Tylko Miłość
- Liason-fanka
Po obejrzeniu dwóch odcinków moge stwierdzić,że to fajny serial się szykuje
Sylwia ma być czarnym charakterem,a ja już ją polubiłam
Urszula Grabowska jest dobrą aktorką i piękną kobietą
Poza tym mamy Bartka Świderskiego i małą Lusię,której po prostu nie da się nie lubić!
Kożuchowska nie jest moją ulubienicą,ale nie denerwuje mnie tu tak strasznie jak w Emce
I już lubię Małgosię Sochę w roli siostry Sylwii.
Sylwia ma być czarnym charakterem,a ja już ją polubiłam
Urszula Grabowska jest dobrą aktorką i piękną kobietą
Poza tym mamy Bartka Świderskiego i małą Lusię,której po prostu nie da się nie lubić!
Kożuchowska nie jest moją ulubienicą,ale nie denerwuje mnie tu tak strasznie jak w Emce
I już lubię Małgosię Sochę w roli siostry Sylwii.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Lusia to dziwne dziecko . Nierozumiem jak ona może tak traktować Sylwię , na jakiej podstawie ją ocenia. Jest samolubna i jest na poziomie "ja chce ta zabawke" w odniesieniu do Mai
Może się nauczyła tego od babci.
Zdzisław do Krysii jak widać podskakuje nawet na trzeźwo
Podobają mi się ich rozmowy, tym bardziej , że mogliśmy zaobserwować, że Krysia będzie Tudorowi płaciłą w naturze
Dość ciekawe zakończenie zachęcające do obejżenia kolejnego odcinka
Zdzisław do Krysii jak widać podskakuje nawet na trzeźwo
Ostatnio zmieniony 2007-09-28, 17:16 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Nie zgodziłbym się , bo gdyby Lusii chodziło o to aby inna kobieta nie zastąpiła jej mamy to nie swatałaby Mai z Rafałem .Bo te korepetycje są spowodowane tylko tym.
A co do tego , że dzieci wyczuwają złe intencje to przecież to jest chyba tylko takie powiedzenie nigdy się z tym za bardzo nie spotkałem i jakoś w to za bardzo nie wierze , bo niby na jakiej zasadzie to ma działać
A co do tego , że dzieci wyczuwają złe intencje to przecież to jest chyba tylko takie powiedzenie nigdy się z tym za bardzo nie spotkałem i jakoś w to za bardzo nie wierze , bo niby na jakiej zasadzie to ma działać
Maja jest ciepła, serdeczna, nienarzucająca się. może przypmina małej mamę? Dzieci wyczuwają dobrych ludzi - bez względu na to czy Ty w to wierzysz, czy też nieTkk_Bolly pisze:Nie zgodziłbym się , bo gdyby Lusii chodziło o to aby inna kobieta nie zastąpiła jej mamy to nie swatałaby Mai z Rafałem .Bo te korepetycje są spowodowane tylko tym.
Chyba masz bardzo mały kontakt z dziećmiA co do tego , że dzieci wyczuwają złe intencje to przecież to jest chyba tylko takie powiedzenie nigdy się z tym za bardzo nie spotkałem i jakoś w to za bardzo nie wierze , bo niby na jakiej zasadzie to ma działać
Co złego, to nie ja 
To znaczy, że dzieci wyczuwają dobrych i złych ludzi a dorośli już nie .To w jakim wieku jest granicaanka_ pisze:Maja jest ciepła, serdeczna, nienarzucająca się. może przypmina małej mamę? Dzieci wyczuwają dobrych ludzi - bez względu na to czy Ty w to wierzysz, czy też nieTkk_Bolly pisze:Nie zgodziłbym się , bo gdyby Lusii chodziło o to aby inna kobieta nie zastąpiła jej mamy to nie swatałaby Mai z Rafałem .Bo te korepetycje są spowodowane tylko tym.![]()
Chyba masz bardzo mały kontakt z dziećmiA co do tego , że dzieci wyczuwają złe intencje to przecież to jest chyba tylko takie powiedzenie nigdy się z tym za bardzo nie spotkałem i jakoś w to za bardzo nie wierze , bo niby na jakiej zasadzie to ma działaćCzyżby cie unikały?
Może Maja rzeczywiście przypomina Lusi mamę , ale jakby Maja legalnie zaczęła całować Rafała i gdyby Lusia przyłapała Maję i Rafała w łóżku to by zmieniła zdanie. Wogóle nierozumiem motywacji zachować , które robi Lusia , jedno przeczy drugiemu
Za bardzo nie lubie dzieci , to znaczy mam podobne zdanie jak pisał o tej sprawie zbanowany uczestników Cosmo i wiele innych osób.Zresztą jak mnie mogą dzieci unikać skoro nawet tekiego dziecka n ie znam , no może kilka w takiej dlaszej rodzinie co widze raz na pół roku