Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zapomniałem dodać że należy najechać na minutę 21.38
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

No przydałaby się "Klanowi" nowa czołówka. Od dawna ten serial się o to prosił. Aktuaizacja jest wręcz niezbędna. Tylko niech nie zmieniają tytułowej piosenki. Ona jest bardzo charakterystyczna.

Dziś napisałem maila do Medialink'u, (czasem stamtąd daję Wam linki). Przy okazji informacji o źle funkcjonującej stronie napisałem, że ten serial nie jest telenowelą. Bo dziennikarze tego serwisu ciągle określają polskie seriale jako telenowele (oczywiście nie wszystkie, ale "Klan" zaliczyli do nich). Tak też napisali w artykule poświęconym 10-leciu serialu. Tylko jestem ciekaw, czy dostanę odpowiedź, bo poprzednio od nich nie dostałem. :evil:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ja napisalem do TVP w sprawie emisji tego jubileuszu Klau, chciałbym zobaczyć jak to wygladało... I usłyszeć nową wersje piosenki którą tak opisują media w wykonaniu Izy Trojanowskiej któa dzisiaj gościła w Złotych tarasach i dała super koncert, pora na powrót do muzyki, oby tylko to nie wykluczyło jej z serialu!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alexander pisze:dała super koncert, pora na powrót do muzyki, oby tylko to nie wykluczyło jej z serialu!
Oj, dała, dała :serce: :serce: :serce:
A z serialu nie zamierza rezygnować, w końcu jak powiedziała, to głównie dzięki niemu jest teraz taką gwiazdą. Moim zdaniem Iza powinna namówić scenarzystów, aby mogła śpiewać u siebie w restauracji - ona mogłaby promować swoje piosenki, jak również urozmaiciłoby to trochę Klan ::rad::

Jeszcze co do tej nowej czołówki, to muzyka mogłaby zostać połączona - stare pokolenie zostałoby przy Rynkowskim, a przy młodzieży słyszelibyśmy Izę :serce: ::rad:: -
Zybi

Agnieszka Lubicz

Post autor: Zybi »

Wydaje mi się, że Agnieszki nie zmienia. Będzie grać chyba ja nadal Paulina Holtz. Ta dziewczyna na zdjęciu na stronie "Klanu" to lekarka z Topolina, którą Paweł Lubicz poznał. Tak mi sie wydaje.
Awatar użytkownika
Damians

Wywiady z okazji święta serialu ::rad::

Wywiad z Izą Trojanowską, gdzie możemy usłyszeć kawałek wykonania "Życie, życie..." w jej wykonaniu :serce:
http://mojemedia.pl/extra/wideo-galerie/mojemedia/klan-to-moja-druga-rodzina/izabela-trojanowska-z-okazji-10-lecia-klanu-zaspiewala,2118674

Wywiad z Basia Bursztynowicz: http://mojemedia.pl/extra/wideo-galerie/mojemedia/klan-to-moja-druga-rodzina/barbara-bursztynowicz-na-10-lecie-klanu,2118669

Polska Tina Turner:Obrazek :zeby: :zeby: :zeby:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Polska Tina Turner ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Dobre!
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak dla mnie jest aktorką i piosenkarką z przymrużeniem oka :wink: co nie znaczy że nei cieszy mnie, iż nadal gra w tym serialu i że nagrywa jakąś tam płytę -zwłaszcza że jak powiedziała na koniec wywaidu jakies remixy jej zrobi Adamus :shock: :twisted: mógłby zrobić remixy tych znanych jej piosenek - świetnie sobie poradził z remixem tej babki z Wanda i banda "Hifi superstar" :) Co do postaci Moniki, fajnie że znowu jest wredna bo słodka Monika już bywała czasem za słodka i zbyt długo
Co do nowej Agnieszki to nie będzie nowej Agnieszki! Ta Karina zagra jakąś babke co wpadnie w oko Pawłowi (ale wątpie że będzie romans)
Ogólnie jak tak słucham aktorów wypowiedzi to oni marza o jakichś romansach na miare B&B :zeby: a biedacy dostają przeważnie nudne scenariusze ::rad:: posłuchajcie np. tego wywiadu Elki :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Rysia dziećmi zajmuje się jego "boyfriend" ::loll:: ::cojest:: ::plask wczolo:
Te rozmowy Rysia z tym Anglikiem są zabójcze ::rad::

A w zapowiedziach widzieliśmy jakąś akcję z Gabrielą ::chytry:: ::jezyk:: ::loll::

[ Dodano: 2007-11-27, 18:03 ]
U Eli w domu musi być zimno, skoro Ciocia Stasia podaje obiad w polarze ::jezyk::

Sceny Monika i Leszek :serce: :twisted:
Jak na Klan to było gorąco, oj gorąco :zeby: ::jezyk::

[shadow=black]A już w piątek rozprawa sądowa i wojna o spadek :twisted:[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2007-11-29, 13:00 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Abec

Post autor: Abec »

Było i jest ;) Leszek i Monika zaliczyli dziś regularną scenę łóżkową ;)

--------------------------------------------------------

A teraz niespodzianka dnia - jak wyglądał długowłosy amant Oli bez długich włosów? Dopiero teraz znalazłem jego zdjęcia w tej wersji :)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Damians

Monika w sądzie, z tym czymś różowym a'la Henryk Walezy wyglądała genialnie ::rad::
Trzeba przyznać, że Basia Bursztynowicz, czyli Ela świetnie gra takie sceny, jest o wiele naturalniejsza od Trojanowskiej. Tekst Moniki "słucham, w czym mogę pomoc" wprost mnie zabił :zeby: A później jeszcze tekst Michała ( o tak, takie słowa powinny się częściej pojawiać w Klanie) o Monice: "a to suka, jak tylko ją spotkam na ulicy..." :twisted: ::jezyk::

Monika i Leszek tworzą świetną parę, chciałbym aby scenarzyści posunęli się jak najdalej, a może tak ślub? ::jezyk::

I jeszcze słowo o współlokatorce koleżanki Michała. Większej wieśniary Klan chyba jeszcze nie widział ::loll:: ::cojest:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Monika i Leszek idealnie do siebie pasują, między nimi jest chemia i mam nadzieje ,że nie będą bali się tego uczucia, pomimo ,że oboje są okropni kibicuje im...
Klan się znów rozkręca jest naprawde wiele ciekawych sytuacji i jeszcze czego brakuje to ,żeby Beata dowiedziała się o romansie Jacka i Karoliny, aby Elżnbieta znalazła miłość i było wiecej intryg Moniki no i romanse!!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czego Ola szuka w szkole rodzenia?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Świetny był tekst Jacka ::jezyk:: ::rad:: :mrgreen: :serce: :D

"Bedziesz rozmawiać z nim o naszych orgazmach"

Ola była w szkole rodzenia po to by wybadać Mateusza... I zoabaczyła że ten jest z Izą :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Że są razem wiedziała już wcześniej, teraz bardziej chce ustawić spotkanie chłopaka z siostrą.
ODPOWIEDZ