Klan
-
Dawidek
- Administrator
No przydałaby się "Klanowi" nowa czołówka. Od dawna ten serial się o to prosił. Aktuaizacja jest wręcz niezbędna. Tylko niech nie zmieniają tytułowej piosenki. Ona jest bardzo charakterystyczna.
Dziś napisałem maila do Medialink'u, (czasem stamtąd daję Wam linki). Przy okazji informacji o źle funkcjonującej stronie napisałem, że ten serial nie jest telenowelą. Bo dziennikarze tego serwisu ciągle określają polskie seriale jako telenowele (oczywiście nie wszystkie, ale "Klan" zaliczyli do nich). Tak też napisali w artykule poświęconym 10-leciu serialu. Tylko jestem ciekaw, czy dostanę odpowiedź, bo poprzednio od nich nie dostałem.
Dziś napisałem maila do Medialink'u, (czasem stamtąd daję Wam linki). Przy okazji informacji o źle funkcjonującej stronie napisałem, że ten serial nie jest telenowelą. Bo dziennikarze tego serwisu ciągle określają polskie seriale jako telenowele (oczywiście nie wszystkie, ale "Klan" zaliczyli do nich). Tak też napisali w artykule poświęconym 10-leciu serialu. Tylko jestem ciekaw, czy dostanę odpowiedź, bo poprzednio od nich nie dostałem.
- Marek Forrester
A ja napisalem do TVP w sprawie emisji tego jubileuszu Klau, chciałbym zobaczyć jak to wygladało... I usłyszeć nową wersje piosenki którą tak opisują media w wykonaniu Izy Trojanowskiej któa dzisiaj gościła w Złotych tarasach i dała super koncert, pora na powrót do muzyki, oby tylko to nie wykluczyło jej z serialu!
Nobody does it better
Oj, dała, dałaAlexander pisze:dała super koncert, pora na powrót do muzyki, oby tylko to nie wykluczyło jej z serialu!
A z serialu nie zamierza rezygnować, w końcu jak powiedziała, to głównie dzięki niemu jest teraz taką gwiazdą. Moim zdaniem Iza powinna namówić scenarzystów, aby mogła śpiewać u siebie w restauracji - ona mogłaby promować swoje piosenki, jak również urozmaiciłoby to trochę Klan
Jeszcze co do tej nowej czołówki, to muzyka mogłaby zostać połączona - stare pokolenie zostałoby przy Rynkowskim, a przy młodzieży słyszelibyśmy Izę
Agnieszka Lubicz
Wydaje mi się, że Agnieszki nie zmienia. Będzie grać chyba ja nadal Paulina Holtz. Ta dziewczyna na zdjęciu na stronie "Klanu" to lekarka z Topolina, którą Paweł Lubicz poznał. Tak mi sie wydaje.
Wywiady z okazji święta serialu
Wywiad z Izą Trojanowską, gdzie możemy usłyszeć kawałek wykonania "Życie, życie..." w jej wykonaniu
http://mojemedia.pl/extra/wideo-galerie/mojemedia/klan-to-moja-druga-rodzina/izabela-trojanowska-z-okazji-10-lecia-klanu-zaspiewala,2118674
Wywiad z Basia Bursztynowicz: http://mojemedia.pl/extra/wideo-galerie/mojemedia/klan-to-moja-druga-rodzina/barbara-bursztynowicz-na-10-lecie-klanu,2118669
Polska Tina Turner:

Wywiad z Izą Trojanowską, gdzie możemy usłyszeć kawałek wykonania "Życie, życie..." w jej wykonaniu
http://mojemedia.pl/extra/wideo-galerie/mojemedia/klan-to-moja-druga-rodzina/izabela-trojanowska-z-okazji-10-lecia-klanu-zaspiewala,2118674
Wywiad z Basia Bursztynowicz: http://mojemedia.pl/extra/wideo-galerie/mojemedia/klan-to-moja-druga-rodzina/barbara-bursztynowicz-na-10-lecie-klanu,2118669
Polska Tina Turner:
- Adex-fan Brooke
Jak dla mnie jest aktorką i piosenkarką z przymrużeniem oka
co nie znaczy że nei cieszy mnie, iż nadal gra w tym serialu i że nagrywa jakąś tam płytę -zwłaszcza że jak powiedziała na koniec wywaidu jakies remixy jej zrobi Adamus
