Klan
Tyle, gdy idzie o tok myślenia Damiansa 
Kolejne info o szokującej sprawie z Klanu, tym razem z samego Super Expressu
I znów, kto chce ten klika 
http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place ... position=1
Kolejne info o szokującej sprawie z Klanu, tym razem z samego Super Expressu
http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place ... position=1
- Adex-fan Brooke
[shadow=black]Nawet jak się rozstaną (bardzo wątpliwe!)to szybko się zejdą bo to jest "Klan"![/shadow] A atmosfera o której mówisz Abec to dla mnie sztuczność! Zła gra aktorów i jeszcze gorszy scenariusz, tylko do obśmiania niestety (a nie zawsze tak było -na samym początku było ok z tym serialem)Damians pisze:Wow, moje myślenie powale ciebie z nóg![]()
[shadow=black]
Czy dla tajemniczej Klaudii, Rysio porzuci rodzinę?
Zabójczy tekst![]()
Normalnie jak z MNS[/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W nowym numerze Super Tv jest wywiad z Piotrem Cyrwusem, czyli serialowym Ryśkiem! W owym wywiadzie dowiadujemy się, że nawet prezydent (!!) myli go z Ryśkiem! Pan Piotr też narzekał, że w internecie bardzo brutalnie naśmiewają się z Ryśka m.in. poprzez obraźliwe filmiki. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Biedny Rysio...yyyy... znaczy pan Piotr
Cóż, jeżeli 1/4 życia gra się taka ciapę, to nic dziwnego, że wszyscy go za takiego uważają...
Dlatego uważam, że powinien gdzieś wystąpić ( TzG, JOŚ...), aby pokazać się z innej strony.
Po występie Marzeny Kipiel-Sztuki, czyli Halinki Kiepskiej całkowicie zmieniłem o niej zdanie, podobnie było z Księdzem Proboszczem czyli Włodkiem Matuszakiem.
Także Rysio - załóż łyżwy, weź w obroty Kamile Kajak lub zaśpiewaj przed Edzią "To jaaaaaaaa typ niepokorny...." a staniesz się Piotrem
P.S. B@r - przekonałeś mnie
Jutro kupuję tę gazetę 
Cóż, jeżeli 1/4 życia gra się taka ciapę, to nic dziwnego, że wszyscy go za takiego uważają...
Dlatego uważam, że powinien gdzieś wystąpić ( TzG, JOŚ...), aby pokazać się z innej strony.
Po występie Marzeny Kipiel-Sztuki, czyli Halinki Kiepskiej całkowicie zmieniłem o niej zdanie, podobnie było z Księdzem Proboszczem czyli Włodkiem Matuszakiem.
Także Rysio - załóż łyżwy, weź w obroty Kamile Kajak lub zaśpiewaj przed Edzią "To jaaaaaaaa typ niepokorny...." a staniesz się Piotrem
P.S. B@r - przekonałeś mnie
A to tylko fantazje czy zapowiedź prawdziwego zdarzenia?Abec pisze:Jak już jesteśmy przy charakterystycznych postaciach czy aktorach - co myślicie o tym, że już wkrótce [shadow=black]pani Irenka zacznie podejrzewać Jurka o homoseksualizm?![]()
![]()
[/shadow]
[shadow=black]Faktycznie, po Jurku od razu można to poznać, nie ma co, homoseksualista z niego pierwszej wody
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true