Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Zachowanie Whipa irytuje mnie. :roll:
Mass i Ridge -> ::bojesie:: :ziewam: ::ke::
A ten pocałunek Massima i Stephanie ::cojest:: ::loll:: ::plask wczolo:
Milagros

Post autor: Milagros »

Po dzisiejszych odcinkach niezłe ziółko wyszło z tego Whipa :mrgreen:
Deacon miał intuicję wnioskując,że będą z nim same problemy ::chytry::
Brooke już naprawdę się pogubiła-nie dość,że ojcem jej dziecka jest jej zięć,to musi
udawać,że Whip nim jest ::ke:: Ta cała sytuacja jest chora i naprawdę nie chce mi się
jej komentować ::kwasny::
Stefa dała się ponieść i znów całowała się z Massimem ::loll::
Teraz,kiedy Ridge skłócił się z rodziną w sprawie firmy,Mass ma spore pole do popisu.
Ridge dostał propozycję pracy w jego firmie akurat wtedy,gdy Ridge zaczął go
doceniać.
Ale Massa trochę poniosło i powiedział "Chodź za mną,synu ::plask wczolo:
Ciekawe,czy Ridge się zorientował.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Dzisiejsze odcinki nawet ciekawe.
Denerwuje mnie zachowanie Whip'a.
Brooke znalazła się w potrzasku i niestety nie może nic zrobić. :cry:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Milagros pisze:Deacon miał intuicję wnioskując,że będą z nim same problemy ::chytry::
A kto w Modzie jej nie ma? ::jezyk::
Milagros pisze:Ciekawe,czy Ridge się zorientował.
No wiesz - przeceniasz go... ::loll::

A mnie się Whip spodobał. Może jestem poschizowana, ale jak go widzę, to buzia mi się sama śmieje, choć on jest przecież taki poważny i jego rozmowy np. z Brooke czy Deaconem też takie są. Tak a propos, to mam wrażenie, że Whip już wie (lub się domyśla), kto jest ojcem dziecka Brooke. Z resztą nie trudno się domyśleć. ::plask wczolo: Przecież Deacon cały czas lata za Brooke... Jak Whip się na niego patrzył w gabinecie Brooke... ::chytry:: Tylko nie do końca rozumiem intencje Whipa...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Whip sprawia wrażenie inteligentnego i tak jakby już się domyślił co do Deacona :zeby: Ridge i Stephanie są jakby zaczarowani przez Massimo ::plask wczolo: zachowują się nienaturalnie nawet jak na nich i bardzo przesadzają, strasznie naciągana ta sprawa podziału w rodzinie ::kwasny:: a niech sobie idą z tym Massimo i to daleko w świat, nikt nie będzie tęsknił :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ciekawe czy Ridge się zdecyduje?Ta scena z Massimem przypomniała mi Gwiedzdne Wojny gdy Luke rozmawiał z Darthem Vaderem. No dokładnie te same argumenty :) :D . A Whip?Cóż wygląda na myślącego...Ale chyba chce wykorzystac sytuację i poderwac Brooke :D (a jakie facet nie chce :lol: ? ) .
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co było w drugim odcinku MNS bo niestety nie mogłem obejrzeć :?:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Co do wczorajszych odcinków, to nie jakoś nie obarczam Stephanie winą za rozpętanie całego skandalu. Kłamstwo ma krótkie nogi, Brooke o tym świetnie wie i nawet gdyby Królowa siedziała cicho, to i tak wszystkie brudy w końcu wyszłyby na jaw ::krzyw::
Nie przepadam za Whipem, nie rozumiem, co on chce osiągnąć :?: Szacunek ::ke:: A z Deacona zrobił się taki ślamazarny pantoflarz, że aż nie mogę uwierzyć, że kiedyś pomiatał Carmen, czy przeklinał Becky ::ysz:: A teraz nie odstępuje Loganowej na krok, jest obrzydliwy. No proszę, nawet Stepha ma chwile uniesienia i namiętności ::rad:: Ridge praktycznie po jednej rozmowie w Cafe Rous, nabiera szacunku do Massima ::kwasny:: Teraz przeszedł w stan adoracji ::plask wczolo: Naciągają jak mogą. Stepha jak rzadko nie miała nic do powiedzenia, kiedy Mass nawijał Ridgeowi o powołaniu do władzy. Stała jak wryta.
P.S. Tak w ogóle to Brooke powinna podziękować ładnie Stephanie za to, że wyjawiła sekret, bo teraz przynajmniej Bridget ma więcej na czasu na to, by się oswoić z myślą, że jej matka jest ciąży, jednocześnie dając jej siłę na prawdziwą bombę w postaci prawdziwego ojca dziecka - Deacona :zeby: Bo to kłamstwo na pewno wyjdzie na jaw, w "Modzie..." nic się nie da ukryć :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

I nasz Whip już poznał prawdę o tym że Deacon jest ojcem :evil: I ten wstrętny śmiech na koniec odcinka :zmiesz:: Ta krew z buzi leciała mu tak sztucznie ::chytry:: Sceny były bardzo śmieszne np. masaż stóp dla Brooke ::loll:: Chociaż dla Brooke to tragedia to dla mnie było to naprawdę śmieszne. (I chcę powiedzieć że wstydzę się tego ::cojest:: )

Bridget brak seksu :zeby:

Megan bardzo ładnie wyglądał :serce: Ona ma bardzo ładne ubrania i wogóle cała jest piękna :serce:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Whip poznał prawdę o dziecku Brooke.
Teraz to się dopiero zacznie :!:
Śmieszne sceny Brooke&Whip mimo, iż nie były przyjemne dla Brooke.
Ogólnie mówiąc odcinki bardzo ciekawe :D
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Najlepszy moment drugiego odcinka - karatekid Deacon ::loll:: ::loll:: ::loll:: Ten kop i przyjęta zaraz po nim postawa modliszki, czy innego krwawego żurawia, bosssskie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Też mi się to bardzo spodobało i ten okrzyk "Aaaaa" ::loll::
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

katarzynka pisze:Najlepszy moment drugiego odcinka - karatekid Deacon ::loll:: ::loll:: ::loll:: Ten kop i przyjęta zaraz po nim postawa modliszki, czy innego krwawego żurawia, bosssskie ::jezyk::
To było niezłe. :lol: Tak samo jak scena masażu stóp.
No to Whip zna prawdę o ojcu dziecka Brooke.
Bridget jest taka głupia. Jej mąż spędza więcej czasu z jej matka niż z nią samą. ::plask wczolo: I te teksty typu Nasze małżeństwo jest takie trwałe. ::ysz::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A mnie zdziwilo jak dziś Bridget zadała pytanie co z dzieckiem? oddasz je do adopcji? :shock: :shock:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Czułam, że Whip dowie się prawdy w ten sposób - tzn. Deacon się na niego rzuci... To było do przewidzenia ::kwasny:: Ostatnio w ogóle pełno Deacona w Modzie... Już mi się przejadł. Fajna była mina Whipa, jak się błyskotliwie "odkrył" prawdę. :mrgreen: Ciekawe, za ile odcinków dowie się reszta? ::jezyk::
Zablokowany