Jeśli znalazłbym czas, to może cos niecoś bym obejrzał. Ale wątpię, że będę to oglądać regularnie.
Moje typy, co do kanału, który miałby emitować serial, są trzy. Pierwszy - wg mnie najbardziej prawdopodobny - to TVN siedem, a to dlatego, że serial kiedyś był pokazywany na kanale RTL7, który został parę lat temu sprzedany TVN-owi. Drugi mój typ, to TV4, a trzeci to Foxlife. który znajduje sie w ofercie między innymi Cyfry+, czy Cyfrowego Polsatu.
Ryan, a Ty podasz tę informację w swoim czasie, kiedy będziesz mógł. Poczekamy cierpliwie.
Zdradź jaka stacja może powtórzyć Chciałbym sam Tvn zamiast popołudniowej telenoweli
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Więcej było aktorów z B&B! Olivia(Jackie),Annie(Morgan),Jude(Deacon),Tiffany(Amber),Tess(Kristen nr 2),Tim(Shane),zastępcza Meg(Samantha) oraz na kilka odcinków zastępcza Brooke i Nick-tylko nie pamiętam ich imion teraz, serial był boski! Świetnie się go oglądało
Tu scenka z halucynacją Vanessy na wyspie terroru http://www.dailymotion.com/video/x46e1k ... -15_people
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzięki za to cenne info! Przekaże je dalej
osobiście jednak nie mam czasu i cierpliwości oglądac z netu bo i pamiętam w dużej części te wydarzenia, ale gdyby dali w tv to bym się skusił i może dozbierał brakujące mi odcinki wszystkim innym polecam oglądać skoro zamieszczone w necie jedynie po tych 200paru odcinkach możecie żałować że dalszego ciekawszego ciągu w necie brak (chyba że kiedyś tez się pojawi) w końcu "Sunset Beach" było kręcone tylko 3 lata, więc nie jest aż takim tasiemcem jak inne soapki typu dziennego
Ostatnio zmieniony 2008-03-01, 21:43 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Podaję info, bo jest już potwierdzone. Kanałem, który ma wyemitować "SuBe" jest FOXLIFE. Niestety jednak, jesteśmy którymś krajem w kolejce po serial (aktualnie emitują go we Francji), więc raczej marne szanse, że zobaczymy go w tym roku... Ale emisja będzie na 100%.