Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Whip i Deacon jak koguciki skakały sobie do oczu ,a potem razem grzecznie poszli na kolacje ::krzyw::
Brooke bardzo ładnie wyglądała kiedy przyszła razem z Whip'em do CafeRusse .
Abec

Post autor: Abec »

Raczej Deacon skakał dookoła Whipa, starając mu się coś - nikt nie wie co - zrobić.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

I dobrze, że mu nic nie zrobił. Wydaje mi się, że to Deacon wszystko psuje - gdyby nie latał tak za Brooke i nie przyłożył Whipowi, ten pewnie nie domyśliłby się prawdy. ::kwasny::
Zaczyna się fajna akcja, plan Brooke i Deacona chyba niedługo legnie w gruzach. Za dużo osób już wie lub się czegoś domyśla.
O ile dobrze zauważyłam, to mamy już Whipa w czołówce. :wink:
Awatar użytkownika
Szon

Post autor: Szon »

Brooke i Deacon są już po prostu załośni tym swoim chorym romansie.
Się Bridget na seks napaliła... ::kwasny::
Amber się masażu stóp zachciało. ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie chcę Whipa na stałe!!!!!!
A scenarzyści znów dali plamę - Deacon twierdzi, że whip nie zna prawdy, jedynie się jej domyśla. Tylko czemu nie zaprzecza słowom Whipa? Zresztą w konfrontacji Whip kontra Deacon i Brooke, Bridget uwierzyłaby raczej matce i mężowi, nie rozumiem więc trochę tej afery? :shock: ::plask wczolo:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejsze odcinki trochę nudne :ziewam:
Wątek Brooke&Deacon&Whip już mnie naprawdę nudzi :ziewam:
Bridget ciągle gada o seksie ::chytry:: Pomyślał by kto że ona taka "potrzeba" ::jezyk::
Brooke bardzo ładnie wyglądała w sukni na kolacji :serce: A w pierwszm odcinku miała piękną fryzurę :serce:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bridget kocha swojego męża, więc mnie nie dziwi to, że chce czułości ze strony Deacon'a. Po tym wszystkim ona wyczuwa, że mąż się od niej oddala.
Brooke jest wyraźnie w rozsypce. Panicznie boi sie sytuacji, że córka pozna prawdę. I jeszcze pozwala sobą pomiatać. ::kwasny::
Deacon myśli bardzo nierozsądnie. I niestety, też działa nieodpowiedzialnie. W ten sposób daje tylko argumenty Whip'owi. I daje temu facetowi pole do popisu.
Amber jest bardzo szczęśliwa. Widać, że wspólna walka z wrogiem i wielkie oczekiwania co do przyszłości, uskrzydlają ten związek. :wink:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Ostatnio bardzo przyjemnie ogląda się Ricka i Amber, ,miłość im służy :serce: . Co do Broook to w tej chwili jej największym kłopotem jest nie Whip ale Deacon który jest za bardzo impulsywny. Whip mimo tego, że troche arogancki to jednak co tu dużo mowić uratował Brook :roll: , a Deacon tylko przeżywa, nie wiedziałam, że z niego taki marzyciel, przecież powinien sobie juz dawno uświadomić, że jego związek z Brook nie ma szans, a ten nadal swoje. Najfajniejszy moment w dzisiejszym odcinku to rozmowa Brook i Briget o Deaconie ::loll::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zgoda że Bridget chce bliskości z mężem, ale gadać o tym ze wszystkimi łącznie z matką?! ::plask wczolo: Ona jest jakaś dziwaczna (nawiasem mówiąc dobiła ją całkowicie ta rozmową). I jeszcze nikt poza Whipem nie chce iśc na jej durną nudną kolację a ona i tak swoje ::plask wczolo: No, ale cóż Taylor nie ma swojego wątku to ktoś inny musi denerwować ludzi ::loll:: Nikt dziś nie zwrócił uwagi na niecodzienną scenkę z Rickiem (Justinem)? ::chytry:: ::jezyk:: jak rozdarł koszule ::rad:: a on przeważnie nie zdejmuje do łóżka z Amber. Deacon wziął kilka lekcji karate ::cojest:: a Whip mówi że też się zna ::rad:: Brooke wyglądała dziś pięknie przed i na kolacji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze: No, ale cóż Taylor nie ma swojego wątku to ktoś inny musi denerwować ludzi ::loll::
A ona jeszcze wstępuje filmie :?: ::krzyw:: Przypadkiem jej nie zwolnili ::loll:: Jej wątek jest na takim samym poziomie jak Clarke ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Możliwe że walczyła o podwyżkę wtedy ::loll:: a tu nawet wątku Bell nie dał ::rad:: i była tylko przytakiwaczem ostatnio ::cojest:: Jeszcze co do tej kolacji w Cafe Rose -to takie nudne -czy dziewczyna w wieku Bridget nie mogła wymyślić czegoś atrakcyjniejszego? ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Tak mi jakoś smutno, że aż nie chce mi się pisać i komentować. :cry:
Bardzo żal mi Brooke - wplątała się w sytuację bez wyjścia. Cokolwiek zrobi będzie źle.
Mimo, ze ją kocham nie mogę usprawiedliwić romansu z Deaconem, jak również potępiałam małżeństwo z tym przygłupem Thornem.
Po prostu Bidula ogłupiała zupełnie od tej swojej obsesji do Ridge'a i teraz są tego rezultaty.
Oczywiście w realu takie głupoty jak w scenariuszu nie miałyby miejsca.
Każda kobieta na jej miejscu wymyśliłaby sobie jakiegoś tajemniczego narzeczonego w Europie, pogoniłaby kota Deaconowi, przepędziłaby tego kurdupla Whipa.
Oczywiscie nie kryłaby od początku ciąży i nie doszłoby do skandalu na konferencji prasowej, który wywołała perfidna wiedźma Stephanie na niekorzyść nie tylko Brooke, ale głównie Firmy.

