodziny. Antonio świetnie orientuje się w tym, co piszczy u Forrester'ów. :wink:
Odcinki bardzo emocjonujące. Bardzo mi sie podobały. :serce:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Dzisiejsze odcinki bardzo fajne :) Dobrze, że Brooke zdążyła wydać polecenie temu Gregowi. To dzięki Connorowi :: bow :: . Ridge w ostatniej scenie pokazał, że ma jakąś manię :roll: I to jak chwycił Johnatanna za marynarkę. Jest po prostu żałosny. Dobrze, że to się tak skończyło. Goodbye Ridge :zeby:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Krótko i na temat:jestem po stronie Brooke! :shock: Dobrze,że udało jej się odzyskac firmę.To puszenie się Ridza strasznie mnie denerwowało ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Od dawna już nie oglądałam w takim napięciu MNS.
Tylko te wstawki z Sally i Antoniem były beznadziejne i to ich ględzenie było irytujące.

Connor jak zwykle stanął na wysokości zadania. Fajne było wspomnienie Ridge'a tego momentu sprzed lat (pamiętam to dokładnie) jak Brooke wkroczyła z Connorem do Firmy i też udaremniła tej bandzie Forresterów dokonać złodziejstwa jej wynalazku BeLieF.
Cudna to była scena i wszystkie intrygi tych oszustów poszły na marne.
Pamiętam, że Ridge wtedy również był taki okrutny i podstępny. Tylko wtedy stosował inne metody - robił słodkie miny, uwodził ją i dawał do zrozumienia, ze rzuci Taylor. Bydlę.

Wreszcie ten palant - manekin Ridżunio został wdeptany w ziemię ::rad::
Natomiast Deacon odkupił prawie wszystkie swoje winy za to, że uratował Brooke.

Na temat Ericka to w ogóle nie chce mi się pisać - stara, wredna dziadyga bez jaj.

Do boju Brooke - skończ z tą bandą Forresterowską i zacznij nowe życie. Szkoda, ze nie możesz zrobić tego z Deaconem.

Dobry był ten wątek. Orzeźwiający i zachęcający do dalszego oglądania serialu, bo ta ckliwa para Kristen/Antonio myślałam, ze już mnie ostatecznie zemdli i wykończy. :ziewam:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja też uwielbiam scenę tego zwycięstwa Brooke a porażki nadętego obrzydliwego Ridge'a z Taylor- która nawet nie ma zielonego pojęcia o tej firmie a tam głosuje (bo nie ma innego wątku sam ::loll:: ) Connor jest super :) to on poradził dobrze.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Witam. Wczorajszy odcinek trzymał w napięciu. Dobrze że Brooke nie straciła firmy a Ridżur zachowywał się jak opętany tym że pozostanie dyrektorem firmy :!: Dobrze mu tak :twisted:
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dzisiejsze odcinki były bardzo ciekawe.
Dobrze, że Brooke utarła nos Ridge'owi.
Ostatnio zacząłem bardziej ją lubić. :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke zagrał tak jak Ridge grał do tej pory , sam stwierdził że to firma rodzinna więc zaproponowała Rick'owi i Deacon'owi stanowiska , jedynie biedna Amber nic nie dostała ,ale jej wystarczy ,że jest pierwszą damą wiceprezesa :wink: .
Biedactwa Forresterowie , nic nie dostali , szkoda tylko ,że Brooke nie wywaliła zarządu Taylor , to byłoby ciekawe . Jej ryjek już do końca by się wykrzywił .
Milagros

Post autor: Milagros »

Brooke super to wszystko rozegrała :D
Obsadziła swoją rodzinę stanowiskami-zupełnie jak Ridge by zrobił.
Deacon chyba się nie spodziewał,że zostanie kierownikiem działu promocji :P
Rick jest wiceprezesem,Amber zadowolona z sukcesu męża,Brooke ma dalej firmę
a Ridge -wielki przegrany :shock:
Taki scenariusz bardzo mi odpowiada.
Zobaczymy,co teraz wymyśli Massimo,żeby zbliżyć się do syna.
Będę oglądać ::jezyk::
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mnie natomiast ciekawi gdzie i po co jedzie Brooke na kilka dni. I co wymyśliła jako wyjaśnienie ciąży???? Że też nie mogła tego od razu powiedzieć Megan. Ach, te dawkowanie napięcia mnie wykończy :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Brooke była dzisiaj cudowna :serce: Ta pewność, zwalniam Cię z tego stanowiska! Och! To było wspaniałe :mrgreen: Wreszcie Ridge przekonał się że z Brooke Logan się nie zadziera. Tony mnie dziś zaskoczył, był po stronie Ridge'a ::kwasny:: To duży minus dla niego :zmiesz::

I znowu ten dziadek pokazywany przed wejściem do Spectry ::chytry::
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Wyszła podłość Ridge'a i tchórzostwo reszty rodzinki...Taylor jak zwykle kukła bez własnego zdania i rozumu bezmyślnie klepiąca za mężusiem co każą...wychudzona jak szkapa i chyba bardziej nadmuchana w biuście...

Brawo Brooke, choć ja bym tego dupka w twarz strzeliła choćby dla czystej satysfakcji!!! :evil:

Nie przepadam za Amber ale podoba mi się jej oddanie i lojalność względem Ricka i choć dość nagle Brooke...zobaczymy jak długo...
Deacon zaplusował po tych beznadziejnych tekstach o kolejnej jedynej miłości...czy zmądrzeje i wykorzysta daną mu szansę...oby...
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzisiejsze odcinki mniej ciekawe niż wczorajsze. Brooke dobrze rozegrała sprawę, aczkolwiek smutno mi patrzeć na moją ulubioną parę rozmawiającą ze sobą w ten sposób. I jeszcze to "przestać mówić do mnie Logan" :( . Rick został vice prezesem - należało mu się, bardzo pomógł Brooke. Massimo jak zwykle dzisiaj przynudzał :ziewam:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Zwróciliście uwagę (fani Y&R),że w pewnym momencie zebrania zarządu Forrester Creations (we wczorajszym 1szym odcinku) zapodali muzyczkę,która zwykle pojawia się przy biznesowych scenach w Y&R????!! :D
Zablokowany