Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przecież już uzyskał, było to pokazane w piątkowym odcinku i w zapowiedzi poniedziałkowego :wink:
Skrzynka była otwarta :wink:
Abec

Post autor: Abec »

Nic dziwnego, bo przecież złodzieje musieli ją otworzyć, by sprawdzić, że nie ma w niej forsy i w ogóle nic cennego. A dlaczego będzie czytał - bo to podły typek jest, on m.in. kiedyś przed Sylwesterem trzymał petardy w piwnicy i one wybuchły, omalże nie zabijając część z miejscowych dzieciaków, on czepiał się Klubu Młodzieżowego w piwnicy itd.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Bez przesady, może nie podły, taki bardziej cwaniaczek :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Dobra wiadomość! :D
W lutym do Klanu wraca Grażynka ::rad::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Obrazek

Najnowsze logo "Klanu" możliwe, że będzie w nowej czołówce przed nuerem odcinka :wink:
Abec

A ta czołówka będzie... kiedy?

Na Interii pojawiło się dziś info o sytuacji Pawła ;) - Klan wciąż na topie ::krzyw:: ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Mareczku, przecież te loga są na stronie Klanu od... zawsze ::kwasny:: To znaczy, odkąd pierwszy raz wszedłem na tamtą stronę, a było to kilka lat temu.
Nie mam pojęcia, jaki masz cel, w pisaniu takich farmazonów ::kwasny::

Obecne wątki Rysia są bardzo fajne :mrgreen: ::rad::
Jego kapelusz jest - :zeby: :serce: ::loll:: ::rad:: ::jezyk:: ::cojest::
Sąsiadki Rysia to takie swojskie kobity, przynajmniej można się pośmiać ::loll::

No i te aluzje polityczne "my z mamą nie mamy konta" ::loll:: ::cojest:: :zeby:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

No ale czołówkę mogliby zmienić. Chociaż... szkoda by było, każdy ma do niej już sentyment ;) A piosenka to już kultowa jest ::jezyk::
Abec

A teraz sensacja - megaspoilerowe zdjęcia z serialu :!: :!: :!:

Kto chce, ten kilia ;)

http://www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=4505&typ=0

[shadow=black]Graża w ciemnych włosach? Ryśku z szpitalu? Czuwa nad nim ta laska z taksówki? Pewnie tylko odwiedza, może to ona stoi za wypadkiem...

Zaraz, zaraz, romans Ryśku i tej blondi?

No, szok po prostu ::rad:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ten serial jest jednak coraz tragiczniejszy np. jak większość odcinka mogą zajmować sceny typu grzecznościowa rozmowa, mycie rączek czy ostatnio wypieki Stasi jak dawała przepis Olce itp. ::plask wczolo: beznadzieja!można by pomyśleć że to jakiś wątek cały ::kwasny:: ::kwasny:: i głównie takie sztuczne zachowanie większości, nie wiem jak oni mogą takie coś kręcić, ten serial jest coraz bardziej żenujący
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

[shadow=black]Nareszcie będzie jakaś akcja ::rad::
Mam nadzieję, że ją zobaczymy, a nie tylko o niej usłyszymy... ::chytry:: ::kwasny:: \

Abec, przecież Grażynka już dawno ma ciemne włosy. Mogliśmy ją taką zobaczyć chociażby w JOŚ :wink: [/shadow]
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Grażynka ciemnowłosa? :shock:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

@ Adex - to chyba w ogóle jest tak, że w serialach są dwa podstawowe poziomy - poziom fabuły i poziom atmosfery. I o ile fabuła rzeczywiście czasem w Klanie kuleje, o tyle atmosfera jest według mnie genialna. Chemia między właściwie każdym a każdym, wymiany zdań, no, wystarczy czasem spojrzeć na postacie i już się czuje to coś ;) Przecież oni 'kiszą się' ze sobą już od dawna. Widocznie, przynajmniej jak dla mnie, Klan jest jak bigos, im starszy, im bardziej ułożony, tym lepszy ;) Zresztą, czy ja muszę akurat Tobie mówić, że prawdziwe życie soupek zaczyna się po dziesiatym roku emicji? ;)

@ Damians - [shadow=black] jakoś nie kojarzę pani Małgorzaty z ciemnymi włosami, ale nie oglądaem drugiego sezonu JOŚ, może tam była gościnnie? Na marginesie, to ta zmiana koloru od razu skojarzyła mi się z Darlą sprzed kilkunastu tygodni w MnS na TVP1 :D[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Abec pisze: @ Damians - [shadow=black] jakoś nie kojarzę pani Małgorzaty z ciemnymi włosami, ale nie oglądaem drugiego sezonu JOŚ, może tam była gościnnie? :D[/shadow]
Grażynka śpiewała Dzisiaj w Betlejem w programie Jak Oni Świętują :wink:
Miała już tam ciemne włosy, chyba nawet wspomniałem o tym w odpowiednim temacie :wink:
Abec

Matylda dziś powiedziała, że 'wczoraj' była w konkurencji Elżbiety. Jak wiemy, tak naprawdę było to w piątek ::krzyw::
ODPOWIEDZ