Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Już dawno tutaj nie pisałem więc opiszę po krótce ostatnie wydarzenia w serialu:
Dziwi mnie tak duża fascynacja Erici osobą Amber. Widać, że dziewczyna chce zrobić wszystko żeby zbliżyć się do rodziny Forresterów a tym samym do swojej idolki.
Jeśli chodzi o wątek Deacon-Brooke-Whip to robi się to już troszeczkę nudne. Przypomina mi się niedawny wątek Deacon-Amber-Rick i to jak ciągnął się i ciągnął przez wiele miesięcy. Mam nadzieję, że cała sprawa z ciążą Brooke wkrótce ujrzy światło dzienne i że Bridget w końcu przestanie żyć złudzeniami.
Ostatnia sprawa to wojna między Forrester Creations a Spectra (Ridge) Fasions. Kto by pomyślał, że Sally może wejść w układ z jednym z Forresterów. Może zrobiła to między innymi dlatego, że wie iż Ridge tak naprawdę nie jest Forresterem ::chytry:: Jedno jest pewne - Dom Mody Spectra jest teraz zaopatrzony w niezłą ekipę projektantów co może przełożyć się na wielki sukces na pokazie.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
jahek

Post autor: jahek »

LoLex pisze:::loll:: A co to było na końcu odcinka? Z czym on się zasadzał na śpiącego Deacona? ::ysz::
To był świecznik :)
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

I jak wam się podobały dzisiejsze odcinki? Wg mnie nawet fajne, zabawne jak Whip wyniósł Deacona :zeby: i chyba go jeszcze na szybko zdążył ubrać ::rad:: i odesłał a głupituka Bridget zobaczyła go na następny dzień i nie wie nawet gdzie był i po co ::plask wczolo: Przy okazji za to miała ładne nowe uczesanie a Megan jakieś jakby przystrzyżone włosy miała, Brooke już chyba ostatecznie zrozumiała że musi jej Whip pomóc, aczkolwiek żeby aż ślubem to przesada ::kwasny:: no ale zdecydowała się dla dobra Bridget :roll:
śmieszne tez dziś było jak koledzy śmiali się z Zende, ale beznadziejne że ta Erica tam pracuje -a kto ją zatrudnił?! ::plask wczolo: ::loll:: Przeciez to takie głupie! Ziggy jest fajny, ale Erica jak oblepiła ściany zdjęciami Amber i jeszcze mówiła z taką pewnością siebie i jak bezczelnie wykorzystuje Zende jest okropna ::ysz:: i dziś powiedziała że już mieszkała kiedyś w Los Angeles bo się tu urodziła a jej matka kupowała magazyny o modzie i pewnie przez nią Erica tak poznała i pokochała świat Forresterów ::krzyw::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Obejrzałam 2 odcinek, a więc: Ziggy wydaje się być fajny (jak to napisałam w temacie o nim ;) ), Zende jest niezły z tym kochaniem się w Erice :lol: ona taka stara a on taki młody :D . Dobre :P . Fajnie, że Brooke przyjęła oświadczyny Whipa. I dla niej dobrze i dla Deacona. Ale coś taka zmarnowana była na końcu . A Deacon :evil: uhh wkurza mnie już z tą słabością do Brooke. Jak latał za Amber to była fajniejszy ;) .
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja skomentuje pierwszy odcinek ,ponieważ drugiego nie oglądałem bo przełączyłem na obrazdy sejmu ::jezyk::
Whip dzisiaj świetnie zagral , pozbył się Deacona ,a przy okazji uwinął sobie Brooke wokól palca ,za to ,że on ułoży jej życie .
Rozmowa Rick'a i Ridge była taka ... forresterka , pycha z obu wychodziła .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Myślałem, że dzisiejsze odcinki będą ciekawsze. Lepszy był pierwszy odcinek niż drugi.

W rywalizacji Deacon-Whip po raz pierwszy kibicowałem temu pierwszemu. Trochę mi było żal Deacon'a. Trzeba mieć totalnego pecha, by się zakochać i nie mieć szans na realizację swoich pragnień. Ma on na szczęście Bridget. Miejmy nadzieję, że ona ukoi mu zszargane nerwy i pomoże mu zapomnieć o Brooke. Brooke niepotrzebnie przyjęła oświadczyny Whip'a. Powinna wziąć się za siebie i rzucić obu. Nadal nie wiadomo, jakie intencje ma ten facet. Nie wiadomo, czy pod maską dobroci nie kryje się facet mający złe zamiary.
Erica jest stuknięta coraz bardziej. O wiele sympatyczniejszy jest Ziggy, który próbuje postawić tę dziewczynę na ziemi.
Chyba mamy nowy wątek. Uczucie Zende'go do Erica'i. ::ysz::
Forrester

Post autor: Forrester »

