Tylko Miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też myślę, że Rafał i Maja będą ostatecznie razem. Szkoda, bo ona jakoś nie przypadła mi do gustu. Czy już tu pisałam, że wydaje mi się dla niego za stara? Trochę się dziwię Lusi, że tak nagle polubiła swoją nową nauczycielkę... I czy ona nie swata czasem Mai i Rafała?...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

O tak! Lusia swata Bartka i Maję ::rad:: A szkoda, to Ula Grabowska powinna grać Maję ::jezyk:: A Kożuchowska mogłaby być sprzątaczką zamiast Herbuś :mrgreen:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Wczorajszy odcinek był bardzo fajny :D Podobała mi się scena z siostrą Sylwii.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Mareczek pisze:O tak! Lusia swata Bartka i Maję ::rad:: A szkoda, to Ula Grabowska powinna grać Maję ::jezyk:: A Kożuchowska mogłaby być sprzątaczką zamiast Herbuś :mrgreen:
Wyczuwam lekka nutke antypatii do Kozuchowskiej, hehe... :D :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Zgadza się! Mam nawet wielką antypatię do Kożuchowskiej :!: :twisted: Poprostu odrzuca mnie jej wielka religijność :roll: Jedyne co w niej lubię to postać Maji w "Tylko Miłość" :serce:

Już nie mogę się doczekać 3 odcinka :!:
Milagros

Post autor: Milagros »

Po obejrzeniu dwóch odcinków moge stwierdzić,że to fajny serial się szykuje :D
Sylwia ma być czarnym charakterem,a ja już ją polubiłam :lol:
Urszula Grabowska jest dobrą aktorką i piękną kobietą :serce:
Poza tym mamy Bartka Świderskiego i małą Lusię,której po prostu nie da się nie lubić!
Kożuchowska nie jest moją ulubienicą,ale nie denerwuje mnie tu tak strasznie jak w Emce ::rad::
I już lubię Małgosię Sochę w roli siostry Sylwii.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Mareczek

2 odcinek fascynujący jak poprzednie :serce: Lusia jest wspaniała, i te jej kury :wink: Szkoda mi Maji, mam nadzieję że wyjdzie z opresji :cry:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Lusia to dziwne dziecko . Nierozumiem jak ona może tak traktować Sylwię , na jakiej podstawie ją ocenia. Jest samolubna i jest na poziomie "ja chce ta zabawke" w odniesieniu do Mai ::kwasny:: Może się nauczyła tego od babci.
Zdzisław do Krysii jak widać podskakuje nawet na trzeźwo :lol: Podobają mi się ich rozmowy, tym bardziej , że mogliśmy zaobserwować, że Krysia będzie Tudorowi płaciłą w naturze ::chytry:: Dość ciekawe zakończenie zachęcające do obejżenia kolejnego odcinka
Ostatnio zmieniony 2007-09-28, 17:16 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ostatnio nie podoba mi się zachowanie Lusi.
Okropnie traktuje Sylwie mimo, iż ta się stara.
Podobają mi się sceny z bratem Rafała, zwłaszcza scena pakowania Sylwii. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dzieci wyczuwają osoby które nie mają czystych intencji, może dlatego Lusia tak traktuje Rafała, ona nie przepada za nią ma do tego prawo...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Dokładnie, nkit tak nie wyczuwa złych intencji jak dzieci ::ok::
To oczywiste, że mała nie może się pogodzić, że jakaś inna kobieta chce zająć miejsce jej mamy - i do tego nie jest zbyt sympatyczna. Jest sztuczna w stosunku do Lusi - i ślepy, kto tego nie widzi ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Tkk_Bolly

Nie zgodziłbym się , bo gdyby Lusii chodziło o to aby inna kobieta nie zastąpiła jej mamy to nie swatałaby Mai z Rafałem .Bo te korepetycje są spowodowane tylko tym.

A co do tego , że dzieci wyczuwają złe intencje to przecież to jest chyba tylko takie powiedzenie nigdy się z tym za bardzo nie spotkałem i jakoś w to za bardzo nie wierze , bo niby na jakiej zasadzie to ma działać ::chytry::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Tkk_Bolly pisze:Nie zgodziłbym się , bo gdyby Lusii chodziło o to aby inna kobieta nie zastąpiła jej mamy to nie swatałaby Mai z Rafałem .Bo te korepetycje są spowodowane tylko tym.
Maja jest ciepła, serdeczna, nienarzucająca się. może przypmina małej mamę? Dzieci wyczuwają dobrych ludzi - bez względu na to czy Ty w to wierzysz, czy też nie ::chytry::
A co do tego , że dzieci wyczuwają złe intencje to przecież to jest chyba tylko takie powiedzenie nigdy się z tym za bardzo nie spotkałem i jakoś w to za bardzo nie wierze , bo niby na jakiej zasadzie to ma działać ::chytry::
Chyba masz bardzo mały kontakt z dziećmi ::chytry:: Czyżby cie unikały? :P
Co złego, to nie ja ;)
Tkk_Bolly

anka_ pisze:
Tkk_Bolly pisze:Nie zgodziłbym się , bo gdyby Lusii chodziło o to aby inna kobieta nie zastąpiła jej mamy to nie swatałaby Mai z Rafałem .Bo te korepetycje są spowodowane tylko tym.
Maja jest ciepła, serdeczna, nienarzucająca się. może przypmina małej mamę? Dzieci wyczuwają dobrych ludzi - bez względu na to czy Ty w to wierzysz, czy też nie ::chytry::
Chyba masz bardzo mały kontakt z dziećmi ::chytry:: Czyżby cie unikały? :P
To znaczy, że dzieci wyczuwają dobrych i złych ludzi a dorośli już nie .To w jakim wieku jest granica :?: :P Przecież tego nie można racjonalnie wytłumaczyć ::jezyk::
Może Maja rzeczywiście przypomina Lusi mamę , ale jakby Maja legalnie zaczęła całować Rafała i gdyby Lusia przyłapała Maję i Rafała w łóżku to by zmieniła zdanie. Wogóle nierozumiem motywacji zachować , które robi Lusia , jedno przeczy drugiemu

Za bardzo nie lubie dzieci , to znaczy mam podobne zdanie jak pisał o tej sprawie zbanowany uczestników Cosmo i wiele innych osób.Zresztą jak mnie mogą dzieci unikać skoro nawet tekiego dziecka n ie znam , no może kilka w takiej dlaszej rodzinie co widze raz na pół roku
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

No co - nikt nie oglądał ostatniego odcinka?
Sprawy toczą się dość szybko - już było słodko, milusio i całuśnie... ::jezyk:: Tylko ciekawe, czy teraz już wszystko pójdzie z górki, jak już się znaleźli i zakochali... ::chytry::
ODPOWIEDZ