Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Mi się dzisiejsze odcinki podobały bardziej niż wczorajsze. A szczególnie ten pierwszy :) Najlepsza była końcowa scena kiedy Brooke, Deacon, Rick i Amber stanęli na przeciwko reszty rodzinki i patrzyli się na siebie niczym w jakimś westernie "W samo południe" (nawet pora dnia się zgadza) ::loll:: Już myślałem, że wyciągną rewolwery ::loll::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Kajeczka90

Post autor: Kajeczka90 »

Fakt! To było niezłe kiedy naprzeciwko siebie stanęły dwie odrębne rodziny..
Tylko Bridget brakowało..
EVERYBODY LIES.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Oj tak!! To wyglądało jakby zdjęcie sfilmowali,hehe. :D Takie bardzo,hmm,nierzeczywiste i emocjonujące. :D
Awatar użytkownika
Marcus

Kajeczka90 pisze:Fakt! To było niezłe kiedy naprzeciwko siebie stanęły dwie odrębne rodziny..
Tylko Bridget brakowało..
No i Stefa gdzieś przepadła ::jezyk:: . Szkoda, że jej nie było. Chciałbym widzieć jej minę ::chytry::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ziggy, być może zobaczysz, jak wróci. :D
Dziś widziałem 4 odcinki, więc skomentuję tak: Brooke zachowywała się, jakby rzeczywiście chciała dokonać zemsty na rodzinie. Mianowanie Rick'a wicedyrektorem mnie nie dziwi, ale, że mianowała Deacon'a, który ma najmniejsze pojęcie o tego typu biznesie, jak dom mody, to wg mnie już przesada. ::plask wczolo: Chyba, że jej krok miał tylko jeszcze bardziej poniżyć rodzinę Forrester'ów. Już wystarczająco to zrobiła. Miny wszystkich były jednak świetne i dobrze im tak. :wink:
Massimo rzeczywiście już wałkuje ciągle to samo. Ciągle o synu i synu. Zaczyna mnie już trochę irytować ta postać. :| Dziś to dopiero zobaczyliśmy siłę firmy pana Marone. Ciekaw jestem ilu to on ma szpiegów w FC?
Rick moim zdaniem niepotrzebnie się wybrał do Ridge'a. To było do przewidzenia, że ten mu nie pomoże. Czuje zbyt wielką złość, by mu jeszcze pomagać. Argument, że obaj sa braćmi w tym momencie raczej nie podziała. Rick chyba będzie musiał poprosić Massimo o pomoc. :|
Marisa

Post autor: Marisa »

Amber odkryła ciąże Brooke. Zaczyna się robić ciekawie 8) . No ogólnie dzisiaj nuda ::jezyk::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Ridge ostatnio mu odbija i to bardzo. Chłop jest zdesperowany obecną sytuacja i wykonuje desperacje ruchy. Chce by znów jego rodzinna miała większy wpływ na firme, którą stworzyła. Ale styl żeby to osiągnąc już odpycha nawet Brooke ma gdzieś :lol: Ona zaś też dała sie ponieść. Rick wiceprezesem takiej firmy :zeby: Dobre żarty ten szczaw, który nic nie umie nie ma odpowiednich kwalifikacji ma zając takie stanowisko :oops: On ma być przełozonym Ridga haha to są kpiny ::krzyw:: Jeszcze lepsze było mianowanie Deacona tego matacza na kierownika działu promocji i reklamy ::cojest:: Smiech na sali ::rad:: No, ale ostatnio Brooke strasznie znerwicowana wiec wybaczy jej sie te niedorzeczne decyzje.
Tomala

Post autor: Tomala »

Rick ma tupet! Najpierw walczy z Ridgem wszelkimi sposobami, ciągle się z nim kłóci. A jak osiąga swój cel to bezczelnie przychodzi do niego i chce się pogodzić. To idiotyczne ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Marcus

Ridge powinien pogodzić się z porażką i pomóc młodszemu bratu w zarządzaniu firmą. W końcu sam jest sobie winien. Po co uknuł ten spisek przeciwko Brooke ? Mało mu było, że został dyrektorem :roll: No to dostał ::jezyk::
Marisa

Post autor: Marisa »

Tomala pisze:Rick ma tupet! Najpierw walczy z Ridgem wszelkimi sposobami, ciągle się z nim kłóci. A jak osiąga swój cel to bezczelnie przychodzi do niego i chce się pogodzić. To idiotyczne ::plask wczolo:
Dlaczego źle? Przecież Ridge to jego brat, są rodziną, więc chyba powinni się pogodzić. Co by mu niby dało ciągłe boczenie się na Ridge'a i wzajemnie? Rick postąpił bardzo mądrze, a Ridge, który miał okazję przeprosić za to, co zrobił zachował się jak palant.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dzisiejsze odcinki bardzo fajne,
ale sceny Brooke-Deacon-Megan
okropnie nudne.
Mam nadzieję, że Ridge po dzisiejszym
spotkaniu z Massimem nabierze do niego zaufania.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejsze odcinki były dosyć ciekawe ::chytry::
Brooke i Deacon :arrow: niech oni się zejdą, przecież pasują do siebie jak tak samo jak Tony i Kristen :serce: Megan miała dziś bardzo piękną fryzurę, ona jedyna chce by Brooke i Deacon byli razem! I słusznie :mrgreen:

Już myślałem że Stephanie wyzna Ericowi prawdę o tym że Massimo jest prawdziwym ojcem Ridge'a, ale nie ona powiedziała mu tylko o tym że coś do niego poczuła jak zadzwoniła do niej Sally ::kwasny:: I ona śmie mówić Brooke że jest zakłamana :zmiesz::

Massimo jak zwykle musi wtrącić się do Ridge'a, trochę to już nudne że prawie ciągle spotykają się w Caffe Rush i w dodatku w towarzystwie Sally. Ridge już nawet nie może zjeś spokojnie sałatki ::loll::

Bardzo podoba mi się zachowanie Kristen i Thorne'a - im nie zależy na władzy tylko na tym żeby firma dobrze prosperowała. Jednak Kristen uważa że "Sypialnie Brooke" powinny wrócić :serce: Brawo Kristen :!: :mrgreen: ::rad::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja nie zgadzam się z Megan - Brooke i Deacon powiedzieli już jej, że nie mogą być razem, a ona nadal swoje...
Ridge niech już lepiej przeniesie się do firmy Massima, widać, że jest w FC nieszczęśliwy. Tylko będzie psuć krew Rickowi i innym...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

No ale się dziś Megan rozwodziła nad Brooke i Deaconem :shock: Moim zdaniem nie powinna tak się wtrącać i naciskać ::ysz::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A ja uważam że Megan dobrze robi, bo jest najlepszą przyjaciółką Brooke ::jezyk:: A pozatym - mówi dobrze :mrgreen:
Zablokowany