Dawidek pisze:Chyba mamy nowy wątek. Uczucie Zende'go do Erica'i. ::ysz::
Nie przesadzajmy, to jeszcze dziecko przecież :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Whip zbyt naciska na Brooke. Ona jest zbyt zmęczona i przytłoczona, a ten nalega na ten ślub. Bridget jest szczęśliwa, nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jej matka cierpi. Stephanie musiała dołożyć swoje 3 grosze i znowu intuicja jej nie zawiodła.
Deacon tez nie jest święty. Też naciska na biedną Brooke. Najlepiej byłoby, gdyby oboje dali jej spokój.
Kolejna śpiewająca postać. ::chytry:: Tym razem Eica pokazała swój wokal i wypadła całkiem nieźle. ::ke::
Sally nie zna Brooke tak dobrze, jak Ridge, a opowiada mu, jaka ona jest zła. Ona się uprzedziła za bardzo do pani Logan. Wmówiła sobie, że Macy zginęła przez Brooke i nic jej nie przemówi do rozsądku. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ridge ma zatargi z Rickiem i Amber a Brooke nie życzy źle, nawet trochę szkoda mi Sally że dała mu się wykorzystywać i panoszyć w swojej firmie a on do Brooke nic zbytnio nie ma :lol: Erica dziś ajk w musicalu się wyrwała ::loll:: widac że podłożyli jej playback aczkolwiek na pewno z jej głosem, ale to obrzydliwe jak powiedziała Zende że może z nim iśc na ślub, tutaj powinien on zauważyć że go wykorzystuje. Widze że lubię ja mniej niż jak za pierwszym razem oglądałem kiedyś te odcinki. A juz śmieszne było że z Brooke robią taką skandalistkę ::plask wczolo: i to nawet Ridge -który sam jest winien tych skandali bo to on porzucał Brooke! Co za bezczelność albo o co chodzi? o przynoszącą zyski seksowną bieliznę autorstwa Brooke? To głupie wmawianie widzowi czegoś do potrzeb wątku! Wstyd mógłby być gdyby to z Deaconem wyszło to owszem, Stephanie znowu pakuje nos w nie swoje sprawy jak weszła do Brooke a Brooke chyba zapomniała z kim ma doczynienia bo słabo udaje przed nią co może starą wiedźme tylko zachęcić do wgłębienia się w temat.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Miny Cesarzowej wymiatają. ::loll:: Szczególnie scena, gdy idzie w kierunku cienia Deacona. Ale za to widać, że ze zdrowiem już u niej dużo lepiej niż kiedyś. Żadnego zawału, udaru ani nic... ::ysz:: :roll: Jakby Deacon się nie schował to na pewno mogliby to potem odkręcić. :roll: 8)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

No cóż, stało się to, co się miało stać: Stepha dowiedziała się prawdy. Oczywiście zgadzam się z nią, że, Brooke zrobiła coś niewybaczalnego ale należy też pamiętać, że sama ukrywa skandaliczną sensację. Różnica jednak jest w sumie na korzyść Steph, bo ona ma skandal niezawiniony, a Brooke po prostu znalazła nową miłość ::krzyw:: Że też akurat Whip musiał wtedy przechodzić korytarzem 8)
Szkoda, że Amber tak szaleje z tymi lekami ::kwasny:: Erica jest pakudna, mały chłopak się w niej podkochuje, a ona zadowolona i dumna ze swojego sprytu ( :?: ) idzie na przyjęcie zaręczynowe. Pewnie jak już dopnie swego, to całkowicie zapomni o Zende.
Milagros

Post autor: Milagros »

Rzeczywiście,Stefa dziś dała czadu ::kwasny:: Oczywiście nie obyło się bez wyzwisk
typu-ty szmato ,ty flądro ::chytry:: Ale dla niej to przyjemność ::plask wczolo:
Pojawiła się w końcu ta słynna scena przed lustrem.
Wszystko powoli wymyka się spod kontroli.Cała ta sytuacja trwa już potwornie
długo i była strasznie nudna-teraz dzięki Stefie już nudno nie było :zeby:
Teraz naprawdę szkoda mi Brooke-naprawdę marnuje sobie życie na takie akcje.
A teraz musi udawać przed wszystkimi,że kocha Whipa i że to on jest ojcem jej
dziecka.I ma dwoje szantażystów-przyszłego męża i Stefę :evil:

Nawet nam się dziś Taylor pojawiła-jak nie mają czym dziury zapełnić-zawsze mają
panią doktor ::loll::
Amber postąpiła naprawdę lekkomyślnie-dawać pieniądze obcemu właściwie facetowi
tylko dla tych okropnych leków :twisted: Ona powoli traci kontakt z rzeczywistością-
a to dobrze nie wróży na przyszłość :cry:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Super jak Brooke spoliczkowała Stephanie, ogólnie ta rozmowa była ich jedną z najlepszych, mimika Stephanie świetna, wyjątkowo nawet miała trochę racji, chociaż sama właśnie ma kłamstwo na koncie co do Massimo, to przyjęcie błyskawicznie szybko, główni zainteresowani jeszcze nie gotowi a Kristen i Tony już :lol:
Forrester

Post autor: Forrester »

Świetnie dzisiaj Stephanie potrząsnęła Brooke. Wszystko co mówiła to prawda, choć przesadziła z tą wielką miłością Logan do swoich dzieci, bo zachowanie Brooke zupełnie temu przeczy. Królowa musiała w końcu poznać tajemnicę Brooke i Deacona. Teraz nie ma wyjścia i chyba dojdzie do ślubu z Whipem ::loll:: Inaczej nie można przecież "chronić" biednej Bridget...

Erica wykorzystuje biednego Zende... bez sensu ten wątek. Widać, że już prędzej ma chrapkę ma Ricka ::plask wczolo:

A jaki Ziggy pomocny ::loll:: Za 300 dolarów w 5 minut załatwił Amber tabletki ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Policzek wymierzony Stephanie przez Brooke świetny i mina tej pierwszej ::loll:: Stephanie obojętnie za co i tak krytykowała Logan , ale widać ,że argumenty Cesarzowej był w pewnym stopniu konstruktywne ,ponieważ Stephani ma taki sam problem z Ridge'm . Ona - jak sama powiedziała - była pewna ,że to dziecko Eric'a ponieważ tak chciała wierzyć i tak jej było dla niej wygodniej. Choć oba stosunki seksualne z przed lat były o odstępie kilku dni .
Zablokowany