Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Tak trudno jest mi się przystosować do tej nowej sytuacji panującej w MnS tzn. do tej zażyłości między Brooke a Stephanie
Mi też. ::kwasny:: Chociaż Stephanie i tak wciąż nie cierpi Brooke, pomaga jej tylko ze względu na dziecko, by miało lepsze zycie niż Bridget.
Brooke odziwo zbyt delikatnie potraktowała Amber
Brooke powinna się wogóle nie odzywać, chyba już zapomniała jak ostatnio szarżowała z Deaconem rujnując życie Bridget. ::plask wczolo:
Kibicuję Amber by pogodziła się z Rickiem ale o dziwo... kibicuję też Sheili. Obie panie lubie tak samo i obie wprowadzają dużo akcji do serialu.
To dziecko Brooke ma jakieś imie? Nie wiem... przegapiłem coś czy co? ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki ostatnio dość ciekawe. Cieszę się z dobrych relacji Brooke i Stephanie chociaż wydają mi się trochę dziwne, wręcz nie naturalne. :?
Wkurza mnie Erica. Niby jest (a raczej była fanką Amber) a teraz klei się do jej męża. :x
Żal mi Amber :( Nie zrobiła nic złego, a Rick ją tak traktuje, jednak najbardziej wkurza mnie zachowanie Eryki. Wtrąca się na każdym kroku :x
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

MrPukwa pisze:
Brooke odziwo zbyt delikatnie potraktowała Amber
Brooke powinna się wogóle nie odzywać,
Każda matka ma obowiązek wyrazić swoje zdanie ::krzyw:: tym bardziej ,jeżeli synowa puszcza się na lewo i prawo .
Marisa

Post autor: Marisa »

Taaa tym bardziej, że to Brooke się puszcza, nie Amber :lol: ::loll::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Robi

Marisa pisze:Taaa tym bardziej, że to Brooke się puszcza, nie Amber :lol: ::loll::
Taa pijana i naćpana chodzi Brooke i nie wie co w nocy robiła ::plask wczolo: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Marisa

Nie, robi coś gorszego, puszcza się ze swoim zięciem :lol: . A poza tym widać, jak uważnie oglądasz, skoro nie zauważyłeś, że wrzucono Amber narkotyki do kieliszka 8) .

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
Robi

Marisa pisze:Nie, robi coś gorszego, puszcza się ze swoim zięciem :lol: . A poza tym widać, jak uważnie oglądasz, skoro nie zauważyłeś, że wrzucono Amber narkotyki do kieliszka 8) .
Zięciem tylko i wyłacznie na papierze i to tylko przez najbliśze klika godzin - właśnie widać jak uważnie oglądasz 8)
Czy ja stwierdziłem ,że Amber na przyjęciu sama wzieła narkotki :?: - stwierdzam opinie z miejsca Ricka Brooke i Stephanie . - Jesteś jeszcze młoda i mam nadzieje ,że w koncu nauczysz się czytać ze zrozumieniem , bo to już nie pierwszy raz wmawiasz mi coś czego nie powiedziałem . ::plask wczolo:
Marisa

Dla Bridget to małżeństwo było czymś więcej niż tylko papierkiem, a to z jej uczuciami Brooke powinna się liczyć najbardziej, ona jednak ma gdzieś swoją córeczkę . Pewnie, lepiej uważać tak samo jak Brooke, przynajmniej masz argumenty do obrony ::krzyw:: Dlaczego komentujesz odcinki z punktu widzenia Brooke? Skoro już zabierasz głos powinieneś być obiektywny. 8)

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
Robi

To czy ważne było dla Bridget to małżeństwo to rzecz do dyskusji , 18nastolatka żeniąca się i uważająca ,że spotkała tego jedynego , po prostu pierwsza miłość ::loll:: Inna sprawa nawet gdyby to była ta jedyna miłość dla Bridget to nie zmienia fakty ,że Deacon miał ją gdzieś ::krzyw:: Więc to nie mogła być miłość
Ostatnio komentowałem zachowanie Ricka Brooke i Stephanie ::krzyw:: - a co nie wolno ::loll::
Dobrze będę tak obiektywny jak ty ::loll::

