Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jeśli znalazłbym czas, to może cos niecoś bym obejrzał. Ale wątpię, że będę to oglądać regularnie.
Moje typy, co do kanału, który miałby emitować serial, są trzy. Pierwszy - wg mnie najbardziej prawdopodobny - to TVN siedem, a to dlatego, że serial kiedyś był pokazywany na kanale RTL7, który został parę lat temu sprzedany TVN-owi. Drugi mój typ, to TV4, a trzeci to Foxlife. który znajduje sie w ofercie między innymi Cyfry+, czy Cyfrowego Polsatu.

Ryan, a Ty podasz tę informację w swoim czasie, kiedy będziesz mógł. Poczekamy cierpliwie. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zdradź jaka stacja może powtórzyć :P Chciałbym sam Tvn zamiast popołudniowej telenoweli :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Kiedyś trochę to oglądałem. Pamiętam, że grało tam kilku aktorów z MNS, m.in.: Sarah Buxton i Sean Kanan. Z chęcią bym sobie ten serial przypomniał. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Więcej było aktorów z B&B! :wink: Olivia(Jackie),Annie(Morgan),Jude(Deacon),Tiffany(Amber),Tess(Kristen nr 2),Tim(Shane),zastępcza Meg(Samantha) oraz na kilka odcinków zastępcza Brooke i Nick-tylko nie pamiętam ich imion teraz, serial był boski! Świetnie się go oglądało
Tu scenka z halucynacją Vanessy na wyspie terroru :zeby: http://www.dailymotion.com/video/x46e1k ... -15_people
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Mam wielką ochotę go obejrzeć :mrgreen: Oby w całości znów się pojawił w polskiej tv.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Awatar użytkownika
Omar

Jakieś wieści odnośnie emisji?? :mrgreen: Marzec się zbliża, nowa ramówka...
Primok

Post autor: Primok »

Pierwsze 10 odcinków :P :

http://pl.youtube.com/profile_videos?p= ... ons&page=4

a tu od 11 do 203 odcinka (są chyba prawie wszystkie, niezła jakość):

http://www.dailymotion.com/sunsetfan/37

Nic tylko oglądać :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Primok pisze:Pierwsze 10 odcinków :P :

http://pl.youtube.com/profile_videos?p= ... ons&page=4

a tu od 11 do 203 odcinka (są chyba prawie wszystkie, niezła jakość):

http://www.dailymotion.com/sunsetfan/37

Nic tylko oglądać :wink: .
Dzięki za to cenne info! :) Przekaże je dalej :twisted:
osobiście jednak nie mam czasu i cierpliwości oglądac z netu bo i pamiętam w dużej części te wydarzenia, ale gdyby dali w tv to bym się skusił i może dozbierał brakujące mi odcinki 8) wszystkim innym polecam oglądać skoro zamieszczone w necie :P jedynie po tych 200paru odcinkach możecie żałować że dalszego ciekawszego ciągu w necie brak (chyba że kiedyś tez się pojawi) w końcu "Sunset Beach" było kręcone tylko 3 lata, więc nie jest aż takim tasiemcem jak inne soapki typu dziennego
Ostatnio zmieniony 2008-03-01, 21:43 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

WOW! Dzięki Primok. Znowu nasza kochana Caitlin. :serce: :serce: :serce:

Podaję info, bo jest już potwierdzone. Kanałem, który ma wyemitować "SuBe" jest FOXLIFE. Niestety jednak, jesteśmy którymś krajem w kolejce po serial (aktualnie emitują go we Francji), więc raczej marne szanse, że zobaczymy go w tym roku... :cry: Ale emisja będzie na 100%. :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Swietnie, że to będzie emitowane w Foxlife. :) Akurat mam ten kanał. Jeżeli pora emisji będzie mi odpowiadać, na pewno będę oglądać ten serial.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Omar

Buu, a ja nie mam foxlife i raczej mieć nie będę... ::kwasny:: Szkoda, już się cieszyłem na ten serial.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja też nie mam tego kanału ::kwasny:: A jak można go zdobyć? Jakaś satelita czy jak :zmiesz:: A tak się cieszyłem :(
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mareczek pisze:Ja też nie mam tego kanału ::kwasny:: A jak można go zdobyć? Jakaś satelita czy jak :zmiesz:: A tak się cieszyłem :(
Też go nie mam. :zmiesz:: Ale z tego co wiem na pewno jest w ofercie Cyfrowego Polsatu i w wielu kablówkach. Nie wiem natomiast czy jest w ofercie Cyfry +.
Primok

Post autor: Primok »

Ryan Lavery pisze: Nie wiem natomiast czy jest w ofercie Cyfry +.
Jest, ale niestety nie w podstawowym pakiecie :wink: .
ODPOWIEDZ