Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

szkoda, że Eryce nie stalo sie cos powazniejszego. nie cierpie tej postaci i niech jak najpredzej odejdzie stamtad
Imagination is more important than knowledge.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Przecież już pisałem, że od ich ostatniego spotkania minęło jakieś 15 lat!!!
Z drugiej strony 15 lat temu Amber chodziła sobie w najlepsze do jakiejś szkoły w Dolinie Śmierci :roll: /chyba tak się nazywało to miejsce, w którym mieszkała?/

PS> Co do nierealności: to wiem, serial itd. ale są jakieś granice dobrego smaku, rozsądku itd. Moim zdaniem w przypadku wątku Amber-Rick-Eryka są one już dawno przekroczone. Jak dla mnie najgłupszy wątek od dłuższego czasu.
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

Widzę, że nie jestem sama z taką opinią, ale to jest prawda, że ten serial jest nierealistyczny- ja też nie cierpię Eryki - niby na początku taka niewinna, a jednak idzie w ślady matki. ( przyznajmy - wzór jest kiepski do naśladowania, prawda?) ::ysz::
Tomala

Post autor: Tomala »

Sam się sobie dziwię ale dzisiaj jak Erica opowiadała że nigdy nie znała ojca to zrobiło mi się jej żal.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj podobała mi się Taylor , widać ,że aktorka miała dobry dzień i co najważniejsze dali jej scenariusz ,którym już od dawna mówiła z sensem ::ok::

Szkoda było dzisiaj Erici. Od urodzenia żyła z Sheilą to dla niej był/jest koszmar , a kiedy wyrwała się z domu aby spełnić swoje marzenia w tym największe poznać Amber to ją takie przykrości spotkały .
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Taylor rzeczywiście fajnie wygladała ::ok:: ::ok:: .
Jak to w modzie Stefa wspomina Mary i jej ojca, gdy Erica myśli o James'ie. Taka telepatia. Fajnie, że Rick się nią zajmuję widać, że między nimi iskrzy...Amber się boi Stefy :twisted: :twisted: o jak fajnie...Cj jaki zazdrosny, ale przyznam szczerze, że ten Scott był bardziej atrakcyjny od niego :D .
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja wogóle nie polubiłem tego Scotta, za to CJ'a ostatnio lubię. Denerwuje mnie tylko to że Darla mówi do niego "sidż"
Ostatnio zmieniony 2008-01-09, 10:31 przez Tomala, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skomentuję od razu 4 odcinki.

Rzeczywiście. Erica'i można współczuć, że ma taką matkę, oczywiście ona nie wie, w co zamieszana jest Sheila, ale wie, że ona nie jest jakąś "normalną" matką. Te wspomnienia to dają obraz tego, jakie dzieciństwo miała dziewczyna. Rick jest takim czułym opiekunem, ich relacje trochę wykraczają poza relacje zawodowe.
Amber ostatnio nieco złagodniała, wypogodniała. Widać, że nerwy jej nie służą, tylko mam nadzieje, że nie przestanie poszukiwać prawdy o wydarzeniach z przyjęcia.
CJ się dziwnie zachowuje. On boi sie relacji z kobietami. Nie dziwię się temu, skoro stracił Becky. Ale minął już jakiś czas, a tu widzi, że Breidget się zaczyna nim interesować. A on znowu kombinuje, jak nie zrobić pierwszego kroku i w konsekwencji ja zawodzi.
I wrócił Ridge. ::kwasny::
Firmę FC opuszcza kolejny filar. Whip chce odejść, by ułatwić życie Brooke, a Brooke powinna nie dopuścić do jego odejścia. Jest bardzo ważnym pracownikiem i nie powinien odejść. Ostatnio go polubiłem.
Abec

Post autor: Abec »

Od śmierci Becky minęło ile, półtorej roku. Dla dwudziestokilkulatka to porażająco krótki czas. Nie "jakiś czas", tylko porażająco krótki. Nawet jeżeli nie będziemy brać pod uwagę tego co w życiu chłopaka działo się wkrótce potem - śmierci siostry i faktu, że Amber w jakimś sensie go zdradziła.
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Racja...tyle przeżyc naraz..jednak za mało czasu minęło :|
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

To jaki to jest ten odpowiedni czas? Każdy dwudziestokilkulatek jest inny i dla każdego 1,5 roku to będzie inny czas - nie generalizujmy.
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Szczerze powiedziawszy to myślałem że Ridge wpadnie w furię kiedy dowie się o tym że Amber mieszka w jego domu. Na szczęście wszystko przebiegło w miarę "łagodnie". Hahaha, a masaż stóp był powalający!
Ciekawe o co chodziło Bridget. Czyżby chciała zakopać topór wojenny? A może chce powiedzieć matce że to koniec, nie chce jej znać do końca życia i żeby nie kontaktowała się z nią? No nie wiem... ::kwasny:: Jakoś trudno mi uwierzyć w to że Bridget pogodziłaby się z matką. ::kwasny::
Dobrze że ostatnio mało pokazuja Erici. ::plask wczolo: Ale niestety na jej miejsce wpadł ten szpetny Ridge. ::plask wczolo:
Niech Brooke wkońcu nada jakieś imię temu dziecku!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Racja, Brooke powinna nadać dziecku imię.
Abec, może masz rację, po tych wszystkich doświadczeniach z kobietami CJ nie chce wiązać się z kolejną. Nie chce ponownie przeżyć rozczarowania. Jednak powinien być uczciwy wobec Bridget, a nie kombinować. Wtedy relacje między nimi będą bardziej poprawne, ponieważ każde z nich będzie wiedzieć, czego sie spodziewać po drugiej stronie.
Dobrze, że Whip został w FC. Będzie mógł kierować swoją dziedziną z Paryża, może przynajmniej utrzyma dobre notowania koncernu poza granicami USA. Jest dobry w swym fachu. A ja wczoraj sie obawiałem, że chce on całkiem opuścić firmę.
"Trzeba to zakończyć" - czy coś w tym stylu, tak powiedziała na koniec Bridget. Trzeba przyznać, że zabrzmiało to dwuznacznie i nie wiadomo, jak to wszystko się zakończy.
Zrozumiałbym Ridge'a, gdyby miał jakieś obiektywne powody, by nie lubić Amber. On jest według mnie do niej uprzedzony. Zbytnio mu "zaszkodziła" stąd ta jego niechęć do niej. Uśmiałem się, gdy on masował jej stopy. ::loll:: ::loll:: ::loll:: Chyba rzeczywiście on w tych masażach jest dobry. ::loll:: Miny Amber były świetne. Taylor ma u mnie kolejnego plusa. :wink:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Brooke mówi o nienormalnym zachowaniu Amber,może niech najpierw na siebie popatrzy i przyzna się rodzinie co zrobiła!U kogo dostrzega drzazgę u siebie nie widzi belki ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A Deacon mówi że porzuca córkę po czym że rodzina jest najważniejsza ::loll:: A Sheila normalnie to gardzo Forresterami a zachwyca się że lubią Erice, no chociaz tutaj to jej głównie na Eryku zależy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany