Nie wiedziałam bo cały tydzień nie oglądałam a nie chce mi się czytac spojlerów. Ale cieszę się najbardziej że Rick jest w zarządzieMarisa pisze:Hmm może dlatego, że Amber sama go odkryła?Lizzy pisze: Nie mam pojęcia tez dlaczego Brooke powierzyła Amber swój sekret:
![]()
![]()
. .
Bieżące odcinki cz. 1
Brooke jak na razie od samego początku robi wszystko legalnie i zgodnie z prawemPaco pisze:To nie ona stworzyla tą firme tylko wiadomo kto. To ją boli, ze Brooke sie wpieprzyła i ta gnida tak nie panoszyRobi pisze:Stephani jest jakaś lekko stuknietaJej rodzina chciała ukraść firme Brooke
Wiedzą ,że nie mają żadnych szans przy czym było by to nie moralne . Kraść cudzą firme![]()
![]()
Rridge miał dziś ubawBanda amatorów bawiąca sie w zarządzanie w tak powaznej firmie
![]()
Mam nadzieje, ze Stefa przycisnie Amber i dowie sie prawdy. Wtedy ona juz to wykorzysta.
Wogole tam w kierownictwie jedna wielka patologia. Na stanowiskach amatorzy do tego jeszcze bezczelni. Nic dziwnego, ze taki Whip traci kontrole. Gość wygląda, ze ma łeb na karku wiec pownie poczeka na jakis błąd by z tego skorzystac
Tekst Stephani były śmieszne , ona chcę walczyć o firme
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Pierwszy odcinek dzisiaj był nudny. Drugi za to ciekawy. Ten cały Whipe nie przypadł mi do gustu. Może dlatego, że w zachowaniu przypomina mi Ridge'a
Kolejna konfrontacja Brooke ze Stefą. Cieszę się, że Brooke już wróciła do siebie. Dzisiaj wyglądała bardzo fajnie
Niestety Stefa usłyszała co nieco rozmowy Brooke z Amber
i to może być koniec ukrywania ciąży Brooke
Jeśli chodzi o sprawę Ridge vs Rick to uważam, że Ridge powinien sobie odpuścić i pomóc Rickowi. W końcu Brooke nie zyskała połowy firmy za nic a Forresterowie prpóbowali ją już dwukrotpnie oszukać. Kiedyś Ridpge podłożył jej papier dzięki któremu Brooke zrzekłaby się roszczeń no a teraz ta ostatnia sprawa ze zmianą statusu firmy. I to jak mówił, że nikt nie chce nikogo okraść, jaaaasne
Także z czystej przyzwoitości Ridge nie powinien robić więcej problemów, a jak mu się nie podoba to do widzenia 
Jeśli chodzi o sprawę Ridge vs Rick to uważam, że Ridge powinien sobie odpuścić i pomóc Rickowi. W końcu Brooke nie zyskała połowy firmy za nic a Forresterowie prpóbowali ją już dwukrotpnie oszukać. Kiedyś Ridpge podłożył jej papier dzięki któremu Brooke zrzekłaby się roszczeń no a teraz ta ostatnia sprawa ze zmianą statusu firmy. I to jak mówił, że nikt nie chce nikogo okraść, jaaaasne
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
-
Dawidek
- Administrator
Dziś widziałem tylko ostatnie 5 minut drugiego odcinka.
Dzięki za wyjaśnienia odnoście Whip'a. Ja w pierwszym momencie myslałem, że to Greg.
Coś mi tu nie pasowało, przecież on nie był szefem działu promocji. Ja również nie dziwię się jego wściekłości. Przecież Deacon nie ma w ogóle doświadczenia na tym stanowisku. Brooke popełniła w tym momencie duży błąd. Mogła Deacon'owi wynagrodzić w inny sposób.
Stephanie wróciła do swoich starych zwyczajów i napada na Amber chcąc dowiedzieć się o Brooke. Myśli, że znajdzie na nią jakieś kompromitujące materiały.
Amber znów między młotem, a kowadłem. 
Dzięki za wyjaśnienia odnoście Whip'a. Ja w pierwszym momencie myslałem, że to Greg.
Stephanie wróciła do swoich starych zwyczajów i napada na Amber chcąc dowiedzieć się o Brooke. Myśli, że znajdzie na nią jakieś kompromitujące materiały.
Ridge już zaczyna przyjaźnić się z Massimem, czyli Marone stopniowo dopina swego
Zmiany Brooke w firmie są żenujące, Amber, Bridget i Deacon nie mają pojęcia za co się zabierają, Rick liznął trochę wiedzy, ale to kropla w morzu potrzeb. Nie bronię Ridga, bo jego plan też nie był fair, ale mimo wszystko on wie na czym ten interes polega zdecydowanie więcej niż cała czwórka razem wzięta.
Jak Stephanie dowie się co ukrywa Brooke, wreszcie będzie mogła się na niej zemścić. Nic nie powinno ujść jej bezkarnie. Firma w rękach ludzi, którzy nie mają o niej pojęcia może tylko splajtować
I pojawił się wreszcie Whip. Już widać, że nie da sobie w kaszę dmuchać
Jak Stephanie dowie się co ukrywa Brooke, wreszcie będzie mogła się na niej zemścić. Nic nie powinno ujść jej bezkarnie. Firma w rękach ludzi, którzy nie mają o niej pojęcia może tylko splajtować
I pojawił się wreszcie Whip. Już widać, że nie da sobie w kaszę dmuchać
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Oczywiście...Brook zawsze zrobi z siebie ofiarę...zawsze szuka tej jedynej miłości rozbijając inne związki,które trwaja i przez jej wtrącanie walczą bądź walczyły o przetrwanie-Thorne i Macy,Ridge i Taylor- chociaz tu Brook sie nie udało,nawet paradowanie w bieliźnie i żenujące sytuacje w sauniePaco pisze:Hmm co za brednie....Takie tłumaczenia są naprawde załosneRobi pisze:t;]Natomiast coś takiego zrobiła BrookePrzespała się z meżczyzną , który według prawa był jej męzem , bo serce ,a w zasadzie nic , nie należało do Bridget . Od samego początku mówił wszystkim ( tylko nie Bridget ) ,że jej nie kocha .
,,Rujunuj zwązku córki''![]()
![]()
Już od kilku miesięcy bardziej idiotycznej wypowiedzi nie słyszałem .
![]()
![]()
Oprócz tego papierku to gdzie jest ten związek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co takiego zrobiła? Otóż zrobiła wielkie swiństwo zwłaszcza swojej córce jak i swojej rodzinie. Przekroczyła wszelkie granice. Decydując sie na takie cos doskonale wiedzieła co sie z tym moze wiązac. To było wstrętne. Przy okazji też siebie zeszmaciła takim zachowaniem bo zrobić cos takiego moze tylko ehhh nie będę już uzywał bardziej dosadnych słow...
I Nie ma to, żadnego znaczenia jak układało sie Bridget z Deaconem. Brooke doskonale wiedziała, ze on jest jej bardzo bliski. A i tak to olała. Takich rzeczy nie robi sie osobie, którą sie kocha. Wiadomo, ze takim wyczynem mozna strasznie zranic i zawieść, ale takie pojęcia chyba Brooke są obce.
Jak zwykle post dość o wąskim polu widzeniu , ale jakoś to mnie nie dziwiana pisze:Oczywiście...Brook zawsze zrobi z siebie ofiarę...zawsze szuka tej jedynej miłości rozbijając inne związki,które trwaja i przez jej wtrącanie walczą bądź walczyły o przetrwanie-Thorne i Macy,Ridge i Taylor- chociaz tu Brook sie nie udało,nawet paradowanie w bieliźnie i żenujące sytuacje w sauniePaco pisze:Hmm co za brednie....Takie tłumaczenia są naprawde załosneRobi pisze:t;]Natomiast coś takiego zrobiła BrookePrzespała się z meżczyzną , który według prawa był jej męzem , bo serce ,a w zasadzie nic , nie należało do Bridget . Od samego początku mówił wszystkim ( tylko nie Bridget ) ,że jej nie kocha .
,,Rujunuj zwązku córki''![]()
![]()
Już od kilku miesięcy bardziej idiotycznej wypowiedzi nie słyszałem .
![]()
![]()
Oprócz tego papierku to gdzie jest ten związek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co takiego zrobiła? Otóż zrobiła wielkie swiństwo zwłaszcza swojej córce jak i swojej rodzinie. Przekroczyła wszelkie granice. Decydując sie na takie cos doskonale wiedzieła co sie z tym moze wiązac. To było wstrętne. Przy okazji też siebie zeszmaciła takim zachowaniem bo zrobić cos takiego moze tylko ehhh nie będę już uzywał bardziej dosadnych słow...
I Nie ma to, żadnego znaczenia jak układało sie Bridget z Deaconem. Brooke doskonale wiedziała, ze on jest jej bardzo bliski. A i tak to olała. Takich rzeczy nie robi sie osobie, którą sie kocha. Wiadomo, ze takim wyczynem mozna strasznie zranic i zawieść, ale takie pojęcia chyba Brooke są obce.![]()
i teraz Bridget-własna córka i zięć...
Deacon oczywiście jest totalnym chamem i gnojem i robi świństwo żonie...ale własna matka....porażka
I nagle zapałała do zięcia wielka miłościa
![]()
Ta jedyną (jak u Ridge'a i Thorne'a
)Ciekawe co by zrobiła gdyby nagle Ridge chciał z nią być
![]()
W końcu to zawsze o nim marzyła i on jest jej przeznaczony
Druga sprawa , robienie z Deacona i Bridget udanego małżeństwa ,baa mówienie wogóle ,że to jakikolwiek związek jest tragikomiczne . Mężczyzna ,który mówi z obrzydzeniem o swojej wybrańce ,a potem raz za raz ją zdradza oraz żonie ,która pierwszy raz w życiu się zauroczyła i to owe zauroczenie okazało się wielką miłością jest nie porozumieniem . To jest fasra , ale akurat to nie jest w tym wszystkim najśmieszniejsze . Bo rzeczą ,która najbardziej mnie rozbawia jest to ,że część z użytkoników stawia związek Bridget i Deaocna na piedestale cnót małżeńskich , uznaje to małżństwo za wzorowe i się oburza jak można je niszczyć w taki sposób jaki zrobiła to Logan . Przecież to nonsens
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Oczywiscie, ze nicRobi pisze:Brooke jak wiele ludzi ,baa jak większość ludzi ma swoje zawirowania miłosne ,i ciągle szuka szczęścia , chcę w końcu ułożyć sobie zycie czy w tym coś dziwnego![]()
Związek jest jaki jest. Przeciez chyba widac, ze tylko Bridget jest zaangazowana. Ale to w zupełnosci wystarcza...Tak Decon moze ma gdzie Bridget, ale to nie upowaznia Brooke do tego by robic takie rzeczy. Nie jest to warte bo wie, ze jednak Bridget ma do niego słabość i zadne potem jej argumenty do niej nie trafią tylko bardzo zranią. Niech Brooke powie do niej przeziez to tylko papierowy zwiazek nic sie nie stało zobaczymy czy Bridget to kupiRobi pisze:Druga sprawa , robienie z Deacona i Bridget udanego małżeństwa ,baa mówienie wogóle ,że to jakikolwiek związek jest tragikomiczne
Robi pisze:Zamiast współczuć Bridget ,że ma takiego męża jakiego ma , to robi się z tego związku wzór do naśladowania i tylko dlatego ,ponieważ Brooke przespała się ze swoim zięciem , zięciem na papierze
- Adex-fan Brooke
Chce tu ktoś wmówić że nie ma żadnej miłości między Deaconem i Brooke? Oczywiście wiadomo że nie jest to taka miłość jakie już bywały, ale jednak Brooke przed samą sobą (co najpierw zauważyła Megan) uświadomiła sobie że to nie mógł być sam seks, więc jak pisałem na realia tego serialu jest to prawdą obecnie, chociaż przeciez nikt tu tego romansu nie pochwala ani nie twierdzi że Ridge przestał na zawsze być przeznaczeniem Brooke (mimo ich obecnych relacji) a Robiemu chyba chodziło o Bridget i przypomnienie jak wygląda jej małżeństwo bo niektóre wypowiedzi były tu nieudolne bo jedyny ich przekaz to tylko jaka ta Brooke zła
Megan jest przekonana że powinni być razem dla dobra dziecka a ja jednak nie jestem przekonany bo co innego zdrada z teściową a co inego zamiana córki na teściową na stałe. A co do Stephanie to ona nawet jakby nie miała za co to chciałaby się mścić, żeby jeszcze sama jak zawsze nie przejechała się na tej swojej wrogości i obsesji na punkcie Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Upodobała sobie jak większość kobiet w serialu np Taylor , natomiast wiele innych bohaterek miało np dwóch Forresterów ,ale tylko ze względu na to ,że grały dość krótko w serialu . Serialu ,który pochodzi z gatunku opera mydlana - warto przeczytać co to znaczyPaco pisze:Oczywiscie, ze nicRobi pisze:Brooke jak wiele ludzi ,baa jak większość ludzi ma swoje zawirowania miłosne ,i ciągle szuka szczęścia , chcę w końcu ułożyć sobie zycie czy w tym coś dziwnego![]()
Dziwne za to jest jej postępowanie i dobor partnerów. Upodobała sobie całą rodzinke
A to co im wygaduje co chwile innemu o wielkiej miłości rozbawia
Słowa "Kocham Cie" rozdaje na lewo i prawo
A ostanio nawet Decaon sie na to załapał
![]()
Paco pisze:Związek jest jaki jest. Przeciez chyba widac, ze tylko Bridget jest zaangazowana. Ale to w zupełnosci wystarcza...Tak Decon moze ma gdzie Bridget, ale to nie upowaznia Brooke do tego by robic takie rzeczy. Nie jest to warte bo wie, ze jednak Bridget ma do niego słabość i zadne potem jej argumenty do niej nie trafią tylko bardzo zranią. Niech Brooke powie do niej przeziez to tylko papierowy zwiazek nic sie nie stało zobaczymy czy Bridget to kupiRobi pisze:Druga sprawa , robienie z Deacona i Bridget udanego małżeństwa ,baa mówienie wogóle ,że to jakikolwiek związek jest tragikomiczne![]()
Związek jest jakiego nie powinno być . I niestety lekarstwa na głupote nie ma, jeżeli Bridget dalej wierzy Deacon'owi ,nawet po tych zdradach i o tym co mówił na jej temat to naprawdę trzeba mieć jakieś urojenia , a jej zangażowanie raczej wynika z jej strachu porażki oraz dokopani rodzince ,że ona potrafi
Brooke jak i wszyscy bohaterowie mieli ze sobą rózne starcia a potem było OK ,więc co to za argumentPaco pisze:Robi pisze:Zamiast współczuć Bridget ,że ma takiego męża jakiego ma , to robi się z tego związku wzór do naśladowania i tylko dlatego ,ponieważ Brooke przespała się ze swoim zięciem , zięciem na papierze![]()
![]()
I takim bydlakiem Brooke sie zadowolila
Przypomnij sobie jak go wczesniej traktowała jak nazywałą itp. A teraz prosze wspanialy męzczyzna oddała mu sie bez wiekszego oporu
![]()
![]()
I nie przynudzaj juz z tym zieciem na papierze bo mierny argument. Ale jakos trzeba sie bronic. Wychodzi to niudolnie.
-
Gabra-Sheila
Dawno nie komentowałam zachowań bohaterów
No więc, super, że Brooke wtedy zdążyła i dokopała Ridge'owi
Fajna była rozmowa Ridge'a z Massimem
Amber wie o sekrecie Brooke, ale bardzo dobrze, że Logan nie powiedziała jej, kto jest ojcem dziecka, to by to było!
Ale Amber nie wydusiła tego do Bruczki
Teraz matkę Ricka i Bridget nawet lubię
NIc sobie nie robiłam z gróźb Stefy, ale jak pod koniec wzięła do Amber powiedziała takim tonem ,,powiedz mi, jaki sekret ma Brooke", przestraszyłam się jej 
- katarzynka
-
GL Forever