Skrzynka była otwarta
Klan
Nic dziwnego, bo przecież złodzieje musieli ją otworzyć, by sprawdzić, że nie ma w niej forsy i w ogóle nic cennego. A dlaczego będzie czytał - bo to podły typek jest, on m.in. kiedyś przed Sylwesterem trzymał petardy w piwnicy i one wybuchły, omalże nie zabijając część z miejscowych dzieciaków, on czepiał się Klubu Młodzieżowego w piwnicy itd.
A ta czołówka będzie... kiedy?
Na Interii pojawiło się dziś info o sytuacji Pawła
- Klan wciąż na topie

Na Interii pojawiło się dziś info o sytuacji Pawła
Mareczku, przecież te loga są na stronie Klanu od... zawsze
To znaczy, odkąd pierwszy raz wszedłem na tamtą stronę, a było to kilka lat temu.
Nie mam pojęcia, jaki masz cel, w pisaniu takich farmazonów
Obecne wątki Rysia są bardzo fajne
Jego kapelusz jest -
Sąsiadki Rysia to takie swojskie kobity, przynajmniej można się pośmiać
No i te aluzje polityczne "my z mamą nie mamy konta"

Nie mam pojęcia, jaki masz cel, w pisaniu takich farmazonów
Obecne wątki Rysia są bardzo fajne
Jego kapelusz jest -
Sąsiadki Rysia to takie swojskie kobity, przynajmniej można się pośmiać
No i te aluzje polityczne "my z mamą nie mamy konta"
A teraz sensacja - megaspoilerowe zdjęcia z serialu
Kto chce, ten kilia
http://www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=4505&typ=0
[shadow=black]Graża w ciemnych włosach? Ryśku z szpitalu? Czuwa nad nim ta laska z taksówki? Pewnie tylko odwiedza, może to ona stoi za wypadkiem...
Zaraz, zaraz, romans Ryśku i tej blondi?
No, szok po prostu
[/shadow]
Kto chce, ten kilia
http://www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=4505&typ=0
[shadow=black]Graża w ciemnych włosach? Ryśku z szpitalu? Czuwa nad nim ta laska z taksówki? Pewnie tylko odwiedza, może to ona stoi za wypadkiem...
Zaraz, zaraz, romans Ryśku i tej blondi?
No, szok po prostu
- Adex-fan Brooke
Ten serial jest jednak coraz tragiczniejszy np. jak większość odcinka mogą zajmować sceny typu grzecznościowa rozmowa, mycie rączek czy ostatnio wypieki Stasi jak dawała przepis Olce itp.
beznadzieja!można by pomyśleć że to jakiś wątek cały
i głównie takie sztuczne zachowanie większości, nie wiem jak oni mogą takie coś kręcić, ten serial jest coraz bardziej żenujący
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
@ Adex - to chyba w ogóle jest tak, że w serialach są dwa podstawowe poziomy - poziom fabuły i poziom atmosfery. I o ile fabuła rzeczywiście czasem w Klanie kuleje, o tyle atmosfera jest według mnie genialna. Chemia między właściwie każdym a każdym, wymiany zdań, no, wystarczy czasem spojrzeć na postacie i już się czuje to coś
Przecież oni 'kiszą się' ze sobą już od dawna. Widocznie, przynajmniej jak dla mnie, Klan jest jak bigos, im starszy, im bardziej ułożony, tym lepszy
Zresztą, czy ja muszę akurat Tobie mówić, że prawdziwe życie soupek zaczyna się po dziesiatym roku emicji? 
@ Damians - [shadow=black] jakoś nie kojarzę pani Małgorzaty z ciemnymi włosami, ale nie oglądaem drugiego sezonu JOŚ, może tam była gościnnie? Na marginesie, to ta zmiana koloru od razu skojarzyła mi się z Darlą sprzed kilkunastu tygodni w MnS na TVP1
[/shadow]
@ Damians - [shadow=black] jakoś nie kojarzę pani Małgorzaty z ciemnymi włosami, ale nie oglądaem drugiego sezonu JOŚ, może tam była gościnnie? Na marginesie, to ta zmiana koloru od razu skojarzyła mi się z Darlą sprzed kilkunastu tygodni w MnS na TVP1
Grażynka śpiewała Dzisiaj w Betlejem w programie Jak Oni ŚwiętująAbec pisze: @ Damians - [shadow=black] jakoś nie kojarzę pani Małgorzaty z ciemnymi włosami, ale nie oglądaem drugiego sezonu JOŚ, może tam była gościnnie?[/shadow]
Miała już tam ciemne włosy, chyba nawet wspomniałem o tym w odpowiednim temacie