Zresztą ciekawe jak ta kryształowa matka rodziny Stephanie wywinie się z ojcostwa swojego pierworodnego synusia Ridge,a - gł. spadkobiercy i chluby rodziny Forresterów he,he,he ::bojesie:: :zmiesz::

A więc znowu pogrążam się w smutku i czekam na lepsze czasy :ziewam:
Abec

Post autor: Abec »

Ależ teraz są najlepsze czasy od lat, co najmniej od Granta. Dzieje się! Whip robi więcej zamieszania niż "młodzież" z 2000 r. razem wzięta, a zajmuje ułamek jej czasu ekranowego. Massimo mąci, Stefa hamletyzuje w jego sprawie, ale jest ostra względem Brooke - tak być powinno! No, chyba, że chciałabyś by Brooke po prostu była szczęśliwa w związku i w pracy. Wtedy jednak... zresztą popatrz sama co Adex i Robi pisali o Taylor kilka postów wyżej ::chytry:: ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Marisa

Post autor: Marisa »

A mnie się nie podobają obecne odcinki ::kwasny:: . Jedyne fajne scenki są z Amber. A Whip to już zupełnie. Wkurza mnie ten gość jak nie wiem co ::kwasny:: . Już chyba nawet plastikowa Kim była lepsza :lol: 8) .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Abec pisze:Ależ teraz są najlepsze czasy od lat, co najmniej od Granta. Dzieje się! Whip robi więcej zamieszania niż "młodzież" z 2000 r. razem wzięta, a zajmuje ułamek jej czasu ekranowego. Massimo mąci, Stefa hamletyzuje w jego sprawie, ale jest ostra względem Brooke - tak być powinno! No, chyba, że chciałabyś by Brooke po prostu była szczęśliwa w związku i w pracy. Wtedy jednak... zresztą popatrz sama co Adex i Robi pisali o Taylor kilka postów wyżej ::chytry:: ;)
Abec, oczywiście masz rację , ze dużo się dzieje, ale mnie to nie podnieca, lecz martwi. :(
Oczywiście, ze chciałabym żeby Brooke była szczęśliwa. Tak rzadko to się zdarzało na przestrzeni tych wielu lat.
Zawsze cierpiała albo przez swoje niemądre postępowanie albo przez podłość Forresterów :evil:
Po prostu to nie leży w moim charakterze żeby wiecznie się w coś okropnego pakować i żeby nie umieć się bronić gdy jest się w sytuacji na oko bez wyjścia. ::plask wczolo:
A wiesz, ze jestem wiecznym i często rozczarowanym kibicem Brooke.
Niestety miłość nie wybiera i muszę cierpieć razem z nią pozostając przy jej boku :cry: :wink:
Zablokowany