Widzisz ,z braku argumentów dyskutujemy nad tym co było kiedyś ,zamiast dostosowac się do tematu . A potem mi wmawiasz ,że ja ciągle wypominam błędy Amber . To jakaś paranoja ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja jeszcze osdnośnie trójkątu Erica-Rick-Amber ::krzyw:: Prosze prosze Amber była kiedyś idolką Erici a gdy Amber ma kłopoty to ta młoda podstępna żmija wykorzystuje sytuacje.Na miejscu Amber wyrzuciłabym ją na zbity pysk. Nie tłumaczyłabym się niance,która jest od pilnowania dziecka a nie od łażenia za moim mężem i pocieszania go!A po drugie z Ricka to jest dupa wołowa a nie facet!Pozwala żeby jakaś laska mówiła mu co ma robić i łaziła za nim jak pies ::ysz:: I jeszcze na Amber gada!Czy ona jest nianią Erica Czy Rikusia ::cojest:: ?Bo ostatnio z dzieckim jej nie zobaczysz...Ale wtrącającą się to jak najbardziej ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
MrPukwa

Misia pisze:Ja jeszcze osdnośnie trójkątu Erica-Rick-Amber ::krzyw:: Prosze prosze Amber była kiedyś idolką Erici a gdy Amber ma kłopoty to ta młoda podstępna żmija wykorzystuje sytuacje.Na miejscu Amber wyrzuciłabym ją na zbity pysk. Nie tłumaczyłabym się niance,która jest od pilnowania dziecka a nie od łażenia za moim mężem i pocieszania go!A po drugie z Ricka to jest dupa wołowa a nie facet!Pozwala żeby jakaś laska mówiła mu co ma robić i łaziła za nim jak pies ::ysz:: I jeszcze na Amber gada!Czy ona jest nianią Erica Czy Rikusia ::cojest:: ?Bo ostatnio z dzieckim jej nie zobaczysz...Ale wtrącającą się to jak najbardziej ::kwasny::
Zgadzam się w 100%!
Tak się dziś przypatrywałem Sally i... nie uważacie że ona nosi perukę?

[ Dodano: 2007-12-28, 17:58 ]
To czy ważne było dla Bridget to małżeństwo to rzecz do dyskusji , 18nastolatka żeniąca się i uważająca ,że spotkała tego jedynego , po prostu pierwsza miłość
Łohoho, a ile to Brooke tych jedynych miała! ::bojesie:: Nie da się zliczyć! ::bojesie::
Awatar użytkownika
Robi

MrPukwa pisze: [ Dodano: 2007-12-28, 17:58 ]
To czy ważne było dla Bridget to małżeństwo to rzecz do dyskusji , 18nastolatka żeniąca się i uważająca ,że spotkała tego jedynego , po prostu pierwsza miłość
Łohoho, a ile to Brooke tych jedynych miała! ::bojesie:: Nie da się zliczyć! ::bojesie::
Ja mówie o pierwszej miłości ::krzyw:: Czyli o pierwszym w żyicu zauroczeniu ::krzyw::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Skąd wiesz czy to było zauroczenie? Może Bridget miała sto innych zauroczeń przed Deaconem a Deacon to była jej pierwsza MIŁOŚĆ? Myślę że mówisz tak by łatwiej ci było bronić Brooke.
Awatar użytkownika
Robi

MrPukwa pisze:Skąd wiesz czy to było zauroczenie? Może Bridget miała sto innych zauroczeń przed Deaconem a Deacon to była jej pierwsza MIŁOŚĆ? Myślę że mówisz tak by łatwiej ci było bronić Brooke.
Mówie na podstawie tego co widzimy w TV ::krzyw:: Ja nie lubię sobie dopisywać lub stwarzać nie realnych historii . ::krzyw::
Awatar użytkownika
MrPukwa

Odnosze wrażenie Robi, że weług ciebie brooke nie zrobiła nic złego a jedynie oddała przysługe Bridget... ::bojesie:: ::loll:: ::ke:: ::cojest:: :|
Zablokowany