Raczej pewne jest ,że nie przeżyje. W tym sezonie ma być coś więcej między Markiem i Basią bo Zawada ma zniknąć. Myśle ,że Basia w końcu wyzna miłość Markowi a ten jej pod koniec tego sezonu. Mam nadzieje ,że odcinki będą równie pikantne jak z poprzednich sezonów.
Pierwszy odcinek nowej serii niezbyt mi się spodobał, bo był zbyt przewidywalny. Szczególnie pierwsza scena. Zrobiono z widzów trochę głupków, którzy muszą mieć wszystko pokazane w serialu. Drugi odcinek już fajniejszy. Prześmieszna była scena jak Marek spadł z łóżka. Akcje też już dużo lepsze.
Ja i tak uważam, że pierwsza seria była najlepsza, druga też była dobra, a im dalej szli, tym robiło się nudniej... wszystko jest jakieś takie ponaciągane, na siłę... I robi się z tego tasiemiec.
Nowych odcinków nie oceniam, bo nie oglądałam.
W 69. odcinku „Kryminalnych” gościnnie wystąpi Dariusz Wnuk – aktor znany widzom z roli niepełnosprawnego Łukasza w serialu „Samo życie”. Tym razem, młody gwiazdor… założy habit zakonnika. Tyle, że nie do końca świątobliwego...
Muszę koniecznie oglądać.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W trzecim odcinku aktualnej serii grała Mandaryna, ale grała żonę trenera klubu piłkarskiego, a nie jak wcześniej zapowiadano prokuratora. Ogólnie podobał mi się ten odcinek - na razie najlepszy z tej serii. Szczególnie interesujące były przyczyny śmierci tego piłkarza na boisku. Przypadek w którym miesza się efedrynę z peyotlem jest dosyć niespotykanym. Ale jak się okzało to był nieszczęśliwy zbieg okoliczności i piłkarz zmarł. No i wciąż jest prokurator Wiśniewska, a podobno miała być zmiana.
Kolejny dobry odcinek, ale jednocześnie jeden z najstraszniejszych. Dopiero pod sam koniec skapnąłem się, że gwałcicielem był mąż tej ciężarnej, a nie Latałko z "Na Wspólnej". Bardzo fajna gra aktorska pani doktor.
W przyszłym odcinku ma pojawić się nowy prokurator.
W Wyborczej teraz w czwartki płyty z I sezonem Kryminalnych, prawdopodobnie tuż po Kryminalnych Niania!! A ja jestem ciekaw czy będą wydawać także II sezony w Wyborczej. A Kryminalnych to są nowe odcinki czy na TVN są już powtórki?
Już oficjalnie wiadomo że Maciej Zakościelny odchodzi z Kryminalnych
Artykuł jest w Świecie Seriali na 2 stronie, nie ma sensu żebym go przepisywał więc tylko informuję
Na interii pisze że 8. sezon jest ostatni. Tp jest link do tego: http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ch,1087417
Bardzo się z tego cieszę. Ile można ciągnąć serial. Mi się znudził po 3. sezonie. A przy okazji: wie ktoś co się stało z "Twarzą w twarz"?
[ Dodano: 2008-04-04, 19:44 ]
Dopiero zauważyłem że jest o tym napisane w temacie "Radio i telewizja. Przynajmniej jak ktoś nie zagląda do tamtego tematu a zagląda do tego to będzie wiedział.
Kryminalni są od kilku dni powtarzani w tygodniu na TVN7 od początku. Ktoś ogląda??
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".