mógłby zrobić remixy tych znanych jej piosenek - świetnie sobie poradził z remixem tej babki z Wanda i banda "Hifi superstar"
Co do postaci Moniki, fajnie że znowu jest wredna bo słodka Monika już bywała czasem za słodka i zbyt długo
Co do nowej Agnieszki to nie będzie nowej Agnieszki! Ta Karina zagra jakąś babke co wpadnie w oko Pawłowi (ale wątpie że będzie romans)
Ogólnie jak tak słucham aktorów wypowiedzi to oni marza o jakichś romansach na miare B&B
a biedacy dostają przeważnie nudne scenariusze
posłuchajcie np. tego wywiadu Elki 
Co do nowej Agnieszki to nie będzie nowej Agnieszki! Ta Karina zagra jakąś babke co wpadnie w oko Pawłowi (ale wątpie że będzie romans)
Ogólnie jak tak słucham aktorów wypowiedzi to oni marza o jakichś romansach na miare B&B
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Rysia dziećmi zajmuje się jego "boyfriend"
Te rozmowy Rysia z tym Anglikiem są zabójcze
A w zapowiedziach widzieliśmy jakąś akcję z Gabrielą
[ Dodano: 2007-11-27, 18:03 ]
U Eli w domu musi być zimno, skoro Ciocia Stasia podaje obiad w polarze
Sceny Monika i Leszek
Jak na Klan to było gorąco, oj gorąco
[shadow=black]A już w piątek rozprawa sądowa i wojna o spadek
[/shadow]
Te rozmowy Rysia z tym Anglikiem są zabójcze
A w zapowiedziach widzieliśmy jakąś akcję z Gabrielą
[ Dodano: 2007-11-27, 18:03 ]
U Eli w domu musi być zimno, skoro Ciocia Stasia podaje obiad w polarze
Sceny Monika i Leszek
Jak na Klan to było gorąco, oj gorąco
[shadow=black]A już w piątek rozprawa sądowa i wojna o spadek
Ostatnio zmieniony 2007-11-29, 13:00 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Monika w sądzie, z tym czymś różowym a'la Henryk Walezy wyglądała genialnie
Trzeba przyznać, że Basia Bursztynowicz, czyli Ela świetnie gra takie sceny, jest o wiele naturalniejsza od Trojanowskiej. Tekst Moniki "słucham, w czym mogę pomoc" wprost mnie zabił
A później jeszcze tekst Michała ( o tak, takie słowa powinny się częściej pojawiać w Klanie) o Monice: "a to suka, jak tylko ją spotkam na ulicy..."
Monika i Leszek tworzą świetną parę, chciałbym aby scenarzyści posunęli się jak najdalej, a może tak ślub?
I jeszcze słowo o współlokatorce koleżanki Michała. Większej wieśniary Klan chyba jeszcze nie widział

Trzeba przyznać, że Basia Bursztynowicz, czyli Ela świetnie gra takie sceny, jest o wiele naturalniejsza od Trojanowskiej. Tekst Moniki "słucham, w czym mogę pomoc" wprost mnie zabił
Monika i Leszek tworzą świetną parę, chciałbym aby scenarzyści posunęli się jak najdalej, a może tak ślub?
I jeszcze słowo o współlokatorce koleżanki Michała. Większej wieśniary Klan chyba jeszcze nie widział
- Marek Forrester
Monika i Leszek idealnie do siebie pasują, między nimi jest chemia i mam nadzieje ,że nie będą bali się tego uczucia, pomimo ,że oboje są okropni kibicuje im...
Klan się znów rozkręca jest naprawde wiele ciekawych sytuacji i jeszcze czego brakuje to ,żeby Beata dowiedziała się o romansie Jacka i Karoliny, aby Elżnbieta znalazła miłość i było wiecej intryg Moniki no i romanse!!
Klan się znów rozkręca jest naprawde wiele ciekawych sytuacji i jeszcze czego brakuje to ,żeby Beata dowiedziała się o romansie Jacka i Karoliny, aby Elżnbieta znalazła miłość i było wiecej intryg Moniki no i romanse!!
Nobody does it better