Kryminalni

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Marek Forrester »

Raczej pewne jest ,że nie przeżyje. W tym sezonie ma być coś więcej między Markiem i Basią bo Zawada ma zniknąć. Myśle ,że Basia w końcu wyzna miłość Markowi a ten jej pod koniec tego sezonu. Mam nadzieje ,że odcinki będą równie pikantne jak z poprzednich sezonów.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Pierwszy odcinek nowej serii niezbyt mi się spodobał, bo był zbyt przewidywalny. Szczególnie pierwsza scena. Zrobiono z widzów trochę głupków, którzy muszą mieć wszystko pokazane w serialu. Drugi odcinek już fajniejszy. Prześmieszna była scena jak Marek spadł z łóżka. Akcje też już dużo lepsze. ::loll::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Ja i tak uważam, że pierwsza seria była najlepsza, druga też była dobra, a im dalej szli, tym robiło się nudniej... wszystko jest jakieś takie ponaciągane, na siłę... I robi się z tego tasiemiec. ::kwasny::
Nowych odcinków nie oceniam, bo nie oglądałam.
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

W 69. odcinku „Kryminalnych” gościnnie wystąpi Dariusz Wnuk – aktor znany widzom z roli niepełnosprawnego Łukasza w serialu „Samo życie”. Tym razem, młody gwiazdor… założy habit zakonnika. Tyle, że nie do końca świątobliwego...

Muszę koniecznie oglądać. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
LoLex

W trzecim odcinku aktualnej serii grała Mandaryna, ale grała żonę trenera klubu piłkarskiego, a nie jak wcześniej zapowiadano prokuratora. Ogólnie podobał mi się ten odcinek - na razie najlepszy z tej serii. Szczególnie interesujące były przyczyny śmierci tego piłkarza na boisku. Przypadek w którym miesza się efedrynę z peyotlem jest dosyć niespotykanym. Ale jak się okzało to był nieszczęśliwy zbieg okoliczności i piłkarz zmarł. No i wciąż jest prokurator Wiśniewska, a podobno miała być zmiana. :idea:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

LoLex pisze:No i wciąż jest prokurator Wiśniewska, a podobno miała być zmiana. :idea:
Co do pani prokurator to ja czytalam, że ma być dodatkowo nowy, młody prokurator (zainteresowany Basią :P), o zniknięciu Wiśniewskiej nie czytałam...

Fatycznie, ten odcinek był ciekawy :lol:

A najlepszy jest kołnierz Marka :twisted: I te pytania: "A tobie co się stało?"
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
LoLex

Kolejny dobry odcinek, ale jednocześnie jeden z najstraszniejszych. Dopiero pod sam koniec skapnąłem się, że gwałcicielem był mąż tej ciężarnej, a nie Latałko z "Na Wspólnej". Bardzo fajna gra aktorska pani doktor. ::ok:: 8)

W przyszłym odcinku ma pojawić się nowy prokurator. :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W Wyborczej teraz w czwartki płyty z I sezonem Kryminalnych, prawdopodobnie tuż po Kryminalnych Niania!! A ja jestem ciekaw czy będą wydawać także II sezony w Wyborczej. A Kryminalnych to są nowe odcinki czy na TVN są już powtórki?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Niestety na TVN są już powtórki :( Ostatnio znowu pokazali odcinek "Modelki" :(
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W nowych odcinkach Kryminalnych wystąpi między innymi Herbusiowa i Dominika Ostałowska z mężem ::rad:: :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Już oficjalnie wiadomo że Maciej Zakościelny odchodzi z Kryminalnych :(
Artykuł jest w Świecie Seriali na 2 stronie, nie ma sensu żebym go przepisywał więc tylko informuję 8)
Siergiej

Post autor: Siergiej »

Udżwiękowienie w tym serialu jest masakryczne ale za to są ładne zdjęcia i dobry montaż.
Tomala

Post autor: Tomala »

Na interii pisze że 8. sezon jest ostatni. Tp jest link do tego:
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ch,1087417
Bardzo się z tego cieszę. Ile można ciągnąć serial. Mi się znudził po 3. sezonie. A przy okazji: wie ktoś co się stało z "Twarzą w twarz"?

[ Dodano: 2008-04-04, 19:44 ]
Dopiero zauważyłem że jest o tym napisane w temacie "Radio i telewizja. Przynajmniej jak ktoś nie zagląda do tamtego tematu a zagląda do tego to będzie wiedział.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Kryminalni są od kilku dni powtarzani w tygodniu na TVN7 od początku. Ktoś ogląda??
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